Първоначално публикувано от Phenix
Незнам защо при вас не се получава.Аз съм си взел същия адаптер(WIS09ABGN LinkStick Wireless LAN Adapter) и връзката с рутера става без никакви проблеми.Дори филми в 1080p си тръгват,в което се съмнявах.
Първоначално публикувано от Phenix
Незнам защо при вас не се получава.Аз съм си взел същия адаптер(WIS09ABGN LinkStick Wireless LAN Adapter) и връзката с рутера става без никакви проблеми.Дори филми в 1080p си тръгват,в което се съмнявах.
Избирай измежду B750и B651/652Първоначално публикувано от plamenbs
при избора погледни и каква е матрицата изписана на малкия страничен стикер
Аз съм с Edimax EW7718UN на моя 32B7020 (около 65 лева с ДДС) и си работи безгрижно. По някои сведения, по-евтиният EW-7717Un (към 55 лева) също се опознава от телевизора и работи.Първоначално публикувано от Ivan444o
Ако имате възможност - експериментирайте![]()
Здравей,Първоначално публикувано от vdenkov
и поздрави за ибора. За времето и аз имах такъв проблем и го реших като след като го настроииш сложи "режим часовник" : АВТО . Много ме дразнеше когато беше с 3 часа напред защотото Giude беше неизползваем![]()
На мен индикатора ми е кръгъл с син отенък, въпреки всичките ъпдейти , не си е променял визията и цвета![]()
Успех
Наздраве и на теб и да си го позлваш със здраве. Промените са в форматите който могат да се плейват и рязни други менюта в цветово отношение и някой допълнитени функции на картина. Wireless DLNA може да се подкара и с модела от 2008 година - http://www.amazon.co.uk/Samsung-WIS0...8932845&sr=8-1 - освен ако рутер-а ти не поддръжа "N" и не ти се давам 50паунда повече. Мисля че в ТМ продават такива донгъли. Не се надявай да можеш нормално да гледаш 1080p дори и с "N" поддръжка ме съмнява (реално достига 60-70мбит/с въпреки заявените 300mbit/s ). Слагай си кабела и не се занимавай с тези донгъли според менПървоначално публикувано от Phenix
Успех
besny,Първоначално публикувано от besny
В момента съм на АВТО, часовника ми е на 3 часа назад, съответно и guide ми е с 3 часа назад, така че поне си съвпадат, но пък е дразнещо. Ти на каква държава си го сложил ?
и аз имах този проблем същото беше и при мен. аз сум на Другу Други
но това не е от държавата защото и аз като теб направих с промяна на държавите но нямаше ефект. Влез промени часовника от Ръчно, след което го изключи. След стартирането влез на Време - и дай АВТО, поне при мен така се оправи
А какъв ти е рутера, подържа ли "n" и ако всичко е наред, би ли ми казал откъде си го купил, в БГ май не се продава от Amazon ли?Първоначално публикувано от Ivan444o
Странно защо при мен връзката лаптоп-рутер-DLNA работи, но явно има загуби на данни, случва се при 1080 р да презарежда?
http://www.amazon.co.uk/Samsung-WIS0...2862895&sr=1-1Първоначално публикувано от Phenix
нормално е да презарежда трансфера е следния:
1.25 Mbit/s – VCD quality
5 Mbit/s – DVD quality
15 Mbit/s – HDTV quality
36 Mbit/s – HD DVD quality (approx 4MByte/s)
54 Mbit/s – Blu-ray Disc quality (approx 6MByte/s)
нормално wireless-a прави към 2Мб/с което си е твърде малко. Не се занимавайте с тези dongle а си пуснета кабели ( преди тях сложете защита за ЛАН)
Успех
Здравейте съфорумци
От скоро и аз имам един LE40B650.Свързал съм го чрез аксес поинт към безцичния ми рутер и телевизора си има интернет.Нямах много време да експериментирам но със PC Share Manager 2.1 така и не успях да се свържа с телевизора.Всички компютри са в една мрежа и имат PING помежду си.Ще видя дали firewall-а ми прави номера.Ако някой друг се е сблъсквал с проблем DLNA нека да сподели.
Аз съм с 46B651 , но EW-7717UN не го разпозна като го включих, пробвах и с Tenda, пак същото - не работи, освен ако има някакви други настройки за разпознаване...Първоначално публикувано от Altav
SAMSUNG PC Share Manager - споделяне - Задаване на правила за у-во - Samsung TV - ПриемамПървоначално публикувано от ka
Ще ви помоля да пишете в другата тема за Samsung- просто се дублират-което не е нужно
Тази тема ще я заключа тази вечер.ю
Темата е заключена.
пишете в тази тема http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41529.0.html