-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Относно SAMSUNG PC SHARE MANAGER
Проблема при мен беше, че споделената ми папка беше тази в която свалям торенти - 250 GB. Когато пуснех опресняване на база данни не чаках да свърши опресняването и затова на ТВ ми изкарваше 10-15 филма от 120. Направих си нова споделена папка където cut-вам .mkv и там вече опресняването върви много бързо за 1-2 мин. и вече виждам всички филми.
Дано да съм полезен на такива като мен, че си изгубих три дни докато се светна.
Благодарности на vrazil, че ме насочи.
-
Порових се, но почти нищо не открих за Samsung LE32C530. В момента е на промоция в Карфур /900 лв./. Бях си набелязал LE32В650 в Техномаркет /1099 лв./, но ниската цена на С530 ме изкушава. Може ли някой да ми даде съвет? Благодаря предварително!
-
В момента в Техномаркет има промоция на SAMSUNG LE-37B550/551/553 - 999 лв.
Разликата на трите модела е единствено в дизайна.
-
Искам да попитам за самсунг40С650 само с SQ01 матрици ли има и как да го проверя като го купавам и кои са по добре унгарски или словенските ако има някакво значение.Докато чакам да получат в техомаркет варна защото ми казаха че не могат да ми го проверят.Благодаря предварително
-
Цитат:
Първоначално публикувано от bobo03
Порових се, но почти нищо не открих за Samsung LE32C530. В момента е на промоция в Карфур /900 лв./. Бях си набелязал LE32В650 в Техномаркет /1099 лв./, но ниската цена на С530 ме изкушава. Може ли някой да ми даде съвет? Благодаря предварително!
Взимай В650!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от joroboi
Искам да попитам за самсунг40С650 само с SQ01 матрици ли има и как да го проверя като го купавам и кои са по добре унгарски или словенските ако има някакво значение.Докато чакам да получат в техомаркет варна защото ми казаха че не могат да ми го проверят.Благодаря предварително
Аз съм виждал само с такава матрица на Самсунг , сглобен в Словакия ! Но може и да има с други матрици , не е изключено , ако са сглобени в Унгария ! Отзад има стикер , но при унгарските няма , но първо трябва да се извади ТВ-то от кашона , иначе не става !
-
Цитат:
Благодарности на vrazil, че ме насочи.
Няма проблеми, нали затова сме тук да си помагаме с к'вото можем :Drinks:
-
Здравейте -имам нужда от съвет - искам 32 инча със сигнал от булсат през сетбокс -на вилата в гората друго няма и ще се ползва само за това тоест други екстри са без значение.цената до1100 -1200-има место и за 37 инча ама повече пари не ми се дават.благодаря предварително
-
pb4436, в момента в ТМ е на промоция Samsung LE 32C650 за 1200 лв.
-
Не е лош вариант (аз съм с такъв) , ама човека ти е писал за какво мисли да го ползва и според мен има доста излишни екстри.
Мисля си за някой по-голям като инчове (или 32" ама по-евтин), ако има място де - за тия пари с по-малко ненужни екстри.
Иначе samsunga е супер поне за мен. Конкретен модел не мога да препоръчам.
Ти си преценяваш.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от pb4436
Здравейте -имам нужда от съвет - искам 32 инча със сигнал от булсат през сетбокс -на вилата в гората друго няма и ще се ползва само за това тоест други екстри са без значение.цената до1100 -1200-има место и за 37 инча ама повече пари не ми се дават.благодаря предварително
Изчистен модел - без екстри
SAMSUNG LE-37B530
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052330
SAMSUNG LE-37B551 999.00 лв
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051442
-
Коя опция на Motion Plus според вас е най-удачна за гледане на мачовете? (Clear, Smooth, Standart или някаква Custom). Виждам, че се променят Blur и Judder reduction, но не мога да разбера как точно тези двете влияят на картината
-
Моля за помощ купих си 40ц650 влязох в сервизното меню за да проверя изработката на дисплея, но след като влезна СУБ меню не се показва такъв голям екран като на снимката в началото на темата, а само една колонка къде бъркам ?
-
Публикувах въпросът по-долу в темата DVB-T, но явно не се чете много след като няма все още коментар. Така, че помагайте, Световното почва!
"Здравейте, наближава Световното и понеже някои мачове са в 14:30 т.е. в работно време забелязвам, че от два дена няма стабилен сигнал, даже и в момента. Ще помоля за някаква информация относно прекъсванията от някой който гледа предимно ефирно или има конкретна информация да сподели."
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Malchev
Моля за помощ купих си 40ц650 влязох в сервизното меню за да проверя изработката на дисплея, но след като влезна СУБ меню не се показва такъв голям екран като на снимката в началото на темата, а само една колонка къде бъркам ?
Никъде не бъркаш.
В новите модели интерфейса е такъв.
Картинките в началото на темата са от по-стари модели.