Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 171 от 172 ПърваПърва ... 121161169170171172 ПоследноПоследно
Резултати от 2,551 до 2,565 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от smolls
    А може ли някой да ми каже всъщност каква е разликата м/у Самсунг UE-55C9000 и UE-55C8000 и дали реално си заслужава почти двойната разлика в цената?
    Разликата е в дизайна и типа подсветка.
    В С8000 е вид Local diming Еdge led - разделена на 8 сектора-2 реда по 4.
    В С9000 има Еdge led и тунера със входовете се намират в стойката на телевизора

http://translate.google.com/translat...al-20101111%2F

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от smolls
    А може ли някой да ми каже всъщност каква е разликата м/у Самсунг UE-55C9000 и UE-55C8000 и дали реално си заслужава почти двойната разлика в цената?
    Изчакай, цените ще падат а и аз това мисля да направя - да го взема за 4К

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

ще ме извините ама пак да питам С630 субтитрите не тръгват и не тръгват тва е изчетох всичко написано във форума пускам от флашката филмчето но субтитри няма!и защо в менюто на тв са неактивни в плугплеи ги виждам но неактивни пускам филма натискам тоолс пак ги няма кажете кво още да направя?

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

bentarp, а кое е филмчето да го изтеглиме и пробваме за да ти кажем? Други филми със суб тръгват ли нормално?

6. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от bentarp
    ще ме извините ама пак да питам С630 субтитрите не тръгват и не тръгват тва е изчетох всичко написано във форума пускам от флашката филмчето но субтитри няма!и защо в менюто на тв са неактивни в плугплеи ги виждам но неактивни пускам филма натискам тоолс пак ги няма кажете кво още да направя?
    А какво става ако пуснеш филмчето през флашката ама на PC-то ?

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от bentarp
    Името на файла със субтитрите трябва да е еднакво с името на файла на филма иначе не ги вижда.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

файловете са с едно име и на РСто няма суб

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Е щом на ПЦ няма суб проблема е в суб. Като не даваш линк да дръпнем и да пробваме няма как да ти кажем на 100%.

11. Тук е от
    Oct 2006

Да наистина даи линк на това дето няма суб.Да виним при нас дали ще трагне пък можи и да е нещо дет не съм го гледал.Тв-то ми е 40С650 и сам любопитен какво ще стане.Някои пат ми се е случвало в суптитрите да има нещо друго а не текста на вилма и при мен не са тръгвали така.

12. Тук е от
    Dec 2010

Имам следния проблем на LE B620. От сервизното меню съм го променил на LE B650 за да ми е активно УСБ-то и да гледам филми. Не знам дали е от това но през 2-3 дена ми се разбъркват определени канали а някои направо изчезват. Не е от кабелната. Например БТВ канал 2 се сменя с някакво радио на 18 канал. Понякога изчезват канали все едно не са настроени примерно 2, 3, 7, 8 канал. и се прескачат като натискам нагоре каналите. Не знам от какво може да бъде понякога се оправят от самосебеси но в повечето случаи се налага да сканирам каналите на ново което е доста досадно. Смятате ли че е от това че съм го направил 650? И дали ако го ъпдейтна ще се оправи. Мен ме интересува да мога да гледам филми от USB-то.

13. Member
    Тук е от
    Jul 2009

При моделите на Samsung C6510 се забелязва изкривяване на външния панел нека собствениците на този модел кажат при тях как е

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2006

Здравейте,
    интересуваме мнението ви за Samsung 40C6000RWXXC / 650евро/ с матрица АА01. Ще се гледа 90% Булсат през hdmi и някое филмче. Как се справя с бързите сцени или да търся с SQ 01 ?

16. Тук е от
    Sep 2010

Искам да дам идея на всички които се нуждаят по-голям размер на субтитрите от вградения плеър на C серията (в моя случай C650). Използвам WORD за да направя всички букви главни във файла със субтитрите. Размяна на малките букви с главни става чрез функцията "CHANGE CASE". За Office 2003 и по-стар поставяме субтитрите в празен уърдовски файл и ги маркираме (CTRL+A) отиваме на падащото меню FORMAT и избираме CHANGE CASE и UPPERCASE. След преобразуването поставяме новите субтитри в текстовия файл с името на филма и сме готови. Вместо 3 вече имаме 6 размера за субтитрите. За Office 2007 имаме бутон за CHANGE CASE при бутоните за FONT.

17. Тук е от
    Dec 2010

Доста се рових и четох, та спрял съм се на Samsung LE-46C530 с матрица SQ01.
    http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...BE%D1%80%D0%B8

Ще се ползва основно на обикновена кабелна телевизия. Е ще се гледа и някой филм, но няма да е често. Четох за проблеми със субтитрите. Държа на добрия звук и картина. Склонен съм и на плазма, но не знам на кой модел да се спра. Та дайте съвети и предложения. Принципно размера да е около 46 инча. Не е закован, така, че може и да е около него .
    Може да дадете и по-добро предложение.
    Естествено -благодаря предварително!!!!!!!

18. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от martinbvbvbv
    Искам да дам идея на всички които се нуждаят по-голям размер на субтитрите от вградения плеър на C серията (в моя случай C650). Използвам WORD за да направя всички букви главни във файла със субтитрите. Размяна на малките букви с главни става чрез функцията "CHANGE CASE". За Office 2003 и по-стар поставяме субтитрите в празен уърдовски файл и ги маркираме (CTRL+A) отиваме на падащото меню FORMAT и избираме CHANGE CASE и UPPERCASE. След преобразуването поставяме новите субтитри в текстовия файл с името на филма и сме готови. Вместо 3 вече имаме 6 размера за субтитрите. За Office 2007 имаме бутон за CHANGE CASE при бутоните за FONT.
    Много ценна информация.Наистина в С серията на самсунг много трудно се четат поради факта ,че субтитрите са малки по големина..Но тъй като не сме много на ти с тези технологии ,ще те помоля как точно става тази цялата процедура.Значи след като свалим субтитрите то файла не може да се отваря за да видим а само пише SRT файл..Ако ми опишеш по подробно как примерно да отворим този файл,как да го прехвърлим на празен уърдовски файл и след като ги направим с главни букви пак как да ги върнем обратно!!Може би ви звуча смешно !Но наистина ще ви помоля подробно да ми опишете и ще съм ви много благодарен!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе