Не ти трябва никакъв ресийвър.Първоначално публикувано от voyagerx
Оптично кабелче от ТВто към ДВДто и си в джаза.
Вади си 5+1 без проблеми.
Не ти трябва никакъв ресийвър.Първоначално публикувано от voyagerx
Оптично кабелче от ТВто към ДВДто и си в джаза.
Вади си 5+1 без проблеми.
Да де, ама DVD-то няма Optical in, иначе да съм пробвал досега
Еми тогава ресивър му е майката!Първоначално публикувано от voyagerx
Рядкост са ДВД тата които имат оптичен вход. Обикновенно е само изход.
Привет на всички, благодарение на чудесния форум и разбира се на участниците във форума съм собственик на 40С650 . Много съм доволен от LCD-то особено не мога още да се нарадвам на HD каналите - прекрасна картина.
Имам един проблем с който не мога да се справя сам и ще искам вашата помощ - при подреждането на каналите особено досадна работа , открих два канала които не ги показва в листата с канали, но при директно избиране с копчетата на дистанционното се гледат каналите, обаче с Р+ и Р- се прескачат дадените канали от TV-то. Въпроса ми и може ли да се добавят ръчно или има включена някаква опция .
Каналите който не се показват са TV7 и Eurosport, кабелната на която съм е ДЦЦ.
Благодаря предварително.
Когато натиснеш бутона "chlist" след това стрелко наляво или дясно му задай всички канапи и виж дали ще се виждат.
Е, значи съм късметлияПървоначално публикувано от elcos
И така към всички !!! не си вземайте SAMSUNG LE37C530 проблемът с usb-то и субтитрите явно е във серията или партидата в ТМ-ВАРНА пробвахме 2 тв и те така,въпрос към hristoslav2 тм ми предлагат да взема друго тв ама избора не е голям трябва да е 37" че жената не дава вече по-малък или по-голям,а бюджета е 1200 лв,а може ли да имам някакви претенции към ТМ, моля за съвет!!!
А бе тия плеъри ви побъркаха , не гледаш модела да има 100хц. и свестна матрица, а плеър да има
А що не си гледаш 100 хц и не млъкнеш 5 човека от този форум разбират от картина и матрици всички които виждали разлики и не знам какво си са смешни и да предпочитам usb плеъра от колкото да ми изгори hdmi или видео картата на лаптопа
E тези 5 човека гледат най-малко 100хц. и си ги гледат с кеф!!!
Дааа.......,тези вградени плеъри карат купувачите да кълват така,както попчето кълве стръвта.....догодина моделите сигурно ще са с вграден 9.1 рисийвър....Първоначално публикувано от santorio
Първите два имат вградени плейъри но трябва да се активират от сервизното менюПървоначално публикувано от santorio
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09072747
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052010
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09073304
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055052
По спокойно!!! Колегата nkd е ПРАВ!! Чети и се учи. Екстрите винаги са на второ място, на първо е картината!!Първоначално публикувано от santorio
Аз бих казал същото-големи комбайни ги направиха съвременните телевизори.Тия комбинаций 3-4-5 в едно не ми допадат .Винаги има компромис и понеже е телевизор аз не искам да се прави компромис с картината.За тая работа си има външни плеари,рисийвъри и т.н.Ще дам аз 2000 и нагоре за телевизор 40-42" и ще гледам нещо различно от блурей.Никога.
Да питам нещо.Самсунг как се представят с плазмите от висок клас към 50" не по-малко.Зная че като стане въпрос за плазма трябва веднага да погледнем към панасоник ама тия от самсунг здраво са ми влезли под кожата за добро надявам се.Пък и с едно дистанц.командвам всичко.
Kaто картина са много добри. Плазмените модели на Samsung oт 20092010 по всеобщо мнение по форумите както на европейските потребители, така и на американските страдат от забележим шум (брум) с източник плазмения панел. По принцип няма абсолютно безшумен плазмен панел, но по някои твърдения из форумите брума на доста екземпляри от 'B и С' сериите е бил осезаемо по-висок от намаления доста звук съпровождащ предаването. Поради тази причина не малко купувачи са върнали своите модели и са се ориентирали към други производители. Отиди и тествай за шум на място в магазина /рано сутрин/и ако те устройва - вземай.Първоначално публикувано от iuli1971
Всъщност въпроса ми беше рутинен.Имам навика през около 2 години да подменям телевизора та затова.Никога до сега не съм имал плазма-само лсд и само самсунг-последния е от преди около два месеца / в подписа ми /.Филмите са любимото ми занимание.Зачетох се из форума доста та си мисля,че следващия ще е плазма.Има време до тогава-ще има и нови модели.
Не няма ги, пробвах го още в началото.Първоначално публикувано от Vandal