Идваха техници от Евроком,с карта,без карта-няма никой.Мислиха,умуваха и казаха,че телевизора няма DVB-C.Имат няколко некодирани канала и те не се хващат.
Идваха техници от Евроком,с карта,без карта-няма никой.Мислиха,умуваха и казаха,че телевизора няма DVB-C.Имат няколко некодирани канала и те не се хващат.
Пробвай със промяна на страната в менюто както при другите марки телевизори - Швейцария,Финландия,Швеция и после сканирай отново.
Смених всички държави,няма никой,не открива цифров канал.Възможно ли е при мен Евроком да нямат цифров сигнал ?
А да не си избрал да показав само аналоговите канали? Май имаше такава опция при Самсунг.
Не,давам сканиране само за цифрови канали...
в щатите коледата дойде
http://hdguru.com/christmas-in-augus...rice-drop/477/
До spirit. При мене нещата се оправиха. Не става с промяна на държавата - поне при мен. Отидох в сервиза на Cabletel и оттам ми дадоха параметрите за ръчна настройка. Голяма играчка е, но всички канали намерих. Интересното е че намерих цифровите канали без CAM модула и картата и сега се чудя защо изобщо е трябвало да купувам Cam модул. Във всеки случай се убедих, че Sony си е Sony - с него нямах подобни проблеми, намира бързо абсолютно всичко.
Без карта и модул ги хващаш сега защото временно е спряна условната кодировка. В кой град си?
Съвсем скоро ще я пуснат пак и тогава бе модул и карта ще хванеш 2-3 канала.
Какъв ти е модела на телевизора?Първоначално публикувано от silvertrout
При мен на место дойдоха техниците от Евроком и нищо не направиха,мислиха,умуваха и накрая измислиха,че телевизора няма DVB-C.С карта,без карта нищо.Преди 2-3 год. исках да си пусна кабелен интернет от тях,пак дойдоха някакви "техници" от Евроком и пак нищо не направиха.Имам съмнение,че при мен част от мрежата им е "еднопосочна" и няма обратна връзка.Честотата на цифровата от Евроком е 754 MHz,ръчно я въвеждах и пак няма никой,дори и отключените канали.Пълна мъка.
Модела ми е Samsung 32B650. От София съм.
Какво въвеждаш ръчно,само честотите ли ? Мисля,че менютата ни са еднакви.Първоначално публикувано от silvertrout
Въведох честота, скорост и 64Q, което не знам какво е. После започнах да променям честотата с 8 Mhz за да хвана всички групи канали.
Скоростта и 64Q къде се въвежда,аз мога да въвеждам само честотата и широчина на канала ?
На ръчна настройка трябва да ти илизат - моите са : Frequency 806000 , Symbol Rate 6875 и Modulation 64QAM.
На ръчна настройка ми излиза само : Channel,Frequency,Bandwidth друго няма...