-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
Цитат:
Първоначално публикувано от brisko
Здравейте, имам един проблем ако може да ми дадете съвет? По коледа си купих от Метро тв SAMSUNG LE-32B650 и снощи както си гледах новините по БТВ изведнъж ми направи впечатление една вертикална черна чертичка на екрана с дължина около 20 мм, леко вдясно под центъра на екрана. При всякакви опити за смяна на каналите, при сигнал от външни източници тази чертичка си остава. Имам съмнение че са изгоряли пиксели, дали ще ми го признаят за дефект в сервиза и какво може да се направи по въпроса? Тази чертичка много лошо изпъква на светли картини и е много дразнещо. Благодаря.
LCD панела ти е дефектирал. Занеси го в сервиза за смяната му с нов панел-ще отнеме време докато се поръча и достави.Помни че срока до който могат да го задържат за ремонт в сервиза е 30 дни-нито ден повече!! В противен случай по закон може да изискаш да ти върнат парите или да ти дадат чисто нов телевизор.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Сигурно,но все пак е що годе адекватен отговор,макар и непълен и отчасти не верен.Предните 3-4 отговори бяха изключително тъпи и почти еднакви...
Ако нямат достъп до такава информация,могат да кажат,или да звъннат един телефон,да питат и да ми отговорят.Едва ли е тайна и няма да им отговорят...
Основният ми въпрос беше какви трябва да са буквите,за да е DVB-T2 тунера.Както виждаш отговарят,че буквите не носят такава информация,трябвало да го пише в спецификацията...В моята книжка дори няма спецификация и не не мога да видя дори колко ми е вътрешната памет...Спецификациите из нета са само търговско/рекламни и са не подробни.
-
Здравейте,
Вчера гледах вТМ SAMSUNG LE-37C650 с матрица АА01,някой знае ли дали дали има такива тв с матрици SQ и каква е разликата между двете матрици.
-
Много е съмнително за 37' размер ! Но не е изключено , но аз лично се съмнявам ! Ъгъл на гледане , ниво на черното , самата технология на производство и др . !
Приоритети по матрици, поставяни сега в Самсунг:
1. Samsung S-PVA LED
2. Samsung S-PVA
3. AUO A-MVA
4. CMO S-MVA
5. Samsung PVA (само в 26")
6. AUO P-MVA
7. CMO MVA
8. CPT
9. TN
Това е цитат от 1 страница !
-
Не разбрах AA01 и SQ към кой вид матрици се отнасят
-
Аз незнам да има матрица 37" на Самсунг. Обаче в някои модели слагаха и IPS-Alpha на Панасоник. Поради тази причина също и Сони в 37" слагат други .
AA=AUO A-MVA
SQ=Samsung S-PVA
-
A-MVA -AUO , S-PVA - Samsung ! Прочети темата от началото , 1 страница , там е описано това за което питаш !
-
Благодаря за полезната информация.Според вас заслужава ли си да взема този SAMSUNG LE-37C650 с матрица АА01
-
Заслужава си , но лично за мен това 37' ТВ е някакъв компромис ! За 140лв повече взимаш Самсунг 40С650 , който е доказано много добър ТВ , с матрица SQ01 на Самсунг !
-
Аз също харесвам 40С650, но нямам толкова място ,защото секцията е със свързващ модул и максималният размер ми е 98 см.
-
Лично аз бих ги разместил тези мебели , но не бих се лишил от по-добрия ТВ пък и телевизор не се купува всеки ден ! Но това си е мое лично мнение и не ангажирам никой с него , парите са си твои и ти си решаваш , пък и щом ситуацията е такава .... !
-
Цитат:
Първоначално публикувано от emog
Аз също харесвам 40С650, но нямам толкова място ,защото секцията е със свързващ модул и максималният размер ми е 98 см.
При мен проблема е сходен и вчера отидох, и си купих 37С650 с матрица АА01. Телевизора е чудесен, пуснах през плейстешъна един блу-рей рип-неворятна картина, на кабелната също се справя много добре, разбира се е относително и зависи от качеството на самите канали.
Днес обикалях в метро и видях, че са пуснали 37В650 с матрица АС05 на цена от 1200лв. Не зная коя от двете матрици е по-добре, нека наистина специалистите да кажат, но малко съжалих, че не минах първо от там и щях да спестя 300лв, нищо че е от миналата година.
-
Честито ! Не съжалявай изобщо С сериите са с нов по-добрър процесор.
-
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Пак им писах,като намекнах,че според някои чужди форуми буквите след числото,значат нещо.Пак твърдят,че не е така и информацията от форумите не е вярна...На въпроса ми какъв е размера на вътрешната памет казват,че е нищожен и е само за лайбрарито...
As per our previous emails, the television model code has no reflection on the type of tuner built into the television. The information your are taking from forums is in fact incorrect. If you are looking for a model of television with a built in DVB-T2 tuner then this information can be found by visiting your local retailer.
With regards, again,to the memory, we do not disclose the memory. It is a very small memory which is capable of downloading content from our content library and not for any other use.