Samsung 3D Demo,Samsung 3D Demo Pack, Sony Bravia 3D Demo ... :rolleyes:Първоначално публикувано от portokala123
Samsung 3D Demo,Samsung 3D Demo Pack, Sony Bravia 3D Demo ... :rolleyes:Първоначално публикувано от portokala123
Е как пък посочи точно тези 3те, а не останалите 30 филма. В http://hd-torrents.org/ има доста 3Д.
И аз забелязах че страницата е променяна и няма поддръжка точно за нашия модел, но мисля че това е временно и ще го оправят. Иначе версията за 6510 е същатаПървоначално публикувано от freedom
Два дена след покупката видях на сайта съпорта и свалих PC Share Manager,проверих онлайн от тв-то и направих ъпдейт от там.Изписва ми версия 003003.Аз не забелязах някаква разлика, но това не е версията,която се предлагаше на сайта.След два дена реших да дръпна от сайта и като влязох,вече наистина нямаше съпорт за нас.Интересно,какво е новото в тези версии,не можах да намеря инфо.
Някой знае ли какви са изискванията за запис от телевизора към външен носител (харддиск или флашка), понеже преди 2 седмици пробвах с една флашка 8ГБ и ми записваше от HD канали, а вчера пробвах с една от 1ГБ и една от 4ГБ и то не от HD канал като и при двата случая ми даде че устройствата не са подходящи и да съм ползвал харддиск. И въпроса ми е по-конкретно дали трябва флашката да е с голям обем или с бърза скорос на запис?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1295442056[/time]_________________________________________________
Сега пак погледнах страницата на самсунг. Все още няма поддръжка за С7000, исках да им написха мейл за да им кажа за пропуска но при контактите открих това :
Изпращане на имейл към Центъра за обслужване на клиенти
Самсунг Електроникс Румъния
1784 София
България
бул. “Цариградско шосе”115K,
Европейски Търговски Център, сграда Б, етаж 7.
Телефон/Факс+3592 971 3796
И как точно се праща мейл на този адрес??? въобще доста аматьорска работа изглежда
Първоначално публикувано от freedom
Прав си,става!проблема при мене беше,че ги пусках от лаптопа,за това не ставаше!
С две думи,ако искате да гледате 3д,си го пускайте от флашка или хард диск.Сега,някой ако даде и линк с такива филми,които могад да се пускат с плеъра не телевизора,ще е златен.
Тия от Самсунг България......от 5 месеца са новобранци в занаята....Трябва им повече време ,за да влязат в час.Първоначално публикувано от kiroslavov
И аз съм искал от единият им супервайзър ,имейл за връзка с някой от мениджърите им-ама ядец...и той нищо не знае.
Първоначално публикувано от kiroslavov
По данни от моя сат. ресивър за СД трябва да е над 1,5MB/s до към 10MB/s , за HD и timeshift от 10 до 15MB/s , а от 15 нагоре ми е обозначено HD+ .Въпреки това с моята флашка /TDK Trans-it 8gb/ ,която дава скорости между 8,2 и 9,8MB/s не съм имал проблем със записването на HD канали и използването на timeshift функцията.
Имам следния проблем с моя телевизор при настройването на картината след определено време автоматично връща заводските настройки, които въобще не са ми по вкуса. Четох в подробната тема за Самсунг, че телевизора е в мод "магазин". От менюто "Plug&pPlay" имало икона "За магазин" или "За дома", да ама моя тв няма въобще такива възможности. Друго, като задържа бутона "меню" на самия телевизор за повече от 5 сек. и ми се появява на екрана надпис "Демо магазин", но няма възможности за промяна. Ако някой може да помогне ще съм много благодарен.
Здравейте !
Пак подемам въпроса за:
"Забелязвам , че има следния неприятен момент в картината: при бързо движещи се обекти в картината (например при мачове или при течащи надписи отдолу на екрана) се получава едно "назъбване" на контурите и самите стават леко на "линии". Опитах с различни опции по настройките , но не можах да ги отстраня (включвах и Motion Plus) sad
Искам да попитам някой забелязал ли това. Можели да се изчисти от настройките ???"
Успях да го хвана с фотоапарата.Това е при изключен Motion +
Интересно е ,че не го прави постоянно този ефект.
Брат този проблем при мене го няма.Опитай да пуснеш филм от флашка и виш,дали го прави пак.Ако не го прави,проблема ти е в сигнала на кабела.
menu -> plug 'n play -> PINа е 0000 (четири нули), после пита за езика - избираш който искаш -> "употреба" - имаш 2 варианта - "магазин" и "за дома" - избираш второто естествено и оттам нататък си продължаваш с настройките докато свършат и това трябва да ти оправи проблемаПървоначално публикувано от Ivo79
Много ти благодаря, направих го и сега ще видя, но би трябвало да стане.Първоначално публикувано от kiroslavov
Описаната ситуация се нарича Mixed Edit. На екрана имаш видео, статични графики и движещи се графики. Много сложна за обработка ситуация. Нормално е да се получава подобен дефект. Има го от време на време на всеки телевизор. Проблем е като се получава на нормален образ. Примерно да гледаш тенис или футбол и линиите да са адски назъбени. Тогава реално телевизора показва само половината от и без това ниската резолюция.Първоначално публикувано от freedom
При Самсунг и повечето от новите модели нещата са горе-долу добре.