Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 111

Мнения за Samsung UE40C7000

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:Мнения за Samsung UE40C7000

При мене има опция за 3д,но само когато не е пуснат филм.А някой знае ли с какъв плеър може да се гледат SBS филми,но и субтитрите да са нормални.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Направих вариант PC (software Домашний медиа-сервер (UPnP) + DLNA(WiFi !) + TV(ue -C7000) = 3D play на TV C7000.
    Плейва без проблем и без да накъсва (WiFi) няколко то 3D фаила който имам (*.mkv и *.mp4)! Обаче с Домашний медиа-сервер не мога да подкарам 3D .iso файлове.Не ги разпознава! Това е проблема.
    TotalMedia Theatre може ли да е съвместим с DLNA?(трябва да подкарам и 3D бутона...)

4. Тук е от
    Jan 2010

Oбясни малко по-подробно как си го направил.И какво представлява DLNA,че не съм в час с телевизорите много.

5. Member
    Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от freedom
    Моля за помощ
    Защо при мен няма бутон 3D в TotalMedia Theatre ?(програмата се инсталира, но няма никакви опции на 3D)
    Някакви идеи ?
    Трябва да упдейтнете програмата до последната версия за да излезе опцията за 3D. Иначе за SBS субтитрите може да погледнете тази тема https://forum.setcombg.com/index.php/topic,47008.0.html

6. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от portokala123
    Трябва да упдейтнете програмата до последната версия за да излезе опцията за 3D. Иначе за SBS субтитрите може да погледнете тази тема https://forum.setcombg.com/index.php/topic,47008.0.html
    Не е от ъпдейтване - пак не става

7. Тук е от
    Jan 2010

Portokala123 направих всичко точно,както си го описал,.Подкарах ISO-то с TMT 3 / PowerDVD 10,но при мене не работи 3д -то.Възможно е защото при мене видео картата не поддържа 1080р,а само 720р,но не знам дали е това проблема.Появиха ми се всичките тези икони за опци на 3д-то,но не се получи.Като натисна на пред последната,резолюцията стана по-малка от екрана.

Поне подкарах SBS филми,но малко реже от картината.

Някой пускал ли е SBS филм със субтитри през вградения плеър на телевизора,интересува ме,дали се виждат нормално с пуснато 3д?

8.  

9. Member
    Тук е от
    May 2010

Това с резолюцията е странно, явно не ти HDMI 1.3 изхода на лаптопа. За раязането на картината трябва от менюто на телевизора да зададеш от Picture Options: size -> Screen Fit. Иначе за тези които не могат да си намерят TMT и PowerDVD ето: TMT, PowerDVD. Но ще трябва да ги упдейтнете до дупка след инсталацията.

10. Тук е от
    Jan 2010

Да явно от това е проблема.Гледах клипове с Power DVD 10,като пуснат клип Bly-ray 3D,доло иконката с 3д си стои,а при мене изчезва независимо какъв клип пускам.Седващият ми лаптоп ще е с тази видео карта( ATI Mobility Radeon HD 5650),дано да става с нея.http://www.amd.com/us/products/noteb...650-specs.aspx

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте !
    Да попитам някой от вас който притежава 40C7000 дали е направил update на firmware до последна версия с T-VALDEUC_3005.1.exe.
    Моля да сподели .

12. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Излезе на 27 Jan, 2011 нова версия на update на firmware(T-VALDEUC-3006.2) на C7000
    http://www.samsung.com/uk/consumer/t...il&tab=support
    а в support в bg сайта на Samsung http://www.samsung.com/bg/consumer/t...ail&returnurl=
    отново НЯМА НИЩО по въпроса .
    Що за support e това???
    P.S. Коректно ли е от там да се ъпдейтне?

13. Тук е от
    Jan 2010

Някой пробвал ли е 3д филм с формат SBS,възпроизведен с вградения плеър на тв-то,дали се виждат субтитрите добре?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте.
    Във връзка с моя проблем
    Цитат Първоначално публикувано от freedom
    "Забелязвам , че има следния неприятен момент в картината: при бързо движещи се обекти в картината (например при мачове или при течащи надписи отдолу на екрана) се получава едно "назъбване" на контурите и самите стават леко на "линии". Опитах с различни опции по настройките , но не можах да ги отстраня (включвах и Motion Plus) sad
    Искам да попитам някой забелязал ли това. Можели да се изчисти от настройките ???"

Успях да го хвана с фотоапарата.Това е при изключен Motion +
    Интересно е ,че не го прави постоянно този ефект.
    Искам да попитам дали и при вас липсва всички опции за Led+ (при мен е само Вкл./Изкл.)

Според User Manual за 40C7000:
    LED Движение+ (Изкл. / Нормален / Кино /
    Лента с надписи)
    : Премахва забавянето от бързите сцени
    с много движение, за да предостави по-ясна картина.

16. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Къде се намира тази настройка "LED+", аз такава на моя телевизор не намирам. Да не говориш за "Motion+"?? Aко е така, то при мен има следните опции: "Off, Clear, Standart, Smooth, Custom, Demo".

Искам и аз да питам някои неща - за запис със телевизора на около 1 час предаване от HD канал колко горе долу памет ще ми трябва?
    Също така ако можете препоръчайте ми някоя преносима памет с достатъчно голяма скорост на трансфер, така че да е покрива изискванията за запис със телевизора.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296462010[/time]_________________________________________________

Относно поддръжката на сайта за нашия модел - обадих се на телефона за поддръжка (защото няма никакъв друг начин да се свържеш). От там ми казаха че се "работи" по това да се направи e-mail надявам се тази тежка задача да не им отнеме повече от 1 месец . Относно липсата на С7000 в секцията за поддръжка явно чак сега забелязаха за това. Надлежно ми поискаха имената, 2 телефонни номера и мейл ( добре че поне не им трябваше ЕГН и ключ за вкъщи ). Казаха ми че от английския или немския сайт може да се изтегли последната версия. Надявам се че това мое обаждане ще има някакъв ефект въпреки че много се съмнявам като ги гледам на какво ниво са!

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

намира се в меню Разширени настройки след
    Подобряване в краищата (Изкл. / Вкл.)
    xvYCC (Изкл. / Вкл.)
    LED Движение+ (Изкл. / Вкл.) (трябва да се натисне бутон надолу за да се появи)

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Може би Кино се появява само ако си подал сигнал от HDMI или 24р.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения за SAMSUNG UE-32H6200
    От pifivo във форум Samsung телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 28-07-14, 07:24
  2. МНЕНИЯ ЗА SAMSUNG LE-32D450
    От nolan във форум Samsung телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 19-11-11, 22:12
  3. Мнения за Samsung PL100
    От hristoxm във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 0
    Последно: 24-04-11, 12:23
  4. Мнения за Samsung LE-37B651
    От mkastra във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 25-05-10, 12:08
  5. SAMSUNG PS-50C62HX мнения ?
    От RICARIA във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 13-02-08, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе