Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 111

Мнения за Samsung UE40C7000

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Re:Мнения за Samsung UE40C7000

При мен "Advanced Settings" не е активно

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Относно update на firmware до последна версия използвах Глобален Център За Изтегляния
    ( след консултация със support bg - по телефона )

1.http://www.samsung.com/bg/support/do...adAgreement.do
    2. приемаш условията
    3.http://www.samsung.com/bg/support/do...adPrdDetail.do
    4. избираш television - 3D TV !
    5. избираш модела трябва да се внимава точно буквите защото с UE40C7000 има 4 разновидности .Избираш точните букви (има тази информация на ТВ отзад, при мен е UE40C7000WW.

При мен се update до 3006.2 ver., но нямам възможност за downgrade в менюто което би трябвало да го има!
    Преди инсталация трябва задължително да се ресетират настройките - задържаш EXIT бутона на дист. продължително докогато излезе меню за reset .(! изтриват се и списъка с каналите! изчезва и заработените часове на TV 1 )

4. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от freedom
    намира се в меню Разширени настройки след
    Подобряване в краищата (Изкл. / Вкл.)
    xvYCC (Изкл. / Вкл.)
    LED Движение+ (Изкл. / Вкл.) (трябва да се натисне бутон надолу за да се появи)
    И при мене не е активно.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    При мен "Advanced Settings" не е активно
    Не е активно защото най-вероятно сте на аналогов сигнал. При SD сигнал се появява !
    Молбата ми ако някой е на цифров сигнал да сподели:
    1. дали има този проблем с назъбените букви в течащите информационни лента (TВ Европа например) и в контурите на обектите при бързо движение (прави го непостоянно,но е определено дразнещо )
    2. дали му се отварят всички опции на LED Движение+ (Изкл. / Нормален / Кино /Лента с надписи)
    Искам да разбера дали проблема е в цифровия сигнал на Кабелния оператор или проблем на TV Samsung.
    При аналогов сигнал този проблем го няма!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296498486[/time]_________________________________________________

Извинявам се !
    Разширени настройки изчезват и при настройка (режим) на картината на динамичен и естествен и не зависи от аналогов или цифров сигнал.

6. Тук е от
    Dec 2010

Аз съм на цифрова кабелна и в меню "картина" не са активни автонастройка,екран и разширени настройки. При аналогова,първите две остават неактивни,а разширени настройки са активни,съответно има led+ вкл/изкл.

7. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от 1124
    Някой пробвал ли е 3д филм с формат SBS,възпроизведен с вградения плеър на тв-то,дали се виждат субтитрите добре?
    Няма никакви проблеми със възпроизвеждането на SBS формат с вградения плеър. Теглиш си филма, намираш си субтитрите, преименуваш ги да са със същото име като филма и се виждат перфектно.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от marto74bg
    Няма никакви проблеми със възпроизвеждането на SBS формат с вградения плеър. Теглиш си филма, намираш си субтитрите, преименуваш ги да са със същото име като филма и се виждат перфектно.
    Мерси брат,но вече разбрах.Само да попитам,дали има начин ада се увеличат субтитрите като размер?

10. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от 1124
    Мерси брат,но вече разбрах.Само да попитам,дали има начин ада се увеличат субтитрите като размер?
    Ами единствено като си пуснеш филма натискаш Tools после "Настройки за субтитри" и от там си избираш размера да е голям, но въпреки това шрифта пак си остава дребен.
    Предполагам вече си направил горното, но за друго не се сещам.

11. Тук е от
    Jan 2010

Да пробвах,но наистина размера си остава пак дребен.Абе и така става.

12. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Може,
    използвате WORD за да направите всички букви главни във файла със субтитрите. Размяна на малките букви с главни става чрез функцията "CHANGE CASE". За Office 2003 и по-стар поставяме субтитрите в празен уърдовски файл и ги маркираме (CTRL+A) отиваме на падащото меню FORMAT и избираме CHANGE CASE и UPPERCASE. След преобразуването поставяме новите субтитри в текстовия файл с името на филма и сме готови. Вместо 3 вече имаме 6 размера за субтитрите. За Office 2007 имаме бутон за CHANGE CASE при бутоните за FONT.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте .
    Излезе на 07 Feb, 2011 нов update на firmware на UE40C7000 -Upgrade File(USB type) (Firmware) (ver.T-VALDEUC-3007.1)
    Има го в Глобален Център За Изтегляния
    http://www.samsung.com/bg/support/do...adPrdDetail.do

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2010

има ли начин да не ми трие списъка с каналите при сменяне на софтуеъра?

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    има ли начин да не ми трие списъка с каналите при сменяне на софтуеъра?
    Аз лично мисля , че не може, но защо преди update не си експортнеш списъка към USB flash и после си го върни! Можеш даже да си го подредиш с ChannelListPCEditor.exe

17. Member
    Тук е от
    Apr 2010

някой знае ли какво е новото (оправено) в новата версия 3007 ?

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Здравейте !
    Голяма борба да разбера как може да се записва на TV ue40C7000 (чрез PVR) в желан час и време .
    Благодаря на borisoff и ще цитирам неговия пост
    "Не съм следил скоро темата и не знам дали е писано по въпроса, но вчера открих как да се използва PVR-а като се посочи час и дата. Става от Menu -> Channel -> Channel Manager и после върху някой от каналите се натиска Tools и Timer Recording. За да се видят настроените записи се влиза пак в Menu -> Channel и се натиска два пъти наляво и после 2 пъти надолу докато се стигне до Scheduled.

ПП: ТВ-то ми е C650."

ПП: В случай ,че някой друг като мен се лута да намери инфо по въпроса за c7000!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 8 ПърваПърва ... 5678 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения за SAMSUNG UE-32H6200
    От pifivo във форум Samsung телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 28-07-14, 07:24
  2. МНЕНИЯ ЗА SAMSUNG LE-32D450
    От nolan във форум Samsung телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 19-11-11, 22:12
  3. Мнения за Samsung PL100
    От hristoxm във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 0
    Последно: 24-04-11, 12:23
  4. Мнения за Samsung LE-37B651
    От mkastra във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 25-05-10, 12:08
  5. SAMSUNG PS-50C62HX мнения ?
    От RICARIA във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 13-02-08, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе