При мен "Advanced Settings" не е активно
Относно update на firmware до последна версия използвах Глобален Център За Изтегляния
( след консултация със support bg - по телефона )
1.http://www.samsung.com/bg/support/do...adAgreement.do
2. приемаш условията
3.http://www.samsung.com/bg/support/do...adPrdDetail.do
4. избираш television - 3D TV !
5. избираш модела трябва да се внимава точно буквите защото с UE40C7000 има 4 разновидности .Избираш точните букви (има тази информация на ТВ отзад, при мен е UE40C7000WW.
При мен се update до 3006.2 ver., но нямам възможност за downgrade в менюто което би трябвало да го има!
Преди инсталация трябва задължително да се ресетират настройките - задържаш EXIT бутона на дист. продължително докогато излезе меню за reset .(! изтриват се и списъка с каналите! изчезва и заработените часове на TV 1 )
И при мене не е активно.Първоначално публикувано от freedom
Не е активно защото най-вероятно сте на аналогов сигнал. При SD сигнал се появява !Първоначално публикувано от kiroslavov
Молбата ми ако някой е на цифров сигнал да сподели:
1. дали има този проблем с назъбените букви в течащите информационни лента (TВ Европа например) и в контурите на обектите при бързо движение (прави го непостоянно,но е определено дразнещо )
2. дали му се отварят всички опции на LED Движение+ (Изкл. / Нормален / Кино /Лента с надписи)
Искам да разбера дали проблема е в цифровия сигнал на Кабелния оператор или проблем на TV Samsung.
При аналогов сигнал този проблем го няма!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1296498486[/time]_________________________________________________
Извинявам се !
Разширени настройки изчезват и при настройка (режим) на картината на динамичен и естествен и не зависи от аналогов или цифров сигнал.
Аз съм на цифрова кабелна и в меню "картина" не са активни автонастройка,екран и разширени настройки. При аналогова,първите две остават неактивни,а разширени настройки са активни,съответно има led+ вкл/изкл.
Няма никакви проблеми със възпроизвеждането на SBS формат с вградения плеър. Теглиш си филма, намираш си субтитрите, преименуваш ги да са със същото име като филма и се виждат перфектно.Първоначално публикувано от 1124
Мерси брат,но вече разбрах.Само да попитам,дали има начин ада се увеличат субтитрите като размер?Първоначално публикувано от marto74bg
Ами единствено като си пуснеш филма натискаш Tools после "Настройки за субтитри" и от там си избираш размера да е голям, но въпреки това шрифта пак си остава дребен.Първоначално публикувано от 1124
Предполагам вече си направил горното, но за друго не се сещам.
Да пробвах,но наистина размера си остава пак дребен.Абе и така става.
Може,
използвате WORD за да направите всички букви главни във файла със субтитрите. Размяна на малките букви с главни става чрез функцията "CHANGE CASE". За Office 2003 и по-стар поставяме субтитрите в празен уърдовски файл и ги маркираме (CTRL+A) отиваме на падащото меню FORMAT и избираме CHANGE CASE и UPPERCASE. След преобразуването поставяме новите субтитри в текстовия файл с името на филма и сме готови. Вместо 3 вече имаме 6 размера за субтитрите. За Office 2007 имаме бутон за CHANGE CASE при бутоните за FONT.
Здравейте .
Излезе на 07 Feb, 2011 нов update на firmware на UE40C7000 -Upgrade File(USB type) (Firmware) (ver.T-VALDEUC-3007.1)
Има го в Глобален Център За Изтегляния
http://www.samsung.com/bg/support/do...adPrdDetail.do
има ли начин да не ми трие списъка с каналите при сменяне на софтуеъра?
Аз лично мисля , че не може, но защо преди update не си експортнеш списъка към USB flash и после си го върни! Можеш даже да си го подредиш с ChannelListPCEditor.exeПървоначално публикувано от kiroslavov
някой знае ли какво е новото (оправено) в новата версия 3007 ?
Здравейте !
Голяма борба да разбера как може да се записва на TV ue40C7000 (чрез PVR) в желан час и време .
Благодаря на borisoff и ще цитирам неговия пост
"Не съм следил скоро темата и не знам дали е писано по въпроса, но вчера открих как да се използва PVR-а като се посочи час и дата. Става от Menu -> Channel -> Channel Manager и после върху някой от каналите се натиска Tools и Timer Recording. За да се видят настроените записи се влиза пак в Menu -> Channel и се натиска два пъти наляво и после 2 пъти надолу докато се стигне до Scheduled.
ПП: ТВ-то ми е C650."
ПП: В случай ,че някой друг като мен се лута да намери инфо по въпроса за c7000!