-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/  От 2-3 седмици имам 40С7000. Голям зор видях, докато разбера как да ползвам PVR функцията :sad:
 User Manual-а е супер зле. Колко ли трудно се е оказало да напишат - влизаш в EPG, харесваш си предаване и от Tools избираш "Таимер зап."
 Същото се отнася и за skype - доста други форуми и документи изчетох, за да разбера, че микрофон в ТВ няма и трябва да си вземеш камерата за 300 лева, за да водиш скайп разговор - яко
 Та сега имам още една дилема и реших да я споделя, дано някой да помогне.
 Гледам клипове от youtube. Но искам да гледам моите "любими", т.е. favorites от моя youtube акаунт. Като цъкна от ТВ на Любими ми казва да ходя да си въведа юзъра и паролата някъде - е това някъде така и не го намерих.
 Има ли някой, който се е логвал с акаунта си в youtube-а през някой Самсунг дето има Internet@TV?

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/  еми трябва да си направиш акаунт в самите настройки на интернета в телевизора (след като го направиш ще трябва по 1 път да се логнеш и в самите приложения за да може да ти се запомнят паролите). След това с червения бутон "А" отваряш менюто за логване. Гледай долу на екрана - там всичко си пише. След като се логнеш ще си влизаш и в youtube, skype facebook twitter и т.н. с твойте си акаунти. Не очаквай всичко само да става. Не знам защо се чудиш че нямаш вграден микрофон и камера - това все пак е телевизор а не лаптоп. Ако не ти се дават 300лв просто не ползвай скайпа на телевизора ами си седни на компютъра !! 

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/   Цитат:  

Първоначално публикувано от katlak   Здравейте, някой с **С650 забелязал ли е проблем с дистанционното? При мен от 2 3 дни се получава следното - ТВ спира да реагират на всички бутони, като бутона за осветяване на дистанционното работи, което ме кара да мисля че не е от батериите (ТВ е на 2,5 месеца употреба). След 5 мин. всичко работи. Това се повтаря през около час два. Дали тове се наблюдава при модела или да мисля за сервиз? 

Направо си е от батериите. При мен на б650 се получи същото. Натискам бутона на осветлението работи, давам няква команда не реагира. Сложих някакви обикновени, които имах, работиха 1 месец и пак същото. Накрая взех един duracell и вече няма проблеми.

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/  понеже гледах в някои постове че може да се гледа чист блу рей - с кой сървър го правите това, защото аз съм с "домашний медиа сервер" и ако искам да гледам блу рей то ми прави едни файлове, които трябва да ги преглеждам кой всъщност е филма, няма субтитри и е доста неудобно. Ако някой е подкарвал чист блу рей по относително лесен начин нека да каже 

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/   Цитат:  

Първоначално публикувано от kiroslavov   понеже гледах в някои постове че може да се гледа чист блу рей - с кой сървър го правите това, защото аз съм с "домашний медиа сервер" и ако искам да гледам блу рей то ми прави едни файлове, които трябва да ги преглеждам кой всъщност е филма, няма субтитри и е доста неудобно. Ако някой е подкарвал чист блу рей по относително лесен начин нека да каже 

Да програмата подкарва всичко НО няма лесен начин ,някой да ти каже настройките на програмата .
 Начина е прочиташ 10 пъти руския форум и ще ти просветне всичко .Разберете че няма балъци
 да прочетът вместо вас форума и да ти каже правиш едно правиш две ....и т.н.

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/  По-напред във форума беше написано че 37с650 е с огледална матрица.Преди няколко дни си купих и се оказа че не е така.Моя е с АА01 матрица и е матов.Има ли някой друг с такъв ТВ да каже неговия какъв е? 

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/  tenev, може би наистина не е с "огледална матрица" твоя телевизор, във сайта на самсунг пише това:
 Display 	Свръх ясен панел 	Не
 това е за 32' и 37'; за 40 и нагоре е "Да"
 така че...мисля, че наистина не трябва да ти е glossy панела. Съжелявам за избора ти, но ... все пак си е нова придобивка, харесал си го, да си го ползваш със здраве :Drinks:

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/ 

Първоначално публикувано от hristoslav2   

Информация за предполагаеми цени ?

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/  Информация за цените в Европа ще има до 1 месец.
 Пускат и някакъв ресивър с вграден блу-рей плейър
 http://translate.google.com/translat...hw-d7000-.html

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч  Оффф, вдигнали са 46C650 с 300 лева. Тъкмо се накумих......
 Май ще мина на 42G20-plazma.

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/  По-напред във форума бях попитал дали има начи да се записва от 37С650 на флашка или хард диск.Никой нищо не каза.Невъзможно ли е? 

Първоначално публикувано от tenev   По-напред във форума бях попитал дали има начи да се записва от 37С650 на флашка или хард диск.Никой нищо не каза.Невъзможно ли е? 

Ако не се лъжа , само моделите от 7-ма и нагоре серии го могат това.

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/  За C650, би трябвало да работи според коментарите. Пробвах на C550, не стана, но поне и нищо лошо не се случи :Drinks:

http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...=1112&start=10

( Гледайте четвъртия пост отгоре надолу )

-   Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/  Превод на http://sourceforge.net/apps/phpbb/sa...p?p=9831#p9831
 Активиране на РVR функцията в Samsung серия C650/651/652/653 без firmware downgrade (тествано на LE40C653)
 Предупреждение :Не пипайте нищо друго в сервизното меню! Всичко е на ваш риск! :police:

1. Включете телевизора , наберете на дистанционното следната комбинация: MUTE-1-1-9-ENTER, настройка HOTEL MODE я включете на ON и после изключете телевизора.

http://img840.imageshack.us/img840/2345/obraz0936.jpg

2. Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)

3. Поставете USB или HDD/ форматирани на FAT32.
 UPDATE: Tази стъпка не е задължителна, работи също и без USB flashdisk.

4. В сервизното меню отидете на Control - Hotel Option и кликнете на Clone TV to USB, после се върнете назад посредством дистанционното управление и изберете категория Sub Option .

http://img571.imageshack.us/img571/5...az0937e.th.jpg

5. В това меню включете PVR на ON. (Променете PVR с натискането на бутона надолу, НЕ В ДЯСНО!! )

http://img830.imageshack.us/img830/3...raz0939.th.jpg

6. Върнете се назад посредством дистанционното управление и изключете хотелският режим Hotel mode на OFF и изключете телевизора.

7. Наслаждавайте се на новата възможност за PVR във вашият С650.