-
Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Здравейте, имам следния въпрос моя телевизор (LE 37C650) има странен шум който се появява когато картината стане по-тъмна или сменям каналите има някакво избръмчаване на ярки и светли сцени го няма, дори имам наблюдение че когато в десния края на дисплея стане по-тъмен тогава се появява. Вие имате ли подобен проблем или трябва да нося моя на ремонт, че му станаха много проблемите вече:(
-
Здрасти,купих си SAMSUNG LE-40C750,но нямам нищо на 3д,някой беше дал линкове към клипчета в 3д,но не ги намирам!
-
Здравейте! След дълго умуване и четене се наканих да купя UE-40С6500 (40С6000 или 40С7000). Както разбирам, рулетката ми дава "избор" между матрица AUO, обаче 10-битова, и Samsung, обаче 8-битова. При това си остава рискът да ми пробутат уред с неравномерна подсветка, ако не успея да открия дефекта в магазина, макар че ще си нося флашка с "цветова заливка". Как трябва да постъпя? Моля за съвет.
-
Здравейте!!! Имам въпрос към hristoslav2 ... Активирах си PVR функцията на тв 40C650, но ако може някой да обясни как се работи с нея? Имам и друг въпрос - в менюто под PVR Support имаше и 3D support на OFF и ми е чудно ако се активира на ON ,дали ще стане 3D телевизора ??? :ole
-
joropl, крайно време е да разберем, според мене трябва да има 3D, защото ако нямаше, нямаше да ги дава така тези 3D канали като ляво и дясно око...или поне според мене е така. 3D телевизора го дава по абсолютно същия начин...
-
въпрос за 40B750 - спря да чете аудио въвъ формат .ac3 - нито от HDD, нито от USB, нито през DNLA...
пробвах с upgrade на firmware но не помогна
някой има ли идея каква е причината?
-
мдам, пробвах я аз тази функция 3D...да, ама не...или не е това начина, или наистина не става...след като се пусне телевизора, всичко си е по старому...при следваща проверка, пак е на off...автоматично си минава така...
-
тъкмо и аз мислех да я пробвам..... защо е сложено в менюто ,щом не може да се активира,какво ти излиза на тв? има ли нещо ново в менюто? аз изпробвах PVR функцията и работи,ама за ЗД още не съм пробвал...
-
Ами като го пуснеш тв-то, нищо особено...просто пак му обеснявам, че съм на кабелна, всички настройки...и бъра дъра и т.н....и като утида на 3DV PROMO(мисля така се казваше канала) и пак си го дава на ляво и дясно око все едно...Усъмни ме нещо, няма бутон, който да го направи 3D както е при такива тв-та...; първо реших, че може би със смяна на дистанционното ще стане..., но нещо ме щукна и влизам в сервизното меню...О, изненада...пак е на off...аз обаче се заинатих, и при втората проба като не стана и се отказах.
-
И аз ще пробвам и ако не стане.... ще чакаме някой спец да обясни. А дали с това разширено меню на Hotel Mode ще може да се активира USB за да може да се качи NetSurf браузъра и да си ползвам и на тв интернета?
-
-
Благодаря на hristoslav2 и mihof33 за помоща при активирането на PVR функцията.Работи много добре :ole.Има ли още скрити екстри на 37C650 :yikes.Ако някой знае нека да ги сподели.Благодаря предварително.
Цитат:
Първоначално публикувано от joropl
Здравейте!!! Имам въпрос към hristoslav2 ... Активирах си PVR функцията на тв 40C650, но ако може някой да обясни как се работи с нея? Имам и друг въпрос - в менюто под PVR Support имаше и 3D support на OFF и ми е чудно ако се активира на ON ,дали ще стане 3D телевизора ??? :ole
joropl Натисни запис на дистанционнот и започваш да записваш.Работи само на цифрови канали
А някой да знае как мога това което съм го записъл от ТВ да го гледа примерно на PC.
-
PVR функцията има ли я на B750 и как може да се активира?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от tenev
А някой да знае как мога това което съм го записъл от ТВ да го гледа примерно на PC.
Никак, колега. Дори на 37C650 на комшията, или пък на 32C650 в спалнята не можеш да го гледаш.. Така е by design от Samsung.
Освен ако колегите, руснаци, вече не са измислили нещо по въпроса..
-
С6500
- вградените във мкв файла субтитри не излизат