-
1 Прикачен файл(ове)
Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/
Сега малко се порових и на страницата на SamyGo има пуснат нов Channel Editor за D сериите. Реших веднага да го пробвам, но за мое съжаление не работи. Първо като отворя *.scm файла позволява да се редактира само map-CableD, но както и да е нали се гледа вече предимно цифрова. След като отворих за редакция map-CableD, установих, че кирилицата не се чете. Въпреки това подредих каналите и оставих всички канали на кирилица на едно място. След като заредих файла в телевизора се оказа, че има само 2 канала. Предполагам някои от символите на каналите с имена на кирилица объркват структурата на map-CableD файла. Версията на SamyGo Channel Editor е 0.47d2.
Нямам регистрация на sourceForge.net и не мога да пиша във форума на SamyGo. Уж си направих, но нещо не получавам e-mail за активация. Ще прикача снимка с проблема с кирилицата, ако някой има регистрация в sourceForge.net и реши да пише във форума на SamyGo за този проблем.
Надявам се скоро да излезне някаква подходяща програма за редактиране на каналите, защото според мен един от минусите на Samsung е функцията за подредба на каналите.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
...Въпреки това, картината която описваш е логична и обикновено това е крайния резултат, който се цели....
Точно така и се оказа, след множество тестове и гледаници на филми, предавания... именно тези настройки дават най-приятно и истинско филмово преживяване. :) Но (винаги има "но), за научни предавания, заснети нормално и т.н.. съм си направил профил с подобни настройки, но по-"нормално" ориентирани цветове, където синьото, зеленото са си баш с цвета на истинското небе и трева. Та отсега нататък ще използвам двата профила за различните видове видео сигнал. :)
-
Да питам D7000 LED има ли сателитен тунер и последно колко или какво е дистанционното му.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от mar4o
Да питам D7000 LED има ли сателитен тунер и последно колко или какво е дистанционното му.
Да-има DVB-T/C/S2
http://www.samsung.com/ru/consumer/t...=specification
Гледай втората буква след модела да е S
UE-XXD7000LS
D580 британски вариант DVB-T2/C
http://www.samsung.com/uk/consumer/t...=specification
-
Колеги, харесъл съм си SAMSUNG LE-46C750, някой знае ли дали този модел има 2D към 3D конвертиране ?
-
Цитат:
Първоначално публикувано от Fourplay
Колеги, харесъл съм си SAMSUNG LE-46C750, някой знае ли дали този модел има 2D към 3D конвертиране ?
Здравей,
да има такова "конвертиране".
Успех!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от joropl
Добавете нов IP адрес:
Влезте под develop
Отворете меню Settings widget
Изберете IP Address setup
Напишите IP - 91.67.49.73
Добавят се няколко виджета - Net player,Nktv player,You tube 3D, Skype
Скайп работи , но трябва да се инсталира и уеб камера.
Здравей, това става ли за C серията, понеже не можах да се ориентирам къде точно се намира Settings widget. По точно има Settings - обаче няма възможност да се поставят тези настройки.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от elcos
Здравей, това става ли за C серията, понеже не можах да се ориентирам къде точно се намира Settings widget. По точно има Settings - обаче няма възможност да се поставят тези настройки.
Да, става за С серията, но първо трябва да създадеш профил develop в Интернет за да ти се появи в менюто Setting подменю Разработка - и в него има промяна на IP адрес и синхронизиране на приложенията.
-
Благодаря "joropl" за инфото! :smiley:
-
Цитат:
Първоначално публикувано от elcos
Благодаря "joropl" за инфото! :smiley:
Ето по този клип може да се ориентираш- всичко са показали как трябва да се направи братушките!
https://www.youtube.com/watch?v=bhNJCQ17R1c#ws
-
-
Има ли някаква информация за гаранционната политика на Samsung ,например телевизор купен в Германия дали му важи гаранцията в Б-я и дали тук реално приемат такива гаранции?
-
до "joropl"
на мен ми се появи само "netplayer", вярно че филмите са само с руски дублаж, но все пак тази екстра към ТВто е супер, дали знаеш още такива акаунти с други допълнителни програми??
-
Цитат:
Първоначално публикувано от kiroslavov
до "joropl"
на мен ми се появи само "netplayer", вярно че филмите са само с руски дублаж, но все пак тази екстра към ТВто е супер, дали знаеш още такива акаунти с други допълнителни програми??
Влез в IP Address setup
Напишите IP - 91.67.49.73 и ще ти се появят и и други widgets.
-