-
Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/
Здравейте,
След един неуспешен опит за покупка на ТВ, от вчера съм притежател на samsung UE40ES6100.
Благодарности на hristoslav2 и nkd за полезните насоки и компетентното мнение, както и на всички отделящи внимание, споделящи опит на тези теми.
-
Здравейте! Някой има ли някаква информация относно моделът 40eh6030?
-
В новата промоция на Техномаркет са написали с червени букви, че ES6800 е с двуядрен процесор. :huh:
Някой може ли да каже дали ES6530 има проблем с подсветката и/или micro dimming-a? Насочил съм се към него и все още се колебая, дали да не спестя 250 лв и да си взема LG LM620S или пък някой 46"/47" от по-нисък клас на цената на Самсунга (разстояние на гледане 2,5 м). В магазина ги гледах и бях твърдо за Самсунга, но картината му доста ме разочарова. LG от друга страна имат напредък, но просто контраста е доста по-лош. Пък ще се гледа в спалня, което предполага, че 80% от времето ще е тъмно в стаята.
-
Така от вчера мога да се похваля най-накрая със SAMSUNG UE-40EH5450!Нямах време да разглеждам нищо подробно , просто го сглобих и го включих!Ползвам Булсатком ZHD100 с HDMI кабел и тепърва ще давам оценки на картина, кога как се държи и при какви условия!Интересуваме откъде мога да гледам , за да си помогна при настройването, тъй като съм доста бос в тая област, всяка една помощ ще ми е от полза!
-
Цитат:
Първоначално публикувано от feikot
Здравейте,някой може ли да ми каже,моя тв дали може да изкара 5.1 звук през оптичния си изход.Тв-то е Samsung UE37D6510 3D.Мерси :)
А защо не пробваш ? По спомен, модела има вграден DD декодер така че би трябвало да може.
Цитат:
Първоначално публикувано от dechod
Здравейте,
След един неуспешен опит за покупка на ТВ, от вчера съм притежател на samsung UE40ES6100.
Благодарности на hristoslav2 и nkd за полезните насоки и компетентното мнение, както и на всички отделящи внимание, споделящи опит на тези теми.
Честито :Drinks: и да го полееш със съседката :)
Цитат:
Първоначално публикувано от G.Petrov
Здравейте! Някой има ли някаква информация относно моделът 40eh6030?
samsung UE-40EН6030 - като хардуер е същият като samsung UE-40EН6000. Разликата е само в цвета на корпуса и дизайна на стойката.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
А защо не пробваш ? По спомен, модела има вграден DD декодер така че би трябвало да може.
Да де,идеята е да ми каже някой дали може,преди да купя въпросната система :) А и според теб кое е по-добре,да си взема ресийвър и колони отделно (500-550 лв. или системата за домашно кино,която пусна сони за 499 лв. (1 киловат))
-
Цитат:
Първоначално публикувано от feikot
Да де,идеята е да ми каже някой дали може,преди да купя въпросната система :) А и според теб кое е по-добре,да си взема ресийвър и колони отделно (500-550 лв. или системата за домашно кино,която пусна сони за 499 лв. (1 киловат))
Ресивър и колони отделно (1500-2500лв) Системите за домашно кино, които се продават по техноверигите не струват като звук.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от joro777
Здравейте, от два дни съм собственик на UE32EH5450 и имам два въпроса.
1. Пуснах му интернет от втората лан карта на компютъра с прав кабел и споделяне на връзката. Тръгна без проблеми, но скоростта на компютъра ми е 14 mbps, a на тв е 7 mbps. Това нормално ли е при положение, че на компютъра не се прави нищо в момента на измерването на скоростта?
2. Не мога да си направя регистрация, създадох си акаунт като написах email и парола, но не мога да активирам нито фейсбук нито туитър. Ако може някой да обясни по-подробно как става регистрацията ще съм му много благодарен :)
Ще помогне ли някой с решението на моя проблем? Пуснах си 24 Mbps този месец, но на телевизора пак не може да вдигне повече от 7.5 Mbps. Обикновени клипове от YOUTUBE и Vbox7 насичат зверски, а тези от Vimeo например въпреки че са HD вървят без проблем.
-
http://www.technomarket.bg/products/...sony-dav-dz740 Това да ти кажа си е доста прилично... Иначе стаята ми е има няма 20 квадрата и по-мощна музика ще е тормоз и за мен (айде за комшиите :police:)
-
Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени
Здравейте! От няколко седмици следя форума и съм много доволен от обективните мнения. Но от толкова четене ми се замая главата, та утре ми предстой покупка на ТВ. Колебая се между SAMSUNG UE-40EH5000 и SAMSUNG UE-40EH5450, може ли някой да ми обясни защо първия модел е със 70 лв. по - скъп , а е с по малко функции? И дали тези варианти са добри телевизори? Благодаря предварително!
-
Здравейте. След дълго четене избрах телевизор 40' ES6530. Благодаря Ви на всички за помоща. Та да преминем към моя проблем. При опит за връзка с Wireless рутера, рутера не се вижда от телевизора. Сигнал до него има, с Галакси С2 и програмата Wi-fi Analyzer, показва че всичко трябва да е ок. Къде може да се крие проблема, телевизора да не намира рутера? По рутера няма поставени никакви защити? Благодаря
-
Цитат:
Първоначално публикувано от marcas
Така от вчера мога да се похваля най-накрая със SAMSUNG UE-40EH5450!Нямах време да разглеждам нищо подробно , просто го сглобих и го включих!Ползвам Булсатком ZHD100 с HDMI кабел и тепърва ще давам оценки на картина.....
Как е колега - имаш ли вече оценка ? Освен като картина от Булсат, кажи и как е плеъра на телевизора - най-вече дали плеъва всичко и достатъчно големи ли са субтитрите ?
Цитат:
Първоначално публикувано от Wildcho
Здравейте! От няколко седмици следя форума и съм много доволен от обективните мнения. Но от толкова четене ми се замая главата, та утре ми предстой покупка на ТВ. Колебая се между SAMSUNG UE-40EH5000 и SAMSUNG UE-40EH5450, може ли някой да ми обясни защо първия модел е със 70 лв. по - скъп , а е с по малко функции? И дали тези варианти са добри телевизори? Благодаря предварително!
И аз се присъединявам към това питане - защо ЕH5000 е по-скъп, въпреки че е с видимо по-малко функции (иначе и двата с EH5450 са на промоция, така че не е причината в евентуална разлика в промоционлността на двата модела).
-
Цитат:
Първоначално публикувано от http
При опит за връзка с Wireless рутера, рутера не се вижда от телевизора.
Пробвай да зададеш твърдa стойност на канала (Channel) на WLAN-a от настройките на рутера. Например 5, 6 или 7 и кажи дали се е оправило.
-
Да. Благодаря, намериха се и имат вече сключен брак :)
-
Сигурно и църковен при това. Като си представя колко "молитви" си ударил преди да ги свържеш.