Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 76 от 101 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,126 до 1,140 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Мисля, че не трябва да е флашка, а външен твърд диск.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от feikot
    Към Христослав- Има ли възможност,ако някой ми напише фърмуеър (имам познати много добри програмисти) ще ми се реши ли проблема с full hd на 3d на моята щайга
    Ако имаш предвид намалената резолюция при 3Д в D6 серия , то там проблема е хардуерен - ако беше до софтуер , от Самсунг отдавна да са пуснали необходимия ъпдейт. А и в 37" толкова ли я забелязваш ?

4. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Направи му нулиране на заводските настройки и после пиши какво е станало.
    как да ги нулирам

5. Тук е от
    May 2010

@izashev Не съм записвал от тунера на тв, защото съм с Мегалан и не мога да заобиколя външният приемник, записах си филми свалени от нет-а преди време. Ще погледна довечера и каква е файловата система на флашката (предполагам че е FAT), но самата тя е китайска, 8Гб, няма си име, раздават ги от HP, но на нея пише, че е е HP approved. А и не съм сигурен, че EH5450 има възможност за запис от тунера?
    @joro777 Отново защото съм с Мегалан и ми е по-удобно да свържа с лан кабел тв към мрежата, не съм засичал скорост, а и не знам как. За Wi-fi трябва да си купя Samsung WIS12ABGN, за около £34 (Има и скайп камера Samsung VG-STC2000 HD TV Camera за около £70). Но имам едиn любiм сайт за архивни състезания от Formula 1- http://f1tv.co.cc , от там си гледам online с опцията за повишено качество без да насича, даже си прави "буфер", тоест тегли с по-голяма скорост, отколкото е необходима за видео потока.
    Според мен, нет чрез втора лан карта към тв е нормално такава да ти е скоростта, с рутер би трябвало да се изравнят нещата

6. Тук е от
    Oct 2010

Скоростта на тв се мери също като на компютъра, отваряш браузъра, отиваш на speedtest.net и пускаш теста. На мен клиповете от youtube и vbox7 ми насичат.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Към Христослав- Има ли възможност,ако някой ми напише фърмуеър (имам познати много добри програмисти) ще ми се реши ли проблема с full hd на 3d на моята щайга
    Както ти отговори колегата svetlio1, проблема е хардуерен. Поставен е процесор с ниска производителност която не позволява обработката и подаването на full hd 3d. Затова работният софтуер на процесора е спънат/осакатен с цел да не претоварва процесора като орязва картината наполовина - през ред. Ако можеше да се оправи с нов формуер Самсунг отдавна щяха да са го оправили ...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Проблем,изтеглих си този филм https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=296738&hit=1 и е с аудио 5.1,като го включа ми изписва "Неподдържан аудио кодек" и няма никакъв звук.

Някакви идеи защо така ?

На лаптопа го подкарах с Тотал тиътър,ама тоя формат M2TS,какъвто е филма,явно ТВ-то не го поддържа...Мога ли да го прекодирам или нещо от сорта,че го теглих 2 дена и сега не мога да го гледам

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Можеш да го ремукснеш в MKV, но за звука е сложно и ще ти трябват горе долу още 2 дена за да го преконвертираш.

11. Тук е от
    Apr 2012

Проблем,изтеглих си този филм https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=296738&hit=1 и е с аудио 5.1,като го включа ми изписва "Неподдържан аудио кодек" и няма никакъв звук.

Пробвай с това Xilisoft Video Converter Ultimate v7

12. Тук е от
    Mar 2010

Я,ново двайсет

какви са тия модели? http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-32eh6030

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Някакви други идеи,защото не ще го чакам 10 часа да се конвертира и евентуално за напред как да се справям с тоя проблем ? Защото ако има и други филми по тоя начин,а съм ги теглил 2-3 дена много ще се ядосам. Дайте други варианти за преобразуване

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Свали си един 1080р рип в mkv и DTS-HD. Ще стане значително по-бързо, а нямаш гаранция, че след преконвертирането няма да си объркал нещо.

16. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Е то е ясно,че това е вариант,ама искам решение не ми е и проблем да го изтрия примерно,но въпроса е да се реши

17. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Някакви идеи защо така ?

На лаптопа го подкарах с Тотал тиътър,ама тоя формат M2TS,какъвто е филма,явно ТВ-то не го поддържа...Мога ли да го прекодирам или нещо от сорта,че го теглих 2 дена и сега не мога да го гледам
    Най удобен е "ts mixer" правиш го в формат .ts и конвертираш аудиото.

18. Тук е от
    Dec 2011

Питах преди време за възможността на телевизора да си инсталирам apps (D6000) от флашка или HDD и дали е възможно да вляза в платената част на app - store, за да си харесам нещо дето ще ми свърши работа? Другото ми питане е дали има възможност да се пусне отворен браузър и да се ъпгрейдне тв-то със скайп, камера и т.н.

Благодаря предварително!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 76 от 101 ПърваПърва ... 2666747576777886 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе