Мисля, че не трябва да е флашка, а външен твърд диск.
Да
Не
Мисля, че не трябва да е флашка, а външен твърд диск.
Ако имаш предвид намалената резолюция при 3Д в D6 серия , то там проблема е хардуерен - ако беше до софтуер , от Самсунг отдавна да са пуснали необходимия ъпдейт. А и в 37" толкова ли я забелязваш ?Първоначално публикувано от feikot
как да ги нулирамПървоначално публикувано от hristoslav2
@izashev Не съм записвал от тунера на тв, защото съм с Мегалан и не мога да заобиколя външният приемник, записах си филми свалени от нет-а преди време. Ще погледна довечера и каква е файловата система на флашката (предполагам че е FAT), но самата тя е китайска, 8Гб, няма си име, раздават ги от HP, но на нея пише, че е е HP approved. А и не съм сигурен, че EH5450 има възможност за запис от тунера?
@joro777 Отново защото съм с Мегалан и ми е по-удобно да свържа с лан кабел тв към мрежата, не съм засичал скорост, а и не знам как. За Wi-fi трябва да си купя Samsung WIS12ABGN, за около £34 (Има и скайп камера Samsung VG-STC2000 HD TV Camera за около £70). Но имам едиn любiм сайт за архивни състезания от Formula 1- http://f1tv.co.cc , от там си гледам online с опцията за повишено качество без да насича, даже си прави "буфер", тоест тегли с по-голяма скорост, отколкото е необходима за видео потока.
Според мен, нет чрез втора лан карта към тв е нормално такава да ти е скоростта, с рутер би трябвало да се изравнят нещата
Скоростта на тв се мери също като на компютъра, отваряш браузъра, отиваш на speedtest.net и пускаш теста. На мен клиповете от youtube и vbox7 ми насичат.
Както ти отговори колегата svetlio1, проблема е хардуерен. Поставен е процесор с ниска производителност която не позволява обработката и подаването на full hd 3d. Затова работният софтуер на процесора е спънат/осакатен с цел да не претоварва процесора като орязва картината наполовина - през ред. Ако можеше да се оправи с нов формуер Самсунг отдавна щяха да са го оправили ...Първоначално публикувано от feikot
Проблем,изтеглих си този филм https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=296738&hit=1 и е с аудио 5.1,като го включа ми изписва "Неподдържан аудио кодек" и няма никакъв звук.
Някакви идеи защо така ?
На лаптопа го подкарах с Тотал тиътър,ама тоя формат M2TS,какъвто е филма,явно ТВ-то не го поддържа...Мога ли да го прекодирам или нещо от сорта,че го теглих 2 дена и сега не мога да го гледам
Можеш да го ремукснеш в MKV, но за звука е сложно и ще ти трябват горе долу още 2 дена за да го преконвертираш.
Пробвай с това Xilisoft Video Converter Ultimate v7Първоначално публикувано от feikot
Я,ново двайсет
какви са тия модели? http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-32eh6030
Някакви други идеи,защото не ще го чакам 10 часа да се конвертира и евентуално за напред как да се справям с тоя проблем ? Защото ако има и други филми по тоя начин,а съм ги теглил 2-3 дена много ще се ядосам. Дайте други варианти за преобразуване
Свали си един 1080р рип в mkv и DTS-HD. Ще стане значително по-бързо, а нямаш гаранция, че след преконвертирането няма да си объркал нещо.
Е то е ясно,че това е вариант,ама искам решение не ми е и проблем да го изтрия примерно,но въпроса е да се реши
Най удобен е "ts mixer" правиш го в формат .ts и конвертираш аудиото.Първоначално публикувано от feikot
Питах преди време за възможността на телевизора да си инсталирам apps (D6000) от флашка или HDD и дали е възможно да вляза в платената част на app - store, за да си харесам нещо дето ще ми свърши работа? Другото ми питане е дали има възможност да се пусне отворен браузър и да се ъпгрейдне тв-то със скайп, камера и т.н.
Благодаря предварително!