Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 75 от 101 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,111 до 1,125 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

И аз бях изненадан че в новия ми Самсунг D550 я няма функцията за продължаване на филма - в B650 и C5000 е налице.

2.  

3. Тук е от
    May 2010

Помни, разбира се (EH5450, докъде е гледано Само ми направи впечатление начина по който функционира: Ако гледате филм и превключите на друг източник (при мен е сет топ бокс), филма продължава да си тече, и когато се върнете на филма, там се пренасяте напред, все едно филма е по ефирна телевизия; Но ако преди да смените сигнала, дадете пауза, се помни докъде е филма и няма проблем. Лично на мен ми допада така, не искам да ме пита непрекъснато какво да прави.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не е въпроса да помни къде си го оставил на пауза. Имах предвид дали помни ако си пуснал филм, но се е наложило да го спреш по някаква причина. После като го пуснеш след час-два, ден, седмица, след изключване на телевизора да си тръгне докъдето е било.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2010
    Живее в
    Sofia

Поне при мен си помни Но аз излизам с RETURN

6. Тук е от
    Feb 2009

При В650 и по 10 филма съм пробвал и си ги помни до къде са стигнали,
    излизане с RETURN.Ако го извадите от ел.мрежата изчезват.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Камерата
    http://www.samsung.com/uk/consumer/t...type=tv-camera

Клавиатурата - VG-KBD1000 Smart Wireless Keyboard / за модели от LED ES6100 и нагоре
    http://www.samsung.com/uk/consumer/t...eless-keyboard

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Ха - нов модел...7207
    http://avgold.ru/Samsung_ue-40es7207...ung%2040ES7207
    http://www.ultra-tv.ru/3d13led/samsung/ue-40es7207.htm
    Ultra Clear Panel -няма
    Няма камера (не гледайте снимката)
    Micro Dimming - без про,
    3д звук няма
    жестов контрол и разпознаване на лица - няма
    Smart Evolution - няма
    Сравнение 7000 - 7207 - 7507 /завършващите на 7 имат DVB-T2 тунер/
    http://www.samsung.com/ru/consumer/t...UE46ES7507UXRU
    ES7200 (only for CIS) има брат-близнак в Северна Америка под наименованието ES7100
    http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN46ES7100FXZA
    Американският ES7100 има маркировка на файла-фирмуер T-MST10PAUSC, което показва че има евтин едноядрен процесор от тайванската MStar. при това в features е изписано че има двуядрен процесор
    http://www.samsung.com/us/video/tvs/...0FXZA-features

Май ще се окаже поредната лъжа на Самсунг - подобно на това за двуядреният процесор в модела ES6800 и "FullHD 3D" в миналогодишната 6-та серия...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

D6510 Може ли да му се инплантира камера ?

10. Тук е от
    May 2010

Специално за svetlio1, lazarus18 и всички които се интересуват от плейъра и впечатления за ЕН5450 проведох следният експеримент:
    Качих 2 произволни филма на флашка, (divx мисля че бяха), и опитах следните неща:
    1. Превъртях ги и двата някъде по средата, минах на сигнал тв, после отново на филмите, помни и за двата докъде са гледани, само че отново си минава време от филма, ако преди да се излезе от него не е дадена пауза.
    2. Докато гледах филмите изгасих телевизора от дистанционното и го пуснах отново без да вадя флашката, и помнеше и за двата филма докъде са гледани.
    3. Като 2, но преди да изгася телевизора го остравих на сигнал тв, отново си помни всичко.
    4. Гасене на тв и вадене на флашката, при поставянето и обратно и пускане на филмите отново помни докъде са били.
    5. Гасене на тв и вадена на флашката, както и изключване от мрежата, изчаках около 5 мин, индикатора беше изгаснал преди да включа тв и отново помнеше и за двата филма докъде са, което честно казано ме изненада.
    Единствено нямах друг източник(друга флашка или HDD), за да ги редувам, за да разбера дали няма да забрави инфото, предполагам че ще забрави все пак. И ми направи впечатление, че когато поставям флашката никога не ме пита автоматино дали искам да отворя съдържанието и за преглед. Надявам се да съм бил изчерпателен. По точка 5 си мисля че въпреки изгасения червен светодиод или индикатор , все пак времето е било малко, щом помни всичко.
    И малко общи впечатления от тв- да ви кажа, което си е наистина важно-доста е "облачна" подстветката, но като че ли няма ясно изразени петна, такива койито да дразнят когато се гледа дори филм с тъмни сцени, в моя случай беше "Аватар" Мисля че и детайлността в много тъмните и много ярки участъци със заводските настройки куца, но нямам идея кои опции на картината и на какви стойности да оставя. И последно, струва ми се че издиша при бързи обекти, имам предвид мачовете по БНТ HD. Качеството на картината не е най-перфектно, но за парите си мисля че си струва. Гледах за кратко един Филипс 5507 при приятели и беше на същото ниво при SD и цифрова кабелна. Инфото ми е от около 3 седмици ползване, подобрителите съм ги изключил, ако не са на "ауто" с тях картината става мега зле. Надявам се да съм бил изчерпателен.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Явно си помни телевизора. Аз явно съм правил пробите от мрежата, а не от флашка.
    Не разбрах само ако си пускал един филм донякъде и после друг, дали помни първия докъде е стигнал.

12. Тук е от
    May 2010

Да, помни и за двата филма, предполагам че и за повече от два би помнил. Обаче уговорката е, че не съм опитвал с филми двд или блу рей диск записани на флашката. Ако някой се колебае нещо покрай ЕН5450 за да го купи, мога да тествам за инфо.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Samsung - Open-source За тeзи които разбират от програмиране...напишете си фирмуер.
    http://opensource.samsung.com/index....3240B8BA01028E

14.  

15. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

На D5500 уж помни ама не винаги - ако спра тв-то директно докато върви филм от HDD или извадя диска - после не помни до къде е бил!

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Въпрос до Antracit:
    Казваш, че си качил два филма на флашка и си ги гледал на ЕН 5450. Как успя да ги качиш? Аз опитвах за запис директно от ТВ програма запис на флашка. Първо ме накара да я форматирам. Направих го и ми излезе съобщение, че на тази флашка не може да се прави запис. Каква според теб или според Самсунг трябва да е аджеба тази флашка? А според мен флашката си е нормална.

17. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте, гледам че собствениците на ЕН5450 са станали доста, така че споделете как сте се свързали с нета и каква ви е скоростта на тв. Моят съм го свързал с прав кабел от втората лан карта на компа и споделяне на връзката. Скоростта на компа ми е 24 Mbps, а на тв е максимум 10 Mbps. Това нормално ли е и ако използвам рутер дали скоростта на комп. и тв. ще е еднаква?
    Второто питане е дали някой е инсталирал NFS сървър, с него филмите могат да се превъртат за разлика от DLNA, но нещо не мога да го конфигурирам, така че ако някой може да обясни по подробно, ще съм му благодарен.

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Към Христослав- Има ли възможност,ако някой ми напише фърмуеър (имам познати много добри програмисти) ще ми се реши ли проблема с full hd на 3d на моята щайга

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 75 от 101 ПърваПърва ... 2565737475767785 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе