МСАТ - да , 40 HD канала - красота и качество на картина и звук / е не на всеки канал / !
МСАТ - да , 40 HD канала - красота и качество на картина и звук / е не на всеки канал / !
Тези дни ще дойдат да дупчат, ще кажа има ли разлика!Първоначално публикувано от civica
И без да ми казваш - знам , разлика ще има !
Телевизора се представя много добре засега. Не съм използвал всичките му функции, но най-често необходимите съм ги изпробвал вече. Гледам го на кабелна ТВ - МСАТ (с CAM модул). Качеството на цифровия сигнал е в пъти по-добро от това на Булсатком. Първите 2 седмици гледах с приемник на Булсатком и сега разликата в качеството се усеща значително. За HD качество няма да говорим, защото там две мнения няма - картината е уникална. Плюс това има и 3D канали в списъка на МСАТ,което е още един плюс и разкрива възможностите на телевизора в приемането на 3D сигнал.Първоначално публикувано от plkochev
За плеъра на телевизора мненията са еднакви на всички собственици на Самсунг - работи безупречно.
Относно неравномерна подсветка - немога да дам мнение, защото я виждам само на чисто черен фон с бели надписи.
Автоматичното регулиране на подсветката работи добре, усеща се при превключване между каналите и при смяна на тъмна със светла сцена по време на филм или предаване.
Звука е добър - гледам го на сила на звука 4-то ниво (от скала 0-100).
Настройката на качеството на картината е доста чувствително и дава възможност за задоволяване нуждите и на най-претенциозните потребители, разбиращи от качество на картина и шумове от смущения (не съм от тях),доколкото мога аз съм си ги настроил да са почти идеални за мен.
От гледна точка на дистанционното - доста е функционално, има бързи бутони за всичко което ти трябва (освен за превключване между отделните тунери). Също си има и подсветка, която в тъмното е лек плюс.
Да си кажа честно не очаквах да грее толкова, но това сигурно е оправдано от размера на самия телевизор.
Откъм дизайн мога да кажа, че е много добър - тънък, сива титаниева рамка, светещо лого (за тези на които им харесва) и май това е.
Окачил съм го на високо на стената и нямам никакви проблеми с ъгъла на виждане. Лично аз го гледам отдолу и отдясно - картината е много добра от всяка една позиция. За сравнение с другия телевизор, който гледах - UE40D6510 при него има проблем с ъгъла на виждане. При мен е разположен на стена перпендикулярна на прозореца и нямам проблеми с отразяване на външната светлина (въпреки, че все още нямам перде или щора на прозореца). Вечер дори и полилея свети в дисплея, но проблем с отразяване няма и тогава.
Несъм изпробвал все още PVR-а и връзката през HDMI.
Като минус мога да изтъкна следното:
- функцията картина в картината е достъпна само, ако единия образ идва от външен хард диск или флаш памет. Тогава може да се комбинират две картини (от флаш и ТВ).
- конвертиране 2D-3D - според мен не става, или аз не го виждам. Иначе ако самия канал е 3D - проблем няма.
Засега друго не се сещам. Ако имате нещо да питате, и което мога да изпробвам - ДАВАЙТЕ.