Има НD канали 5-6 и цифровия приемник е с карта,но незнам дали предлагат кам модул,че иначе трябва да извадя 100-ина лв да си купувам,нали :(
Преглед за печат
Има НD канали 5-6 и цифровия приемник е с карта,но незнам дали предлагат кам модул,че иначе трябва да извадя 100-ина лв да си купувам,нали :(
Кам модул се купува макс.за 50лв и не е нужно да го вземеш от оператора ти !
Имам един свободен( в София) САМодул Conax Smit на горната цена , при интерес на "лични".Цитат:
Първоначално публикувано от civica
Води се Чехия и СловакияЦитат:
Samsung Electronics Czech and Slovak, s.r.o.
http://ifirmy.cz/firma/005415-samsun...and-slovak-sro
В момента нямам фотоапарат, който снима на макро режим за да снимам, че на телевизора ми пише Made in Czech
Ще го имам впредвид ;) Между другото картата на приемника ми е Griffin - ще може ли да се ползва с Conax-a?Цитат:
Първоначално публикувано от nkd
НЕ ! Освен ако на някой не му се занимава с препрограмиране на модула , но си е играчка и не е за всеки !
:( И тогава,какво правим?!?Цитат:
Или нищо или си сменяш оперaтора с такъв , който кодира с Conax !
Като стана въпрос за цифровия тунер на ТВ, да попитам Христослав или някой друг има ли представа защо внезапно тунерът ми престана да приема няколко програми - БТВ - тата, Нова и Близу? Остана ми само БНТ. И само от БНТ мога да правя записи. Има ли други абонати на Близу от този форум, на които гореспоменатите програми вече да са с кодиран сигнал?Цитат:
Първоначално публикувано от hristoslav2
Кой тунер - кабелния или ефирния ?
Кабелният тунер престана да приема цифровите програми, а иначе всички останали програми чрез цифровия приемник на Близу са окей, но те не са дирeктно чрез тунера на ТВ Самсунг LE37C650Цитат:
Карта на оператора имаш ли ?
Да, имам карта на БлизуЦитат:
А кам модул ? Предполагам , че не , щом имаш операторски приемник ! Програмите са кодирани , а за картата ти трябва модул , ако искаш да разкараш декодера на оператора ! Картата Conax ли е ?
Ако имах кам модул, нямаше да ми трябват програми чрез тунера на телевизора, защото щях да си правя записите чрез кам модула. Въпросът е защо теи програми, които не бяха кодирани, вече са? И при другите ли е така. Интересно ми е другите телевизори по колко програми хващат тунерите им, като изключим кам модули и т.н.?Цитат: