-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Не - разликата е само в дизайна и възможноста за хардуерен ъпгрейд.
8000 отзад има допълнителен слот- Smart Evolution
И ES7000 мисля че го има същия слот.
-
Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Най-голямата разлика между ES7000 и ES8000 са едни 300лева,които може да дадете за някой хубав блу-рей плеър и безжична клавиатура.
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Друга важна разлика е, че след коледната промоция 40-инчовия ЕS7000 вече е почти напълно разпродаден в цялата страна.
-
Колеги,
с какво си подреждате каналите на ES-серията.
По-специално на аналоговите ми трябва да им сменя имената, а не само мястото.
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
bateradko
Колеги,
с какво си подреждате каналите на ES-серията.
По-специално на аналоговите ми трябва да им сменя имената, а не само мястото.
Samsung channel editor. В първия пост има линкове.
-
Re: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Нормално ли е на 46-инчовия samsung (es6710) буксата, която е 3тата от гoре надолу където пише audio aut вътре в нея да свети червено? И също като се пипа преди буксите отзад да е нагрял телевизора?
-
Нормално е , това е оптичен изход, няма как да не свети.
-
Само не махай защитното капаче и не гледай червения лъч!
С първото ще замърсиш конектора (ако не го ползваш със съответния кабел), а с второто можеш да си повредиш очите!
И си прочети упътването подробно!
-
Имам проблем със ES7000 серията. Първите 2 дена работеше без проблем и сега като го пусна само черен екран.
С последен ъпгрейд съм още от първия ден. Струва ми се че може да има някакъв дефект. Някой да е имал подобен проблем и да знае решение?!?
-
Цитат:
finzi
Имам проблем със ES7000 серията. Първите 2 дена работеше без проблем и сега като го пусна само черен екран.
С последен ъпгрейд съм още от първия ден. Струва ми се че може да има някакъв дефект. Някой да е имал подобен проблем и да знае решение?!?
Дай подробности.
- как и с какво е свързан , на кой вход , има ли сигнал.....
-
Цитат:
saint056a
Samsung channel editor. В първия пост има линкове.
Благодаря, но не ми върши работа. Други идей?
-
Цитат:
hristoslav2
Дай подробности.
- как и с какво е свързан , на кой вход , има ли сигнал.....
Оправи се като го изключих и включих отново от контакта. Реално нямам нищо свързано към него, само кабелната и захранващ кабел, нищо друго. Включих/изключих няколко пъти след това и тръгваше, да видим до кога пак....
-
От 8 месеца съм с 40es6100 и нямах никакви проблеми с телевизора - до скоро. Появиха се 2 точки (бели на цвят) една до друга с размер на нокът едната, които се виждат при определени цветове - бяло, зелено, синьо. Имал ли е някой такъв проблем и дали се е справил, защото съм се ориентирал към сервиз. Като стана дума за сервиз, трябва да се обадя в магазина от където съм го купил или централен офис на Самсунг София.
-
към bateradko - в какъв смисъл не ти върши работа? С програмата можеш да правиш всякаква редакция на каналите - да ги подреждаш и преименуваш , при това доста по бързо и удобно , отколкото през дистанционното.
-
Имам следния проблем. Kупих си samsung ue40es7000. Телевизора не може да намери никаква wi-fi мрежа. Търси, търси и спира, без да изведе списък на наличните мрежи. Понякога списъкът се появява за секунда и изчезва от екрана. Може ли да се оправи софтуерно или трябва да се сменя желязо! Сложих последната версия на фирмвера и пак същото. С кабел мрежата си работи. Благодаря.