-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
kmh
Имам следния проблем. Kупих си samsung ue40es7000. Телевизора не може да намери никаква wi-fi мрежа. Търси, търси и спира, без да изведе списък на наличните мрежи. Понякога списъкът се появява за секунда и изчезва от екрана. Може ли да се оправи софтуерно или трябва да се сменя желязо! Сложих последната версия на фирмвера и пак същото. С кабел мрежата си работи. Благодаря.
Май е за сервиз...
https://www.youtube.com/watch?featur...;v=IAV-Kkq-GtY
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
На тези,които им предстоят покупка на нов телевизор да изчакат до 11 януари за да представят новите модели,така ли да се разбира?
-
Цитат:
venci362
На тези,които им предстоят покупка на нов телевизор да изчакат до 11 януари за да представят новите модели,така ли да се разбира?
Не - това е просто рекламен тиизър на Самсунг за изложението в Лас Вегас. Новите модели ще ги почакате още 3 месеца докато се появят у нас.
-
Цитат:
venci362
Да , но новите модели ще дойдат доста след това , поне в БГ , а и първо измислените ни магазини трябва да си продадат старите модели , все пак :051:
-
Цитат:
bisval
към bateradko - в какъв смисъл не ти върши работа? С програмата можеш да правиш всякаква редакция на каналите - да ги подреждаш и преименуваш , при това доста по бързо и удобно , отколкото през дистанционното.
Ами аз нещо не мога да се оправя май с тая програма. За подреждане няма грижи, но иманата на програмите не мога да ги сменя нито на аналоговата нито на цифровата. Телевизора е ES5500 към TVNET с вградените тунери. В същото време на стария(С650) с ChannelListPCEditor нямам грижи да преименувам. За съжеление ChannelListPCEditor не е съвместим с ES-серията.
-
Цитат:
kmh
Имам следния проблем. Kупих си samsung ue40es7000. Телевизора не може да намери никаква wi-fi мрежа. Търси, търси и спира, без да изведе списък на наличните мрежи. Понякога списъкът се появява за секунда и изчезва от екрана. Може ли да се оправи софтуерно или трябва да се сменя желязо! Сложих последната версия на фирмвера и пак същото. С кабел мрежата си работи. Благодаря.
Реших проблема. Ако някой има подобен проблем, решението е следното:
Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление когато телевизора е на stendby INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)
След това Control-SubOption- Wifi Region - A
При мен беше оставено на "Е"
-
Цитат:
kmh
Реших проблема. Ако някой има подобен проблем, решението е следното:
Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление когато телевизора е на stendby INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)
След това Control-SubOption- Wifi Region - A
При мен беше оставено на "Е"
При мен е "Е" и си работи нормално !!!!
-
Ако може да ви помоля за мнение за SAMSUNG UE-32EH6030? Вади ли добра картина? Медияплейърът създава ли проблеми с формати / субтитри? Заслужава ли си 850-те лв. И наистина ли е от средния клас, както изглежда от 6-цата или просто е като по-долните модели, но с 3Д?
Благодаря предварително.
-
Има нов фирмуер за xxES6100W от сайта на самсунг. През мрежата не пожела да се ъпдейтне (твърдеше, че съм с последният фирмуер) та се наложи да му правя флашка. Версията е 001031 (старата беше 001030). Сега пали видимо по-бързо и имам чувството, че вади по-добър образ.В менютата реагира доста по-пъргаво от предният фирмуер.
-
-
Здравейте,онзи ден си взех UE40ES5500 и питането ми е дали тази флашка : SAMSUNG WIS09ABGN Wireless LAN Adapter ,е съвместима с моя телевизор,или е по-стар модел.Благодаря:)
-
Здравейте!
След доста четене и питане, разбира се, вчера си взехме Samsung UE40ES6710. Засега не съм го включвал към мрежа защото в момента сме бер рутер. Гледах настройки на картината от UK форум, но нещо.... Някой с телевизора би ли ми препоръчал какви настройки да сложа!
На 16:9 картината изпълва екрана, но на другите има две черни ленти отстрани: коя опция е за препоръчване да използвам за да се запълни?
Някакви препоръки от имащи този модел!
-
Цитат:
vatlix
Здравейте,онзи ден си взех UE40ES5500 и питането ми е дали тази флашка : SAMSUNG WIS09ABGN Wireless LAN Adapter ,е съвместима с моя телевизор,или е по-стар модел.Благодаря:)
За телевизори Samsung 2010 (С-серия), 2011 (D-серия) се използва адаптер WIS10ABGN, който заменя по-рано пуснатите адаптери WIS09ABGN и WIS09ABGN2.
-
Здравейте.Може да е коментирано някъде и ако е така се извинявам предварително.Някъде видях,че надписа отдолу на TV Samsung UE-32ES6100 свети.От вчера съм с такъв телевизор и виждам,че има някакви диоди над самия надпис,но не знам точно как се включва.Някой би ли обяснил как става ако наистина това са диоди и може да свети.
-
По-скоро не свети, освен ако не сложиш диод зад стъклото/пластмасата.