-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
stenly
:033: Благодаря на stenly.
С тези настройки черното на моя ES6100 наистина почерня.:ole
Прегледайте и коментарите под статията.
HDMI Black Level | Low - тази функция при мен не е активна :confused: |
Някой знае ли защо?
-
Защото сигурно гледаш през тунера на телевизора а не през HDMI-то, при мен си е активен и на 4те типа картина.(аз ползвам сеттоп бокс за гледане на ТВ)
-
При мен на B650 и D5500 и през тунера и през HDMI източник на сигнал все ми е неактивна тази опция!
-
Хъм, току що го пробвах пак .......и на 4те режима на картина при мен си е активно.
-
Цитат:
stenly
Защото сигурно гледаш през тунера на телевизора а не през HDMI-то, при мен си е активен и на 4те типа картина.(аз ползвам сеттоп бокс за гледане на ТВ)
Гледам през HDMI3. И аз ползвам сеттоп бокс (сателитна Виваком).
Ти през кой HDMI гледаш?
Може да е нещо от кабела .........
-
Някой знае ли кой е прероръчителният CMR за моделите от тази година да стват що годе за компютърни игри.Аз харесах 40F6400 със CmR 200 но има оплаквания в амазон че маже картината. Има модели със cmr 400 и 600 .
-
Цитат:
legaltk
Гледам през HDMI3. И аз ползвам сеттоп бокс (сателитна Виваком).
Ти през кой HDMI гледаш?
Може да е нещо от кабела .........
На DVI1 ми е закачен сеттоп бокса на Мегалан, а над него (АРС1) е закачена PS3ката. С последният (Достъпен през ТВто) фирмуер съм.
-
Цитат:
ivodivo
При мен на B650 и D5500 и през тунера и през HDMI източник на сигнал все ми е неактивна тази опция!
Тази опция е активна само когато телевизора е свързан към видео картата на компютър,чрез HDMI или HDMI-DVI
-
Моя телевизор не е свързан към компютър посредством HDMI ( за тая цел ползвам DLNA), и опцията ми е активна.
-
Цитат:
stenly
Моя телевизор не е свързан към компютър посредством HDMI ( за тая цел ползвам DLNA), и опцията ми е активна.
При мен не е....!!!!?????
-
А какъв режим ползвате - при мен на 40В750 също си е активна опцията на HDMI 1 свързан ПС3 ?
-
1 Прикачен файл(ове)
Режима е "Естествен"
Прикачен файл 9722
-
И при мен е неактивно,използвам HD сателитен приемник Дриймбокс,HDMI-HDMI
Въпрос на предпочитание,но когато използвам режим Movie,картината ми се вижда бледа,затова
използвам режим Стандартен:)
-
Сега проверих - при мен си го има на всички режими .
vanka , тоя Дрийм не беше ли с HDMI 1.2 ?