-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Цитат:
Първоначално публикувано от
albi
Ами не е.Просто го купих и той си тръгна.Даже драйверите му си бяха на самия диск и се инсталират оттам.Качих му филми всичко.След това като го пуснах на телевизора просто свети нон стоп лампичката и това е.А като е свързан с компа мига и се чува как върти.
Вариант 1: Може да се нуждае от допълнително захранване (захранването през USB да не е достатъчно).
Вариант 2: Софтуера, инсталиран на самия диск може до "обърква" плеъра на телевизора. Преформатирай диска на компютър в NTFS файлова система (би трябвало телевизора да я поддържа) и опитай пак.
-
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
-
Бургас - Роял Сервиз Янев | бул."Ст.Стамболов" 72; Управител Иван Янев | 056 | 832048; 0877777175 |
-
Аз имам външен диск WD 750GB разделен на 2 дяла и нямам проблеми.Свързвам го към тв 46F6670.На HDMI входа си пише че е за диск и подава нужното напрежение.Иначе някой дискове имат нужда от usb хъб със собствено захранване.
-
Цитат:
Gena_bs
Бургас - Роял Сервиз Янев | бул."Ст.Стамболов" 72; Управител Иван Янев | 056 | 832048; 0877777175 |
Благодаря , само че вече го бях занесъл в сервиза на ТП (тъй и тъй си станахме близки вече покрай ЛГ-то :BigGrin) - ще видим какво ще кажат .:Drinks:
-
-
Цитат:
podredko
Вариант 1: Може да се нуждае от допълнително захранване (захранването през USB да не е достатъчно).
Вариант 2: Софтуера, инсталиран на самия диск може до "обърква" плеъра на телевизора. Преформатирай диска на компютър в NTFS файлова система (би трябвало телевизора да я поддържа) и опитай пак.
Здравейте!Днес ходих и смених хард диска с Тошиба!Още го пуснах и тръгна без никакви проблеми!Моите впечатления са следните:
Western Digital e доста зле.При първо пускане ми искаше да му инсталирам драйвери.С една дума ако нямате драйвери и например го занесете у приятел няма да тръгне ако нямате драйверите.Супер глупост!След това ми прави Back up на всички файлове от компа,и слага парола за достъп.Хмм...накрая го свързваш към телевизора и издъхва.Отделно от това,още щом го отворих забелязах че има леко разминаване между пластмаската където влиза USB-то и това много ме издразни.Все пак се очаква това да е най доброто,и като качество и цената му е по висока и т.н.Самата изработка беше някакси не ок според мен.Купувам си Тошибата ,отварям го,увит ж найлонче с въздух,всичко ок,на кутията пише че централатра им е в Германия и си викам уау....не стига че по евтин еми и нямаше такива глупости с драйвери и простотий.....
Благодаря на всички които ми помогнаха със съвети Hristoslav i т.н смятам че този форум е супер,хората наистина помагат за всичко ,купих си климатик и пералня и съм много доволен ,от избора,вследствие на вашите съвети!
Благодаря!
-
Аз имам WD Passport и работи без никакви проблеми. Явно си го омазал с това, че си качил драйверите. Това, че ти прави бекъп и иска парола е показателно! За харддискове и флашки няма нужда да се качват драйвери или софтуеър!! Проблема в случая най-вероятно си си го създал сам. Добре е, че си се справил с проблема, но не си вади погрешни изводи породени от собственото си незнание.
-
Здравейте! Имам Самсунг 40C650. От 2-3 дни не мога да отварям нищо през Youtube - изписва "Файлът не може да бъде изпълнен", през търсачката не може да намери нищо. При друг да има този проблем? Някой да подскаже как да го разреша?
-
Цитат:
bonos1
Здравейте! Имам Самсунг 40C650. От 2-3 дни не мога да отварям нищо през Youtube - изписва "Файлът не може да бъде изпълнен", през търсачката не може да намери нищо. При друг да има този проблем? Някой да подскаже как да го разреша?
Пускай го през браузъра,от приложението не пуска много от клиповете.
-
Ъпдейт на софтуера - само предполагам , ако нещо не се е прецакало .
-
-
-
Разликата между F6400 и F6470 едва ли е съществена (например на F6470 има добавен сат.тунер)
Аз лично бих предпочел ES6530, макар и миналогодишен модел, но 100 херцов мисля...
Няма ли да ти е малък 40 инчов?
-
Цитат:
bonos1
И при мен е така на C750 и днес видях че има нов фирмъер LE46C750R2W - Файлове за изтегляне | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG
което ме озадачи щото знаех, че поддръжката на модел спира като минат 2 години.Та ше го ъпдейтна дано се реши проблема.