Този firmware ще стане ли за UE40ES6100 ?
- - - - - - - - - -
Извинявай не видях втория линк
Този firmware ще стане ли за UE40ES6100 ?
- - - - - - - - - -
Извинявай не видях втория линк
Ето тук колегата има сходен проблем - изгубен мак адрес на телевизора - носи го в сервиза
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post637662
Здравейте ... Решение на проблема има и то е да носи в сервиз телевизора ... След 10 дни чакане и смяна на платката на Wireless Приемника сега е пушка ... така ,че ъпдейта в случая наистина не помага.
Здравейте, моя сам се оправи. Жената го пипна и сега си работи нормално!
Тихомир Кадиев от къде си и в кой сервиз го носи, бих се жертвал да го занеса при евентуален следващ проблем, ако се ремонтира за 10 дни?
В сервиз които работи с магазина от които го закупих. Естествено все още е гаранционен и смениха платката безплатно. От Хасково съм тук в града има сервиз които работи с големите вериги за техника.
Здравейте аз имах същия проблем, Wi-fi не работеше и телевизора се рестартираше през 5 минути. Инсталирах му най - новия софтуер, но не помогна.
Занесох го в магазина от който беше закупен и от там го изпратиха в сервиз в софия, върнаха го след няколко седмици и му бяха сменени Wi-fi приемника и В.П. и сега всичко си му е наред.
Здравейте!
Да не отварям нова тема ще пиша тук.
Някъде още зимата майка ми каза че телевизора през нощта светка и гасне. Аз не и вярвах докато един ден не го забелязах. При изключен телевизор той светва изключително бързо и екрана се изсветлява, едвам забележимо е но се забелязва. Също така лампичката на телевизора също премигне точно тогава. След известно време което не дълго телевизора пак присветне и се върне пак към плътно черно. Каналите си се гледат добре, безжичната връзка работи добре, ЛАН връзката работи добре, даже предава безжичен сигнал на лаптопа.
Някой да е имал подобен проблем!?
Телевизора е в режим на stand bay (светеща червена лампичка) и се чува характерния звук за включване на телевизора/цък-цък/при което дисплея просветлява за секунда ,след което телевизора отново минава в режим на standbay.
Това е заводска настройка ,която е свързана със самостоятелното управление на захранването на телевизора. За да се изключи се влиза в меню - надстройка на софтуера, от там -актуализиране режим готовност се изключва.
Извинявам се, къде се намира тази Настройка на софтуера?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-08-14 в 23:09.
Намерих го. Извинявам се, че Ви притеснявам!
- - - - - - - - - -
Как да сменим региона в Смарт ТВ ?
Малко повече инфо за това във форума има ли?
освен на първа страница
Този пост е редактиран от jordan23bg; 29-08-14 в 00:19.
Няколко седмици си е доста дълъг период да си без телевизор, но поне са го оправили. Дано не се появява този проблем повече.