Колегата се занимава с ремонт и сигурно има какво да ти предложи .
Колегата се занимава с ремонт и сигурно има какво да ти предложи .
аха..ами сега намерих поръчката от сервиза е в мен и там пише модел le40a557p2fxxh и фабр.№am5e3sjqa00465r
п.с.-понеже го ползвам и като монитор за компа с хдми и като тв с булсат хд приемник ,възможно ли е от някаква повреда във видеокартата на компа да е станала повредата в t con на тв-то?
Този пост е редактиран от jojobix; 23-09-13 в 17:43.
Питах за сериен номер за да видя кой е lcd дисплея вложен в телевизора Ви.В случая е LCD-PANEL;LTF400HA03,SSDZAT,8BIT,40.0INC производство на SAMSUNG.Силно се съмнявам,че смяната на T-CON платката ще реши проблема.Според симптомите,които сте написал,по-вероятно е дефектирал дисплея.
Много благодаря за компетентното Ви мнение,остава ми силно да се надявам да не сте прав и сервизния техник да успее да го реши срещу договорената сума,в противен случай ще бъде нерентабилен ремонт и нов телевизор..
????
Коя част от серийният номер отговаря за панела ? :rolleyes: по точно коя цифра подред ?
http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...895:3428:5.jpg
Не е определена цифра,ако е,аз не знам.По сериен номер отварям партлистата с частите на конкретния екземпляр и виждам всички части вложени в него.
разгеле вчера се обадиха и си взех телевизора,сменен чип на т-кон панела за управление на дисплея
мерси за отговорите на всички,поздрави