Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/
Здравейте, предварително се извинявам за глупавия въпрос, но до сега се рових в нета, а и в първите страници на темата, но не можах да намеря отговор.....
Някой може ли да ми каже дали LE37A656A1FXXH и LE22A656A1DXXH поддържат MPEG-4?
Мисля, че би трябвало да го поддържат, но не съм сигурен.
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/
Цитат:
Първоначално публикувано от
joro_bul
Естествено че има как! Доста си далеч от истината. В момента всичките 7 устройства имат пълен достъп до файловете в диска. Не е нужно да имаш мрежови диск, ако имаш вход за нормален диск в рутера си. Оправих се с проблема, който между другото беше че ТЕЛЕВИЗОРА не се свързва, за това съм писал в тази тема
vladdark Какъв ти е рутера ?Предстои ми закупуване.
Цитат:
Geno09
Здравейте, предварително се извинявам за глупавия въпрос, но до сега се рових в нета, а и в първите страници на темата, но не можах да намеря отговор.....
Някой може ли да ми каже дали LE37A656A1FXXH и LE22A656A1DXXH поддържат MPEG-4?
Мисля, че би трябвало да го поддържат, но не съм сигурен.
По спомени A656 нямат MPEG4. Такъв имат А658, които обаче се продаваха само в Германия.
http://www.samsung.com/pl/support/model/LE37A656A1FXXH
Здравейте!
Имам от месец UE40F6500.Като цяло съм доволен,има добро меню и настройки.Картината от флашка,външен плеър и през Plex е много добра.Това ,което ме дразни е картината чрез КА-модул на Близу.Имам 32Ц6000,40Б650 и Панасоник 55ДТ50 пак с ка-модули и картината им на цифровата е по-добра.На новия е някак размазана и неясна на СД и зърнеста на ХД.Какви ли не настройки на картината от различни форуми ползвах,но уви.Не знам от тунера на тв-то ли е,от софта или какво.Проблемът не е в кабела,местих го на местата на другите тв-та.Вече се чудя дали да не си взема сет-топ-бокс от Близу и дали ще се подобри картината.
Моля,някой от собствениците на Ф6500 да сподели мнение.Благодаря!
Цитат:
dudi4ek
Здравейте!
Имам от месец UE40F6500.Като цяло съм доволен,има добро меню и настройки.Картината от флашка,външен плеър и през Plex е много добра.Това ,което ме дразни е картината чрез КА-модул на Близу.Имам 32Ц6000,40Б650 и Панасоник 55ДТ50 пак с ка-модули и картината им на цифровата е по-добра.На новия е някак размазана и неясна на СД и зърнеста на ХД.Какви ли не настройки на картината от различни форуми ползвах,но уви.Не знам от тунера на тв-то ли е,от софта или какво.Проблемът не е в кабела,местих го на местата на другите тв-та.Вече се чудя дали да не си взема сет-топ-бокс от Близу и дали ще се подобри картината.
Моля,някой от собствениците на Ф6500 да сподели мнение.Благодаря!
Картината си е отлична през CI.
Цитат:
Dominator
Картината си е отлична през CI.
Има една поговорка на английски,която звучи долу-горе ,че красотата е във възприятието на очите на гледащия.За мен е далеч от отлична.За най-коректно сравнение използвам 40Б650,от 2 метра "старецът" е по-добър.
Цитат:
dudi4ek
Има една поговорка на английски,която звучи долу-горе ,че красотата е във възприятието на очите на гледащия.За мен е далеч от отлична.За най-коректно сравнение използвам 40Б650,от 2 метра "старецът" е по-добър.
Само, че "старецът" е с ultra clear panel...
Всичко опира до правилна настройка на картината...
Цитат:
Dominator
Само, че "старецът" е с ultra clear panel...
Всичко опира до правилна настройка на картината...
За съжаление не мога да я напипам настройката.Иначе си имам лесно решение.Ставам от масата в трапезарията и сядам на гарнитурата в хола и там насреща е 55ДТ50,но прилежащата масичка е ниска и е подходяща само за шотландско и бадеми,а по си падам по ичкията.
dudi4ek
Не се мъчи - няма как да докараш същата картина като на B650. Навсякъде по форумите в Европа и САЩ, собствениците на стари и нови модели се оплакват, че картината на новите не им допада. Причините са няколко - типа защитен екран, добавеният антиотражателен филтър, различната матрица(с близо два пъти по нисък контраст).
Контраста на F6500 e 3500:1, малко ли е това?
За мен решението да сложат полу-гланцово покритие на екрана е само плюс, иначе ако ще и 100000:1 да има контраст, когато панела е като огледало - файда голяма....!
Плюс това - на него му харесва картината като цяло, само на Blizoo не му допада...
На всички източници освен на DVB-C картината е добра - или калпави тунери използвани в модели 2013 или омазано нещо във фирмуера .
Цитат:
hristoslav2
dudi4ek
Не се мъчи - няма как да докараш същата картина като на B650. Навсякъде по форумите в Европа и САЩ, собствениците на стари и нови модели се оплакват, че картината на новите не им допада. Причините са няколко - типа защитен екран, добавеният антиотражателен филтър, различната матрица(с близо два пъти по нисък контраст).
Благодаря Ви за инфото!
Само ми чудно защо през външен плеър ситуацията с картината е на обратно.Колкото и тъпо да звучи ,както при климатиците май и в този случай,повечето килограми на хардуеъра са от значение.
При свързване на външно устройство посредством HDMI кабел, се активизира друга част на софтуера, появява се и допълнителна настройка на черното.
Ако искаш пробвай с външен сет-топ-бокс Dune HD Media Player - Dune HD TV-102-T2 | Dune HD