Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/
намерих решение в един руски форум:
Столкнулся с проблемой обновления телика на свежее ПО. С офф. сайта мной было загружено обновление "T-MST12DEUC-2000.2", после чего распаковано на флешку и вставлено в ТВ. Выбираю обновление ТВ, и бац....ошибка...обновлений не найдено, проверьте USB-устройство. Форматируем флешку (разные способы) - результат тот же....
Скачиваю старую прошивку T-MST12DEUC_1119.0 и сравниваю что не так.Смотрим.
1-й шаг. Скачал старую и новую прошивки.
http://i68.fastpic.ru/big/2014/0830/...003fcf37f3.jpg
2-й шаг. Распаковка прошивок для сравнения.
http://i68.fastpic.ru/big/2014/0830/...cd021fb430.jpg
Прошивки распакованы. Смотрим.
http://i68.fastpic.ru/big/2014/0830/...770c32eb8f.jpg
3-й шаг. Сравниваем папки и подпапки.
http://i68.fastpic.ru/big/2014/0830/...c75d1b198c.jpg
Видим, что по итогу в папке с новой прошивкой - есть новая подпапка. Вывод: папку удалить. Записываем на флешку - тыркаем - обновляется. Может кому-то поможет.
Имам смарт ТВ самсунг UE32 EH 5450. Неизвестно как ми изчезна приложението на Picasa.Потърсих да го инсталирам отново от списъка на "Начин на живот" в Samsung APPS, но там вече го няма.Няма го и в другите раздели. Четох доста тук във форума да открия някакво съобщение по въпроса, но няма. Затова пиша с молба знаещите да драснат тука някой ред. Иначе преди си гледах моите снимки поместени в пикаса на компа и с даже приятен звуков съпровод.
Цитат:
Първоначално публикувано от
bicubic
намерих решение в един руски форум:
Здравей колега ,
ако си ъпдейтнал вече фърмуера ще споделиш ли впечатленията си?Не съм обновявал моя 32F6400 откакто го купих и се чудя дали ще спечеля нещо.
Благодаря предварително!
Добър ден на всички. Моля за информация относно " SAMSUNG UE-40H6400" и по-конкретно Scart интерфейса. Имам добра аудио система която искам да ползвам но оптичния аудио изход не ми върши работа. Интересува ме дали Scart интерфейса е пълно проводен ( AV входове и изходи) и какво означава "EXT RGB". Моля за отговор от хора които са го ползвали, от това зависи дали да купя този модел телевизор. Благодаря!
Цитат:
bicubic
Изтеглих за UE46F6400AW новия firmware T-MST12DEUC_2000.2 но ми изписва, че няма подходящ файл на флашката...???
Досега не съм имал проблем с файловете от samsung.com....
Някой да е пробвал да го инсталира ?
Нямаше проблем с инсталирането, разархивираш и махаш от наименованието на последната жълта папка " _USB ",качваш я на флашка и ъпдейтваш.
Сега виждам, че в сайта с поддръжката на Самсунг е излязъл същият софтуер: T-MST12DEUC_2000.2 , но с дата 1.09.2014, докато аз го теглих в края на август пак тази версия: T-MST12DEUC_2000.2. Интересно защо!? И сега се чудя, дали отново да ъпна телевизора....:confused:
добър вечер на всички. бихте ли дали линк с заливки 1920.1080 и видео с тъмен фон
Цитат:
raij
добър вечер на всички. бихте ли дали линк с заливки 1920.1080 и видео с тъмен фон
1080P Tests Photo Gallery by J. Vincent at pbase.com
hristoslave благодаря за пореден път. Видео имали изрязано някаде.
Цитат:
Bordiur
Моя го оставих в магазина за сервиз, като проблема беше едно петно посредара долу, същото като това в долния ляв ъгъл от снимката ти и сега чакам становище от сервиза. Петното се виждаше ясно винаги, когато се гледа филм на тъмно, независимо от настройките. Малко след като си закупих моя пуснаха всички 55H6500 на промоция в ТМ. :) Малко съмнително.
Отговора от сервиза беше, че след замерването направа в КиК сервиз от Самсунг са казали, че петното било в нормите и да отида да си ги прибера.
Не знам как стават тези работи и бели петна, който се виждат при нормална употреба, да са в нормите.
Привет, отскоро имам SAMSUNG UE-е 40H6400 - как да проверя версията на фирмуера, и евентуално да подскажете някакъв линк за по-нов?.. И трябва ли Да се регистрирам в сайта, че да мога да го изтегля? Благодаря !
Достатъчно е да свържеш телевизора с Lan кабел към домашната мрежа(рутера), и той сам ще намери най-новата версия.
Най-долу на сайта/ сваляш, разархивираш и качваш на флашка..
UE40H6400AW (UE40H6400AWXXH) | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG BG
Много ти благодаря !!! :Drinks:
Христославе какво ти е мнението за това 55R1AF0V Ето как падат цените.Поправи таблиците
- - - - - - - - - -
прибави сори