В какъв режим се опитваш да върнеш "заводските" - вградените тунери или външен вход ?
В какъв режим се опитваш да върнеш "заводските" - вградените тунери или външен вход ?
Понеже въпроса ми малко увисна при затварянето на старата тема:
Здравейте, наскоро си купих един UE 32F5000, преди няколко дни забелязах едно малко по-тъмно петно, нещо като сянка с диаметър 10-12 см. в горната част на екрана до рамката. Забелязва се само при светъл фон, предимно по време на рекламите, но съм сигурен, че преди го нямаше. Възможно ли е от загряване при работа да се е деформирало нещо вътре и да пречи на светлината от подсветката?
Тук е отNov 2013Постове4
Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/
Първоначално публикувано от hristoslav2
Дай няколко снимки - на бял фон, като си поиграеш с настройките за яркост и контраст.
Освен твоето предположение има още един вариант - да е изгорял един от светодиодите от подсветката....
Връщай го за сервиз.Чудя се дали ще го признаят за дефект, защото се вижда само при еднородна картина. В момента гледам новините и изобщо не си личи, а жена ми даже не беше забелязала. Мен обаче много ме дразни, погледа ми е все там.
Подсветката при твоят модел е вертикална - тоест светодиодите са в горната и долната част на рамката (отляво и отдясно-няма такива).
Тъмното петно от снимката прилича на изгорял светодиод от подсветката. Може да се провери, като се снима с термокамера.
Оправя се със смяна на панела. Носи го в сервиз.
Превключи на някой от вградените тунери и тогава пробвай .![]()
Хм , странно , в стария ми Самсунг имаше в менютата Plug&Play , което вършеше същата работа - виж при теб как е ... Някой със същия модел може да дава идеи ...
forum.samygo.tv
SamyGO • View forum - [F] Software
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-12-13 в 21:36.
Някой има ли представа как да се пусне HBOGO на Samsung (F6400)?
Ето от тук, си правиш регистрация и се плаща на месец: Unblock-Us - smarter faster VPN
Така, гледам Netflix и то с HD качество, без да буферира постоянно.
Има и безплатен период, от 7 дни.
А за българската версия на HBOGO има ли някакво решение защото те имат app за андроид, има и телевизори на другите марки, които поддържат българското HBOGO и е кофти, че точно на Samsung не може да се подкара...
Здравейте. На Samsung F8000 в режим PIP как става превключването между двете картини, т.е. малката да се гледа на големия екран, а голямата да отиде на малкия екран?
Това приложение го има засега само на LG. Доколкото разбрах е разработено и се тества и за Самсунг. Проверявай периодично в смарт-хъб дали ще излезе като приложение HBOGO Bulgaria. Предполагам си наясно, че трябва да си на доставчик, който го предлага като услуга (абонамент за HBO max)...