никой ли не може да ми каже как да си върна телевизора към начални настройки
търсих във нета ама май никой не се е сблъсквал с този проблем
Извинявам се за тъпия въпрос на който сигурно е отговаряно много пъти, но искам да попитам дали Самсунг си имат програма и да мога да гледам филмите от лаптопа на телевизора ?
Или ще трябва да слагам PS3 Media Server или руската такава опция .
Благодаря ви и още един път се извинявам за навярно тъпия въпрос![]()
Трябва да изтеглиш програмата Samsung Link. Чрез нея шерваш папката с филмите на лаптопа и от ТВ-то ги гледаш.
Здравейте, планирам покупка на Samsung 55F6670 с цена 2800лв. Насочил съм се към него, тъй като от това което прочетох е най-добър в този ценови диапазон, като алтернативи раглеждах : Sony 55W805 и PANASONIC TX-L55ET60E. И Sony(проблеми с черното, матрицата е на LG) и PANASONIC(проблеми с черното). Доколото разбирам за Samsung F6670 има дефекти като по-тъмни петна в ъглите. Дали някой има F6670 и доволен ли е ? И има ли по-добро в този ценови диапазон. Благодаря!
Този пост е редактиран от maddog9; 03-12-13 в 11:09.
стана дума за Samsung Link, аз все още ползвам AllShare... каква е разликата между двете и коя е по-добра...?
Бре...25 млн. фенове на Samsung Europe
[Infographic] No.1 Brand in Europe has 25M Facebook Fans, Samsung! | Samsung Electronics Official Blog: Samsung Tomorrow
Samsung 55F8000 е много добър избор
- - - - - - - - - -
Инсталира ли си приложението? Би трябвало да тръгне ако не преинсталирай отново.
- - - - - - - - - -
Занеси го на сервиз, може дисплеят да е дефектен, нека го погледнат.
аз имам проблем със samsung link
когато искам да пусна програмата ми спира интернета в мрежата
нещо до настройки ли е какво е незнам, но при мен е така!
Този пост е редактиран от BaHko_goTuHoTo; 03-12-13 в 23:31.
Дефектите не се отнасят за марката и модела на телевизора , а за съответната бройка. Може да ги има на всеки телевизор от всяка марка. Гледаш и преценяваш на място за съответната бройка.
Здравеите. От една седмица станах горд притежател на Samsung eu40f6670. Потърсихвъв форума нещо за него но не намерих. Искам повече информация за него и дали ми е добър избора за цена 500£. Това ми е първият такъв телевизор и малко го гледам с неразбиране, но ще се разверем надявам се след като го блокирам няколко пъти :-)