Проблем с подсветката или T-con борда. Носи го в сервиз
Търсене на местоположение на сервиз | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG BG
Преглед за печат
Проблем с подсветката или T-con борда. Носи го в сервиз
Търсене на местоположение на сервиз | ПОДДРЪЖКА | SAMSUNG BG
Признавам,че от много време не бях ползвала смарт дистанционното.Вчера и днес се мъча да го включа не е ,и не ще.И от бутона "Паиринг"също не иска.Не мога да си спомня къде се намираше ИЧ на телевизора за сдвояване .Ако някой се сеща в кой край на тв-то се намираше,моля за помощ.Тв е модел 40ф6670.
Смених батериите и се оправи.
Така за информация на форума,днес дойдоха от сервиза на КК донесоха ми и смениха панела което на практика си е нов телевизор.За съжаление се оказа,че новия панел е счупен при транспортирането не ми върви с техниката,но съм много доволен от бързина и обслужването от този сервиз.Дано новият ми панел е читав!
Чудесна новина, поздравления!Извадил си късмет, а сервиза наистина заслужава поздравления( може да го посочиш в кой град и къде се намира).При мен във Варна сервизът се намира на 20 метра от адреса ми и пак не искат да дойдат да погледнат нещо дори за 10 минути!
Днес тествах за около 30 мин. 48Н6410 на позната (жена - беличък естествено:))) и общо взето е добре - имаше си вече нормалните за EdgeLED моделите потъмнявания в ъглите , но сравнително малки и видими на светъл (или едноцветен) фон , почти липсваше DSE - тук - там имаше леки наченки , но нищо сериозно и не в средата на екрана .На бързи сцени се представи много добре . Единствено по-дразнещо (за мен , собственичката за сега не беше го забелязала и не и казах ,за да не и се набива в погледа :)) беше едно по-тъмно петно (като тия в ъглите) в долната дясна част до рамката . Също така , докато тествах по някаква причина се рестартира няколко пъти при скролиране или опит за възпроизвеждане на някои файлове от флашката ... :confused: Нямах много време и не проверих с кой софт е и дали след ъпдейт ще има разлика , но общо взето модела си е добър .:Drinks:
п.п. По някаква причина са махнали бутона 3Д от двете дистанционни и трябва да се ръчка по менютата , което също бих казал ,че е минус .
Здравейте.
При отваряне на уеб браузъра, зарежда около половин минута и след това се появява следното съобщение:
http://s28.postimg.org/goubvp7uh/IMG_9461.jpg
Телевизора е от ES6100 серията и е вързан жично към рутера. Интернет със сигурност има, защото скайпа работи. Дали е някакъв софтуерен бъг и как може да се реши проблема?
Рестартирай телевизора. Скайпа кешира ип адресите на сървъра, затова работи.
\\рестарт = изключваш от дистанционното, изключваш от кабела за по сигурно, чакаш 10 сек и по обратния ред
Това беше първото, което направих. Дори рестартирах и втори път, като изчаках 2-3 мин. без да е включен в контакта. За съжаление от това не се оправя проблема...
Едит: току що пробвах и други приложения, които изискват интернет връзка. Например 3D explorer-a си зарежда видеата от нета без проблеми.
В Smart Hub, трябва да избереш Internet Service Location към която да се конектва - в случая България.
С дистанционното, натискаш [SMART] [FFWD] [2] [8] [9] [REW] бутоните за да избереш меню (internet service location) след това със стрелка надолу > България.и потвърждаваш с ОК
\\ FFWD бутона е в долния край - >>, REW - <<
\\ Internet Service Location с бълг. меню е Настройка място на интернет услуга
Колеги,имам малък проблем с паролата за WI-FI мрежата-след смяната и от рутера телевизорът ЕС6100 изисква след изключване всеки път да я въведа.Преди да я променя се закачаше автоматично,но сега се налага да мина през всички стъпки на настройка до парола.Някакви съвети?
Размер H5500 H6350 H6400 H7150 32 " TS01 TS01 40 " TS01 TS01 ? 46 " TS01 48 " TS01 TS01 TS01 50 " WH01 AH01 AS01 55 " TH01
UH02TS01
US02TS01 60 " HS01 HD01 HH01 65 " AH01 MD01 TH01 75 " TH01 TS01
A или M = AU Optronics, T, U, или W = Samsung, и H = Sharp.
http://www.avsforum.com/forum/166-lc...thread-28.html
Здравейте, имам един въпрос, на който се надявам да намеря отговора тук. Имам телевизор F8000 с вградената камера и жестов контрол. Въпросът ми е може ли да записвам от вградената камера на някакъв външен хард или в самия телевизор, ако е възможно може ли някой да ми отговори къде да вляза за запис и как да организирам записите си. Благодаря предварително.
Не - единственото, което може да записваш, са Тв предавания от цифровият тунер.