Страница 69 от 88 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 1320
Like Tree121Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Я пробвай да го изключиш от контакта за 10 мин. и виж дали ще се оправи.

2.  

3. mvb
    mvb е офлайн

Тук е от
    May 2014

15 минути беше изключен и няма промяна

4. pab
    pab е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от bisval Виж публикацията
    И аз имах този проблем със Samsung C и D серията. Видеоклиповете , снимани с фотоапарата ми Sony RX-100 в AVCHD формат с разширение .m2ts не се възпроизвеждаха. Но от чужд форум ме посъветваха да променя разширението на .mkv . Бях скептично настроен , но взе ,че стана. Пробвай.
    Преименувах го на .mkv и пак не става. Проблема не е с .m2ts файловете, защото тези с 25 fps ги чете без проблем, не чете тези с 50 fps. С еволюшън кит 2014 може и да стане, но от Самсунг ми казаха, че в България все още го няма, а да поръчвам от чужди сайтове и да вземе да не тръгне, не ми се ще.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mvb Виж публикацията
    Здравейте, имам следния проблем при 32F4500. Когато натисна Смарт Хъба ми излиза съобщение горе в десния ъгъл "Снимки, видео и музика" и не ми позволява да ползвам браузъра, и приложенията(тубата например) - дава ми ги затъмнени и няма звук от малкото екранче, където върви даден канал. Правих какво ли не - връщах фабрични натройки, преинсталирах всичко по мрежата. Нямам USB в някой от входовете. И ми замръзва екрана. Мога да излезна само със "Source", "e-manual" и "search" и при сърча ми дава да отворя браузера. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
    Пробва ли с ъпдейт ? Как е направена връзката на ТВ с рутера ?

6. mvb
    mvb е офлайн

Тук е от
    May 2014

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Пробва ли с ъпдейт ? Как е направена връзката на ТВ с рутера ?
    Пробвах, но ми пише, че няма ъпдейти. Текущата версия е 1120(ъпдейта е направен преди 2-3 месеца мисля). Връзката е чрез Wi Fi от рутер.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Според мен няма връзка с нета. Пробвай да го свържеш с Lan кабел към рутера , дай му автоматични настройки да направи връзката и пробвай пак.

Р.С. В някои чужди форуми Самсунг са известни с Wi-Fi проблеми...
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-09-14 в 20:39.

8.  

9. mvb
    mvb е офлайн

Тук е от
    May 2014

Имам кабел и свързах рутера с Тв-то. Взе си настройките автоматично при зададена връзка "кабел". Но като натиснах копчето от дистанционното което е за смарт хъба и забива по същия начин. Реших да опитам дали има нет и наистина нет има. От дистанционното натискам бутона с име "search" и избирам абв.бг. Дадох му да отвори адреса от уеб браузъра и браузъра си се отвори и с търсачка бинг по подразбиране ми извади връзките от търсенето. Цъкнах и ми отвори сайта логнах си се на пощата и сичко си беше наред. Явно има някакъв друг проблем ... Ще го мъча да слагам някакви флашки с филми снимки и музика за да видя дали няма да се оправи така ...

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Интересно - може би сървъра на Самсунг е претоварен в момента. Пробвай пак по-късно.

11. mvb
    mvb е офлайн

Тук е от
    May 2014

Ще пробвам. Дано това да е проблема. Последния час си играх с настройките по хъба. Стана ми интересно, че всеки път като изтрия всичко и го инсталирам наново, след инсталация за секунди се появява черен екран и после тръгва тв канала който гледам. Цялата си Неделя утепах и не можах да го оправя ... Утре ще оставя цял ден изключен тв-то и нета изключени и да видим утре какво ще стане

- - - - - - - - - -

Ще пробвам. Дано това да е проблема. Последния час си играх с настройките по хъба. Стана ми интересно, че всеки път като изтрия всичко и го инсталирам наново, след инсталация за секунди се появява черен екран и после тръгва тв канала който гледам. Цялата си Неделя утепах и не можах да го оправя ... Утре ще оставя цял ден изключен тв-то и нета изключени и да видим утре какво ще стане
    Сега опитах следната операция: пуснах тубата на таблета и му дадох опция да се върже към ТВ-то. Интересното е, че се върза и клипа тръгна на Тв-то и то през приложението на тубата инсталнато на Тв-то. Приложенията, които мога да включа без да натисна копчето на Смарт Хъба тръгват, но стартирам ли хъба се получава замръзването ... Ама хич не ми се ходи по сервизи м***у стара ...

12. Тук е от
    May 2006

Здравейте,

Интересувам се има ли редактор на канали за версиите на Samsung F и H. Последния, койот ползва аз е Samsung Channel List PC Editor 1.10, но той покрива до версия "E" включително. Тъй като вече имам закупен и телевизор от серия "H" никъде не успях да намеря информация за редактор. Останах неприятно изненадан въпреки толкова много фунцкии, пак редакцията на канали да става канал по канал. Това да си подредиш над 200 канала един по един е безумие и малко ме разочарова, че след толкова много години се налага търсенето на страничен софтуер и сваляне/качване на флашка на списъка с каналите и т.н.
    Ще съм благоранен да дадете решение..

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Благодаря за линка. Не знам дали в темите на Samsung присъства това приложение, но поне аз видях само старите програми. Може би на раздела за редактиране да се добави и тази програма.

Тъй като ми станаха 3 телевизорите и все различни серии(C, D и H) има ли начин след сканиране на каналите на единия и подредбата по мой избор чрез ChanSort, да мога да променя файла така, че да стане валиден и за другите серии? Реално *.scm файла е обикновен zip с различни файлове вътре. Кой обаче носи информация за това, коя версия е телевизора не разбрах. Преди докато използвах Samsung Channel List PC Editor имаше опция да се запазва в различни серии файла(*.scm), но не работеше защото след подреждане от версия D и запис към версия C не се импортираха каналите и трябваше за всяка една версия на файла да правя подредбата. ChanSort няма такава опция и запомня само като разширение .scm. Има опция "Save/Load reference list...", но не върши работа тъй като пак разликата в каналите се губи при запис. Прегледах файла CloneInfo, но за версии C и D той е един и същ. Ако някой се е заигравал с файловете ще съм благодарен на малко инфо, защото при всяка смяна от страна на оператора на каналите или разместване, трябва да си играя вече не за 2, а за 3 телевизора.
    Този пост е редактиран от ukrainian; 30-09-14 в 11:57.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Здравейте, имам следния проблем при 32F4500. Когато натисна Смарт Хъба ми излиза съобщение горе в десния ъгъл "Снимки, видео и музика" и не ми позволява да ползвам браузъра, и приложенията(тубата например) - дава ми ги затъмнени и няма звук от малкото екранче, където върви даден канал. Правих какво ли не - връщах фабрични натройки, преинсталирах всичко по мрежата. Нямам USB в някой от входовете. И ми замръзва екрана. Мога да излезна само със "Source", "e-manual" и "search" и при сърча ми дава да отворя браузера. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем?
    Прикачен файл 14779
    Здравей, снощи забелязах абсолютно точно с твоят проблем и при мен - същият ТВ и същия проблем. Поне се успокоих, че не съм сам. Снощи до нощите го мъчих горе долу като теб и няма оправия. Днес чета за някакви ъпдейт по смарт хъб, само че за Щатите - дали и при нас няма нещо такова не знам.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

На скоро излизаше такова съобщение в статус лентата, че предстои ъпдейт на Смарт Хъба.

18. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Този проблем от както сте го купили ли е или се е появил в последствие?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 69 от 88 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. OLED Телевизори - съвети и обсъждане
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 1793
    Последно: 14-12-24, 23:38
  2. LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 1690
    Последно: 06-01-15, 19:11
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  5. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе