Я пробвай да го изключиш от контакта за 10 мин. и виж дали ще се оправи.
Я пробвай да го изключиш от контакта за 10 мин. и виж дали ще се оправи.
15 минути беше изключен и няма промяна
Преименувах го на .mkv и пак не става. Проблема не е с .m2ts файловете, защото тези с 25 fps ги чете без проблем, не чете тези с 50 fps. С еволюшън кит 2014 може и да стане, но от Самсунг ми казаха, че в България все още го няма, а да поръчвам от чужди сайтове и да вземе да не тръгне, не ми се ще.
Според мен няма връзка с нета. Пробвай да го свържеш с Lan кабел към рутера , дай му автоматични настройки да направи връзката и пробвай пак.
Р.С. В някои чужди форуми Самсунг са известни с Wi-Fi проблеми...
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-09-14 в 20:39.
Имам кабел и свързах рутера с Тв-то. Взе си настройките автоматично при зададена връзка "кабел". Но като натиснах копчето от дистанционното което е за смарт хъба и забива по същия начин. Реших да опитам дали има нет и наистина нет има. От дистанционното натискам бутона с име "search" и избирам абв.бг. Дадох му да отвори адреса от уеб браузъра и браузъра си се отвори и с търсачка бинг по подразбиране ми извади връзките от търсенето. Цъкнах и ми отвори сайта логнах си се на пощата и сичко си беше наред. Явно има някакъв друг проблем ... Ще го мъча да слагам някакви флашки с филми снимки и музика за да видя дали няма да се оправи така ...
Интересно - може би сървъра на Самсунг е претоварен в момента. Пробвай пак по-късно.
Ще пробвам. Дано това да е проблема. Последния час си играх с настройките по хъба. Стана ми интересно, че всеки път като изтрия всичко и го инсталирам наново, след инсталация за секунди се появява черен екран и после тръгва тв канала който гледам. Цялата си Неделя утепах и не можах да го оправя ... Утре ще оставя цял ден изключен тв-то и нета изключени и да видим утре какво ще стане
- - - - - - - - - -
Сега опитах следната операция: пуснах тубата на таблета и му дадох опция да се върже към ТВ-то. Интересното е, че се върза и клипа тръгна на Тв-то и то през приложението на тубата инсталнато на Тв-то. Приложенията, които мога да включа без да натисна копчето на Смарт Хъба тръгват, но стартирам ли хъба се получава замръзването ... Ама хич не ми се ходи по сервизи м***у стара ...
Здравейте,
Интересувам се има ли редактор на канали за версиите на Samsung F и H. Последния, койот ползва аз е Samsung Channel List PC Editor 1.10, но той покрива до версия "E" включително. Тъй като вече имам закупен и телевизор от серия "H" никъде не успях да намеря информация за редактор. Останах неприятно изненадан въпреки толкова много фунцкии, пак редакцията на канали да става канал по канал. Това да си подредиш над 200 канала един по един е безумие и малко ме разочарова, че след толкова много години се налага търсенето на страничен софтуер и сваляне/качване на флашка на списъка с каналите и т.н.
Ще съм благоранен да дадете решение..
Благодаря за линка. Не знам дали в темите на Samsung присъства това приложение, но поне аз видях само старите програми. Може би на раздела за редактиране да се добави и тази програма.
Тъй като ми станаха 3 телевизорите и все различни серии(C, D и H) има ли начин след сканиране на каналите на единия и подредбата по мой избор чрез ChanSort, да мога да променя файла така, че да стане валиден и за другите серии? Реално *.scm файла е обикновен zip с различни файлове вътре. Кой обаче носи информация за това, коя версия е телевизора не разбрах. Преди докато използвах Samsung Channel List PC Editor имаше опция да се запазва в различни серии файла(*.scm), но не работеше защото след подреждане от версия D и запис към версия C не се импортираха каналите и трябваше за всяка една версия на файла да правя подредбата. ChanSort няма такава опция и запомня само като разширение .scm. Има опция "Save/Load reference list...", но не върши работа тъй като пак разликата в каналите се губи при запис. Прегледах файла CloneInfo, но за версии C и D той е един и същ. Ако някой се е заигравал с файловете ще съм благодарен на малко инфо, защото при всяка смяна от страна на оператора на каналите или разместване, трябва да си играя вече не за 2, а за 3 телевизора.
Този пост е редактиран от ukrainian; 30-09-14 в 11:57.
Здравей, снощи забелязах абсолютно точно с твоят проблем и при мен - същият ТВ и същия проблем. Поне се успокоих, че не съм сам. Снощи до нощите го мъчих горе долу като теб и няма оправия. Днес чета за някакви ъпдейт по смарт хъб, само че за Щатите - дали и при нас няма нещо такова не знам.
На скоро излизаше такова съобщение в статус лентата, че предстои ъпдейт на Смарт Хъба.
Този проблем от както сте го купили ли е или се е появил в последствие?