При свързване на Samsung LE32C650 към интернет има ли някакви настройки да се правят? Когато го свържа към рутера с кабел все едно не е свързан. На рутера не светва съответния порт? Нещо може би пропускам...
При свързване на Samsung LE32C650 към интернет има ли някакви настройки да се правят? Когато го свържа към рутера с кабел все едно не е свързан. На рутера не светва съответния порт? Нещо може би пропускам...
В новите модели 2014 няма да има плоска 8 серия ?
Samsung H8000
Samsung H7000
Samsung U9000
7000 Серия: FullHD плоска
8000 Серия: FullHD извита
8500 Серия:4K плоска
9000 Серия:4K извита
Този пост е редактиран от ste1; 15-01-14 в 21:44.
Samsung multi-link screen
http://reviews.cnet.com/flat-panel-t...-35833866.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-01-14 в 22:43.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-01-14 в 18:57.
Здравейте. Имам следния проблем с модел UE40F6670. Като пуснах за първи път смарт хъб всички приложения които бяха на телевизора работеха без проблем. След няколко часа след спиране и пускане на тв-то някои от тях станаха не активни и всеки път като пусна телевизора различни приложения са активни. В менюто 'всички приложения' ми ги дава със статус бар като че ли се обновяват или свалят. Правих обновяване на фирмуера през рутера и като че ли след това започна проблема. В момента ми работи само voyo и от време на време weather. Останах много доволен от приложенията когато работеха с изключение на facebook. Държах много на смарт тв а сега функцията е почти не използваема. Моля дайте съвет какво да правя с телевизора.
Когато има обновяване се появява малък зелен бар който се изпълва.На първо място се убеди в свързаността към интернет(с кабел най-добре),ъпдейта на фирма предполагам си го направил през телевизора.Освен :Функции Smart- Нулиране на Smart Hub за друго лекарство не се сещам.Последното е фектъри ресет, но дано не се стига и до там.И последно когато правиш някакъв ресет изключвай за малко от контакта след това.
Аз ти описах по горе :Меню-Функции Smart-Нулиране на Smart Hub.Даже съм ти го изписал както е в менюто.Провери дали не си влязъл в някакъв друг режим различен от "за дома". Поддръжка-Използване режим
Здравейте,
Днес проверих за ъпдейт на фърмуера за моя UE40EH5450 и ми показва промяна с нов от дата 22.01.14, но с много по-стар номер 1036. А още миналия месец излезе 1042??? Някой опитвал ли се е да инсталира "новия" фърмуер?
Вероятно тези корейци много ги объркаха ъпдейтите на SmartHub в последно време.
Баща ми е със Samsung 6710 и при него излиза същата загадка-нова версия 1036 при предишна 1042.И понеже след последния ъпдейт с 1042 телевизора му започна да прави проблем със свързването към интернет мрежа той реши да пробва уж новия 1036.И въпреки предположенията ми,че няма как по-стара версия да надгради по-нова,все пак свалихме 1036 от 22.01.2014,качихме на флашка(най-сигурният начин за успешен ъпдейт) и мушнахме флашката в телевизора.И познайте какво?НИЩО!Телевизора изобщо не разпознава този фърмуер като нов,не го вижда и съответно няма как да се надгради 1042 с 1036!Дано да съм бил полезен на тези,които са пред дилемата да пробват ли това упражнение или не.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 24-01-14 в 17:23.