Отговор: Samsung телевизори 2015 / презентация и FAQ на първа страница
@stennly, ако е удобно и не те затруднява, би ли погледнал в системното меню при теб, каква информация показва?
- - - - - - - - - -
за да влезнеш в системното меню, следвай тези стъпки:
Using your remote, press the following buttons in exactly this order: INFO – MENU – MUTE – POWER.
(обърни внимание, че не трябва да настройваш и променяш нищо в това сервизно меню)
А къде мога да намеря този конвектор в БГ.
Цитат:
Първоначално публикувано от
israeliBG
@stennly, ако е удобно и не те затруднява, би ли погледнал в системното меню при теб, каква информация показва?
- - - - - - - - - -
за да влезнеш в системното меню, следвай тези стъпки:
To enter the service menu on model Samsung LCDs enter the following with the TV switched off. MUTE 1 8 2 POWER
при изключен телевизор, натискаш MUTE 1 8 2 POWER и гледаш какво е изписано срещу Option или Type.
(обърни внимание, че не трябва да настройваш и променяш нищо в това сервизно меню)
Не изчезваха ли настройки, като се влиза в сервизно меню, че тъкмо съм го настроил и е голяма играчка :)
Да, всички потребителски настройки се връщат в начално състояние.
Ако е така, не влизай в това меню. Довечера като го доставят ще тествам и ще видя с какъв панел е и дано не се разочаровам :)
Цитат:
popov
А къде мога да намеря този конвектор в БГ.
http://tpetrov.com/search.php?prod=D...udio+converter
Ето го в БГ магазин, но цената е доста висока. В Aliexpress е 8-10 долара, но ще трябва да почакаш за доставката.
Не е точно това конвертора-ако киното ти има 5.1 ти трябва това http://www.amazon.co.uk/Digital-Conv.../dp/B008O5HFH4
Аз също очаквах някой да сподели опит с това у-во ,но за съжаление явно никой не го е ползвал
Цитат:
maina
Киното му е 5.1, но има само един 3,5 мм стерео вход за външен аудио сигнал. Така поне видях в User manual.
Цитат:
analgina
Киното му е 5.1, но има само един 3,5 мм стерео вход за външен аудио сигнал. Така поне видях в User manual.
Хмм...в такъв случай от audio DAC има и 2.1 изход ,но в такъв случай едва ли ще има реално 5.1 доуби
Губи си съраунда 100%. Киното му ако симулира някакво 5.1, това ще е.
Купих си телевизор Samsung UE32H4500 не мога да изкарам гръцките смарт приложения имам инсталирани само българските.Като влезана при апликациите и напиша да ми намери гръцко приложение което знам че съществува не ми го изкарва.Та въпроса ми е от къде мога да изкарам гръцките приложения ?
Предполагам първо трябва да смениш регионалната настройка за смарт-а .
Трябва да смениш региона. Ще загубиш българските приложения обаче. Инфо за смяна на региона тук: https://support.unlocator.com/custom...msung-smart-tv
Някой знае ли при откраднат Самсунг смарт телевизор, дали съпорта може да помогне с откриването по някакъв ид номер да кажем?