A някой от тези телевизори да е с TIZEN OS или са с по стари версии?
Преглед за печат
Ами аз преди време имах проблеми със едно LG 42LM669S с този сървър- след пореден ъпдейт на телевизора ми се загубиха субтитрите и се наложи да минавам на Minidlna server ( https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%80%D0%B8.html ). Сега имам същия проблем със Samsung UE-32J5500 - Чете си субтитри от твърд диск, през DNLA от компютър, а от ZiXEL NSA310 не иска. Пробвах и 3-те сървъра : Twonky, Minidlna и PlexMediaServer. И съм абсолютно убеден че е от TIZEN OS -:(
Tizen дали ще работи със serviio сървър на компа? Опитай, аз го ползвам без проблеми на F8000
Аз със външния твърд диск и със компютъра нямам проблеми със субтитри (горе съм го писал) - само със NAS: ZyXEL NSA310S не ми тръгват :-) С LG 42LM669S си работят и от ZyXEL-a. Така че ако може някой да помогне със съвет?
Здравейте, от днес съм със Samsung 43J5500, 43". Що-годе се справих с повечето настройки, но проблем си остана цифровия сигнал на тв каналите и като цяло след като сканирах за наличните канали и ги откри, всички са с лош снеговалеж. Пълен невежа съм що се отнася до тв сигнала.
Нямам декодер и сигналът е посредством стандартната си букса.
Пробвах да задам "ефирен" вместо "кабелен в опциите и след сканирането ми откри стотина канала, от които тръгнаха 3-4 с прекрасна картина, при останалите ми изписва "липса на модем и... карта", някаква си... и са кодирани.
Та въпросът ми е на ефирен или кабелен сигнал трябва да задам? И нормално ли е при кабелния този снеговалеж и изпускам ли дефакто нещо?
Щом има "снеговалеж";) явно си сканирал само аналоговия сигнал , пусни сканиране на цифров кабелен сигнал . То явно и при зададено ефирно цифрово са ти излезли и явно кабеларката не е съвсем "по правилата" , но като запаметиш това , което открие тунера ще гледаш пак само това , което не е кодирано от каналите - ще трябва да вземеш от кабеларката СА модул с карта , за да гледаш и кодираните .
Samsung 50JU6872 (serija JU6800) UHD QD Smart TV – recenzija – HD Televizija – HDTV eZine
google превод hr to en
http://hdtvpolska.com/topic/36505-te...00-55-full-hd/
google превод pl to en
UE55J6300AW: Service menu type panel:55A1AF0WJ -> VA(A = Samsung)panel, 1 = 100/120Hz with MCFI + flashing backlight (slider Auto Motion Plus).
Motion-Compensated Frame Interpolation (MCFI)
Весела коледа на всички.
Въпрос към hristoslav2 .
Предстои ми покупка на тв, моля да споделиш мнение за следните модели тв.
Samsung 48JU6440 и samsung 48JU6472uxxh благодаря.
Колеги,
Дали някой имал следния проблем.Телевизорът е UE 40 JU6000.
На външен хард разпознава половината филми в MKV формат,останалите не иска да ги опознае.
На Usb3.0 флашка същите файлове,които на диска не тръгват,тук вървят без проблем.
Външният диск е Seagate NTFS формат.
Ами нямам подробни наблюдения нито тестове върху JU6400..
Вторият модел сега научавам че се продава у нас..
Разликата е в индекса и вградените тунери.
6440 - PQI:1000, DVB - T/C
6472 - PQI:900, DVB - T2/C (с този може да гледаш сръбските и румънските програми ако живееш близо да тяхната граница, също така може да приемаш и DVB-T сигнал)
Samsung Electronics Announces the Upgraded Game Service for Its Smart TVs | SAMSUNG NEWSROOM
Samsung Reveals Entire 2016 Smart TV Line-Up will be IoT Ready | SAMSUNG NEWSROOM
Samsung's 2016 TVs will be able to control the smart home - FlatpanelsHD
Честита Нова Година.
Да прехвърлим дискусията в новата тема:
Samsung телевизори 2016