Първоначално публикувано от
Jack Krauser Колега, толкова ме яд, че ъпдейтнах че ми идва да потроша телевизора. Картината е много зле в сравнение с предпоследния ъпдейт. Ще се повторя, с ъпдейт 2606.2 беше кристално ясна и детайлна. Даже на SD се виждаше много хубаво.
Поне установих къде е проблема със замазаната картина. При новия ъпдейт опцията "Screen fit" ПРОСТО НЕ РАБОТИ.
Даже когато е включена тази опция, ПАК ИМА овърскан и картината е разпъната и леко отрязана, затова изглежда замазана. Ако се загледате внимателно, ще видите, че заради тоя тъп овърскан се получава едно много гадно неприятно трептене върху дрехи, ризи, силуети.
Последните няколко ъпдейта го бяха оправили тоя овърскан и това трептене върху дрехи/линии и сега пак го осраха.
Сега на практика между Авто формат и "Screen Fit"/Побери в екрана НЯМА разлика. Овърскана не може да се махне по никакъв начин и картината все стои замазана както на SD каналите, така и на FullHD.
Когато включа евтиния кабелен тунер за 60 лева - няма овърскан и картината е кристална.
САМСУНГ - ИЗЛАГАЦИЯ ОТВСЯКЪДЕ.
Направо съм бесен - с предпоследния ъпдейт се виждаше толкова ясно и на SD каналите, за какво ми трябваше да го бърникам...