То по принцип на СД канал няма как да дадеш формат "побери в екрана" - само на ХД или от външен ХД източник ...
То по принцип на СД канал няма как да дадеш формат "побери в екрана" - само на ХД или от външен ХД източник ...
Много ме радва функацията ,която имат да стават като екран за презентации по WI-fi .Вече всеки втори има самсунг
[QUOTE=Jack Krauser;727957
.......Ако може и някой с друга марка телевизор също да направи такава снимка на логото за да видим само при самсунг ли го има този проблем.[/QUOTE]
Ето заповядай:
IMG_20150527_073740.jpg
здравейте, четох за проблеми в картината след последния ъпдейт. Лично аз немога да разбера дали има разлика в картината, но при мен се появи друг проблем и той е свързан с смарта на телевизора или по точно YOUTUBE, VBOX 7, и т.нат. не иска да зарежда клиповете . Изписва нещо от сорта на "възникна грешка или не може да възпроизведе този формат" не става с нито един клип пробвах с няколко.... Някои проверявал ли е тези екстри дали и при вас е така . Дали трябва да оправя некви настройки след последния ъпдейт. Ако някой сподели ще бъда благодарен. Телевизора ми е Samsung 48h6400....
При самсунг, има ли опция за забраняване/блокиране на ъпдейти?
Mисля, че открих как става.
http://wiki.samygo.tv/index.php5/How...rmware_Updates
Довечера ще пробвам.
А защо не просто през менюто - Autoupdate - Off
Здравейте, имам модел H7000, след последния ъпдейт, животното при всяко включване, стартира с екран за свързване на таблет и ip-то на мрежата.
Някой да знае лекарство?
Това е опция с която забраняваш автоматичния ъпдейт.
Мен ми се ще да го блокирам изцяло, та дори и да натиснеш обновяване, то да не се стартира.
Имам и друг въпрос. Из чуждите форуми чета за хора, които си рутват телевизорите. Какво предимства то дава това рутване? Някой наясно ли е?
http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?t=8773
Спирането изцяло на ъпдейтите става през сервизното меню.
Предимството да се променят/подобряват функциите на телевизора. Иначе за да се руутне трябва телевизора да е определена версия на FW, която е 2130.0, ако е по-висока не може.
Warning : Firmware upgrade and root E/F/H - SamyGO
Хора помагайте. Имам Samsung UE40H6410, мисля да си ходя на село, обаче там няма кабеларка, но пък имам чиния и транспордер едно време останали от Булсатком. Телевизорът има сателитен приемник, дали ще мога да го използвам с тази въпросната чиния на Булсата и имате ли си на идея как да го направя . Мерси
Аko ставаше така, кой щеше да плаща на Булсат?