Отговор: Samsung Телевизори 2015
И на мен ми идва малко в повече през пет мнения да чета опллюване на прословутия H6400. Казвал съм, че моят 48H6400 ми харесва много повече от другия, който имам - Panasonic AS640. Понеже вече е "дърт" модел и няма опасност да въздействам на решението на някой, мога да заявя, че това е най-балансираният модел за миналата година. Естествено, че си има и своите слаби страни.
Цитат:
Първоначално публикувано от
soon Христославе живеем в някаква страшна измама! Да, абсолютна аномалия и пълна разлика в опит за еднаквост при един и същ модел са тия Самсунг!!!
Единствената измама са твоите безсмислени драсканици. От години си пишеш ей така за спорта....
Настройките след калибрация на дадена бройка от даден модел и диагонал - са само и единствено за него, и не пасват на друга бройка от същият диагонал и модел. Както могат да подобрят картината, както и да я влошат.
Не знам с какъв акъл може да нападаш някой когото даже и не познаваш. Ами ако soon е изнасилвач и те посети някой ден с к.. в ръка :BigGrin пак ли ще му говориш така :BigGrinТолкова сте си повярвали, че граничи с лудостта. А може и да e така- лудите са навсякъде. Тая тема е за всички и се чете от всички. Това че някой е пейстнал две таблици и дал два линка на чужд език ... Вече сериозно- възмутих се. Ако трябва трийте мнението, знам че е off, но жалко за сайта с такива индивиди вътре :thumbsup: Нищо лично към никого, но доста хора не пишат а и ги е страх да пишат заради такива мрънкачи. А те са във всеки форум мерудия :lol:
Христославе това е ОПАСНО И ПЛАЧЕВНО ЗА НАС ПОТРЕБИТЕЛЯ и означава, че производителите не знаят какво правят, щом едно и също нещо не могат да го повторят в следващата си бройка. Щом те не знаят как да го направят, тогава как ние да се оправяме? С догатки какво са искали да направят ли? Абсолютни смешници са тия от Самсунг и още някои други!!! И не ме нападай като хлапак от детска градина!
Цитат:
Swon Не знам с какъв акъл може да нападаш някой когото даже и не познаваш. Ами ако soon е изнасилвач и те посети някой ден с к.. в ръка :BigGrin пак ли ще му говориш така :BigGrinТолкова сте си повярвали, че граничи с лудостта. А може и да e така- лудите са навсякъде. Тая тема е за всички и се чете от всички. Това че някой е пейстнал две таблици и дал два линка на чужд език ... Вече сериозно- възмутих се. Ако трябва трийте мнението, знам че е off, но жалко за сайта с такива индивиди вътре :thumbsup: Нищо лично към никого, но доста хора не пишат а и ги е страх да пишат заради такива мрънкачи. А те са във всеки форум мерудия :lol:
И кое точно не е вярно в твърдението ,че настройките правени за калибриране на дадена бройка трудно биха дали същия резултат на друга бройка ? :confused:
И на теб ти се яде банан от soon сигурно :BigGrin. Не казвам че не е вярно, за друго говорим. И пак казвам не се нахвърляйте така на непознати хора, влезли да пишат тук. Хайде лека вечер :thumbsup:
Твърде ниско ниво за съжаление ...:(
Цитат:
soon Христославе това е ОПАСНО И ПЛАЧЕВНО ЗА НАС ПОТРЕБИТЕЛЯ и означава, че производителите не знаят какво правят, щом едно и също нещо не могат да го повторят в следващата си бройка. Щом те не знаят как да го направят, тогава как ние да се оправяме? С догатки какво са искали да направят ли? Абсолютни смешници са тия от Самсунг и още някои други!!! И не ме нападай като хлапак от детска градина!
Прозиводителите знаят, но ти не осъзнаваш глупостите които пишеш - може да подведеш доста хора...
Разликите в настройките след калибрация на две бройки от един и същи модел и диагонал може да са обусловени от:
1, В един модел телевизор има един основен модел видеопанел и два резервни модела с различни ревизии. Съответно те може да се различават от типа матрица до типа реализирана подсветка - брой и разположение на светодиодите.
2. Два еднакви модела видеопанели могат да се различават по
- партидите на цветните филтри вложени в матриците - от там и дребните разлики в настройките на цветовете
- модела T-con борд - макар и с привидно еднакви характеристики при замервания винаги има дребни различия
- различни производители на светодиодите или дифузьорите. Това се случва когато свършат складовите наличности било поради производствени проблеми или поради проблеми в логистиката. Затова спешно се доставят аналози от други производители...или просто има на склад за извънредни случаи.
3. Няма два видеопанела с еднаква светлинна сигнатура - осветеност по площта. Обърни внимание на показателите при измерване на контраста при ANSI контраст. Това може да се дължи както на изкривена геометрия при монтажа - разместени дифузьор, изкривени или дори разкачени отражатели, така и на нееднородността на светлината от подсветката
TEST
Дано никога Самсуняците не започнат производство на обувки!
Представяте ли си как ще изглежда номер 40 размер примерно при втората им бройка, а при 10-та бройка сигурно ще е вече станала размер номер 55 поради глупостта им на производство?
Хубав ден на малкото останали не намусени веселяците!!!
Цитат:
soon TEST
Дано никога Самсуняците не започнат производство на обувки!
Представяте ли си как ще изглежда номер 40 размер примерно при втората им бройка, а при 10-та бройка сигурно ще е вече станала размер номер 55 поради глупостта им на производство?
Хубав ден на малкото останали не намусени веселяците!!!
Е това ако си купуваш 40 инча и ти дадат 55 - какво лошо има :thumbsup: - евала на самсунг ако стане това!
:thumbup
Направо 100'-ви папучки най-добре!
Ха, така ... по-весоло го давайте!!!
Само не знам защо си мислиш , че така е само при Самсунг - всички са така и в момента , в който почнат да им се купуват повечко бройки , всички карат през просото ... кво да правиш - консуматорско общество ... ама пък иначе 55" за 1000-1200лв щяхме да видим през крив макарон . 32" CRT навремето ми струваше 1300лв и то след като вече бяха почнали да им падат цените - сами можете да прецените колко години 29" и нагоре тв струваше сериозна за тогавашните стандарти сума ...
Не ми харесва положението , но за съжаление нямаме избор ... поне за сега .:Drinks:
незнам като ни перне критическата какво ще става :punk:
:thumbsup:
Старото ЮНОСТ-че ще ни изглежда като развит OLED