-
Отговор: Samsung TV 2015
Много неприятно. И то при висок клас Самсунг. Може би е до бройка. Пробвай с друга. Като се сетя само каква разправия е, връщане, мъкнене, тестване и т,н, да му се отще на човек да си купува нов тв. При АS640 e super черното. Представям си при AS800 какво е :).
-
И аз имам 46H7000,но това по ъглите почти не се вижда.Тази вечер ще го тествам пак,че ме хвана страха от видяното на 2 та снимка.:mad:
-
Хора, колко пъти да ви обясняват, че в България технотата внасят шкартото на високия клас на Самсунг? Или сменете марката, или поръчвайте високия клас самсунзи от европейски електронни магазини. Доставката е само 100 евра, а гаранцията се поема от Самсунг - България. Шансът да си купите нещо коректно работещо от средния клас от тук, също не е особено голям.
Успех в разправиите! На мен отдавна ми писна и се обзаведох по гореспоменатия начин. За пръв път видях как изглежда истинска запечатка, а съм купувал доста телевизори.
-
regned
Ужасно неравномерна подсветка - опитай да го върнеш в магазина. Ако откажат, пиши на Семсун България, като прикачиш няколко снимки.
За производителя на панела не знам - не съм се ровил за миналогодишните модели.
https://www.samsungdisplay.com/eng/product/tv.jsp
http://displaysolutions.samsung.com/main/index
ето и светодиодите от подсветката
http://www.samsung.com/global/busine...-c/display-led
-
И тогава - коя е марката, която в България е най-близо до истинското качество? Сега ми се обадиха от ЗОРА, че няма как да ми осигурят такъв телевизор (46Н7000) и ще ми върнат парите. Така, че ще имам поне шанс да търся нещо друго ...
-
-
Това на втората снимка изобщо не е нормално - видеопанела е за смяна.
http://stereo.ru/to/7h1cd-sporila-kr...utyy-televizor
-
След като не се вижда на други снимки може и да е от снимащата техника - с какво е снимано и вижда ли се нещо такова в действителност ? Всъщност не виждам как това ще е черен фон ...
-
Снимано е със обикновена камера за PC(сега разполагам само с това)
Свалих цветовата гама от форума и го качих на флашка и го пуснах на тв-то
Значи да разбирам,че проблем има само на една снимка,а другите са добре така ли ?
Не знам,защо се получава бял фон,може би е от камерата
Ще направя още снимки малко по-късно.
-
Ако, може hristoslav2 да коментира ок ли е?
-
5 Прикачен файл(ове)
Това е при backlight 18
Прикачен файл 15738
Това е при backlight 12
Прикачен файл 15741
При леко изместване от идеалния център срещу телевизора започва яко излъчване от съответния ъгъл към който тръгна. Явно с много лоши ъгли на виждане за панела...
Христослав, моля и за твоето мнение - има ли смисъл да ги карам заменят телевизора, или просто да го връщам и да се откажа от този модел/ марка? Не е купуван технотата - телевизора го поръчват и се чака няколко дена - нямат го в наличност.
ето още няколко снимки централно и от всяка страна под ъгъл не повече от 30 градуса
Прикачен файл 15743Прикачен файл 15744Прикачен файл 15745
-
Пробвал ли си с различни настройки на "локално затъмнение" ? Не е добре , но аз повечето edgeLED , които съм гледал (да не казвам всички) са с поне един по-светъл ъгъл ... за други "екстри" като DSE пък да не говорим ... Явно не е била случайна промоцията с H7000 модели ...
Оправи ли HDMI(ARC)-а ?
-
аз имам същия 46H7000 и при мен няма никакви проблеми преди време бях качвал снимки във форума
-
Светльо арк-а остана на мноооогооо заден план... Просто вчера след като си пуснах да изгледам първия филм на него (до преди това жена ми гледа телевизия само) и на черните екрани като видях тези прозиращи светли петна по екрана и ми призля... а бях с такова добро първо впечатление :(
локалното затъмняване хич не съм го барал още...
-
Ами пробвай го , мисля ,че имаше и настройка да затъмнява само черните участъци горе и долу при филми 2.35:1 (21х9) ... ако не се бъркам нещо ...
Иначе на "самотен" светъл надпис няма как да не прозира edgeLED подсветка . При твоята бройка ми се струва ,че долната част на рамката не прикрива добре светодиодите .