Някой с закупен модел ju6800 да сподели отзиви,на кой е матрицата и номера на версията показан на етикета.
Преглед за печат
Някой с закупен модел ju6800 да сподели отзиви,на кой е матрицата и номера на версията показан на етикета.
Такааа, телевизора е Samsung UE40H6400, вчера си свалих един филм на флашката пускам го, тръгва но излиза съобщение; Този файлов формат не се поддържа. Аудио кодек FLAC.
И естествено няма звук. Поразгледах характеристиките на телевизора и доколкото разбрах би трябвало да поддържа този файлов формат. Някой да сподели знания?
Ами аз се сещам единствено да свалиш друг релийз на филма. Най-вероятно е от него.
Аз така и направих, но ми е интересно защо при този релийз звука не излезна на моят телевизор при условие, че уж поддържа flac=
Може да поддържа flac само като отделен файл (песен) , а не като част от mkv-то ...
Превод от френски
Мултимедия TV SAMSUNG UE40H6400 Източници: Ethernet (кабелна) мрежа • Wifi (безжичен) • USB • Cloud (чрез интернет) свързан с TV. Видео • File Extensions: • 3GP • AVI • ASF DIVX • FLV • M2TS MKV • MPEG MP4 MOV • MPG MTS СВИ • TP TRP • TS • VOB •
VRO • WMV • WebM• формати / Container: • ASF 3GP FLV AVI • MP4 MOV MKV • PS TS SVAF • VOB VRO • WebM • Codecs видео: DivX 3/5/4/6 • H.264 BP / MP / HP • MICROSOFT MPEG-4 V1 / V2 / V3 • MOTION JPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 SP / ASP MVC • • VC-1 VP6 • • • VP8 Windows Media Video 7/8/9 • Codecs Audio: AAC • ADPCM (IMA / MS) • DOLBY DIGITAL PLUS • Dolby Digital DTS (CORE / LBR) • G.711 (A-LAW / U-LAW) • HE-AAC LPCM • • MPEG (MP3) • WMA • Vorbis • News HD / 4K / 3D: Codecs HD видео поддържа видео в 3D, поддържа (SVAF (рамо до рамо / Top и Bottom) и BD MVC) • Друга информация: Допълнителна информация за видеото:
-. Поддържа до H.264 Level 4.1 (няма поддръжка за стандартите FMO / ASO /
RS). - Стандарти VC1 / AP L4 не се поддържат
- Всички видео кодеци, с изключение WMV7 / 8 msmpeg4 v3, MVC и VP6:
=> по-малко от 1280 х 720 @ 60 кадъра (. макс)
(. макс) => по-голяма от 1280 х 720 @ 30 кадъра
- GMC 2 или по-късно не се поддържа.Аудио • File Extensions: • AAC • ФАИ AIFF • APE • FLAC • M4A • MID • MIDI • MP3 • WAV • OGG • MPA • WMA • формати / Container: AIFF • ALAC APE • FLAC • MIDI OGG • MPEG • MPEG4 • WMA WAV • WMA PRO • Codecs: AAC AIFF • ALAC • APE • FLAC • MIDI • MPEG 1 Audio Layer 3 • WAV • WMA • Vorbis Снимки: • File Extensions: JPEG • BMP • JPG • MPO • PNG • Формати: JPEG • BMP • MPO • PNG Субтитри: • Файлове: SSA • PSB • SMI • SRT • SUB • SSA • TTXT • TXT • XML • Външни формати: Advanced Micro подстанция Alpha DVD • Powerdivx SAMI SubRip • Alpha подстанция SubViewer • Текст синхронизирано MPEG-4 • SMPTE-TT Текст • Вътрешни формати: Advanced подстанция Alpha (MKV) • PNG SMPTE-TT (MP4) • SubRip (MKV) • подстанция Alpha (MKV) • Текст синхронизирано MPEG-4 (MP4) • SMPTE-TT ТЕКСТ (MP4) • TTML (MP4) • VobSub ( MKV) • XSUB (AVI)
+ H265!!!
Имам 55H6400, но цветовете му са някак си размити, спрямо стария ми 40" Philips. Пускам един и същ сигнал SD и HD, но на Самсунга цетовете не изглеждат изобщо реални. Размазана картина, изкривени нюанси на цветове и картината стои някак си бледа. Не е наситена и плътна, ако мога така да се изразя. Пробвах какви ли не калибрации, но нищо не помага.
Eто и 2 снимки:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=17932&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=17933&stc=1
Предлагам на всички собственици на SAMSUNG модела от 2014: H6400 да идат и да си върнат тоя боклук в магазините от където са ги купили. Има нещо яко сгрешено изобщо напоследък при телевизорите SAMSUNG. Толкова са далече от истината за правилна и ВЯРНА картина, че няма накъде. Търсете си правата и обещетение с връщане на пари или замяна с истински телевизори за калпава стока. Тия печелят от незнанието на 99% от хората за правилна картина и ситуация!!! Обикновения купувач отива в магазина и гледа там нещо ярко и цветно се джурка с някакъв си уж модерен дизайн и до там. Жената казала, че тоя телевизор много и харесвал и щял да отива на холовата гарнитура и цвета по стените. Бля=Бля!!! Хайде сега някой от защитниците на марката да настрои този модел така, че картината му да заприлича на Philips, Sony или Panasonic и ще му кажем БРАВО!!! Да, ама не ... настройва се нещо, което има нещо вътре в кутията.
И как точно ще убедиш консултант продавачите, че продават калпава стока, за да претендираш за връщане на пари или замяна с истински телевизор?
Като отидеш в магазина и започнеш да им обясняваш, ще те помислят за луд.
Просто аз лично, никога повече няма да купя телевизор от тази марка!
Аз също съм разочарован. Моят ходи вече на сервиз.Имам двама познати и те също имат проблеми със техните телевизори от същата марка. Повече и аз няма никога да си купя Самсунг.
Вие тествате ли си телевизорите преди да ги купите?Телевизор се избира според вкуса и потребностите,марки и модели на пазара бол.israeliBG и при мене е мазаляк нова тв ,на булсат съм,SD си е гадна работа,за HD нямам никакви забележки-картината ми е перфектна.
Разбира се, че тествах телевизора преди да го закупя. Тествах го съпоставен до един 55AS640. Двата телевизора показваха сходна картина, като единствената разлика в картината бе в ъглите на видимост в полза на Панасоника. Иначе смарт менюто на Samsunga смазваше Панасоника и това ме отказа от него.
В интерес на истината картината не е чак толкова черна, колкото я представяме. На HD каналите картината е задоволителна и "почти" перфектна. Аз съм и със стария ъпдейт, който мисля че се води софтуер 2606, та се чудя дали ако ъпдейтна, нещата ще се подобрят?
soon ,
редно е все пак да казваш ,че основните ти забележки са за 40"-я вариант и основно за картината от вградения тунер . Моите наблюдения са върху по-големите (основно 48Н6400/6410) и бих казал , че почти нямам забежки .:Drinks: