Страница 15 от 55 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 822
Like Tree136Одобрявам

Samsung телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung телевизори 2016

Проблема е че ти повтаряш като развалена плоча едно и също и нито показваш нова информация, нито помагаш с нещо на хората.

Разбрахме мнението ти за тази марка - ОК приемаме го, НО НЯМА да приема да ми го натякваш постоянно. Ако имаш нещо ново да кажеш по темата или случайно си промениш мнението, тогава заповядай пак.
    soon и blue1 харесват това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Никой не ти е казал да не изксзваш мнение. Дразни това, че ти си купил кофти бройка и цялата марка автоматично стана боклук и държавата бананова с продукция 30-то качество. Почти всеки ден казваш едно и също - това не е маса, където казаното може да се забрави, всичко написано от теб го има по няколко пъти на всяка страница. Всеки средноинтелигентен човек, търсещ тв, прочита мненията поне 6 месеца назад в дадена тема преди да го закупи. Шансът да пропусне мненията с твоята гледна точка е никакъв.

Нито съм фен на Самсунг, нито нещо друго. И мен ме дразнят много техни неща. И аз съм купувал много боклуци от други производители, но не съм тръгнал да ги плюя всеки ден.
    soon и lancione харесват това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Аз такова марка не ползвам, но както и да е.
    Хубава е само дето всички, които я имат ми се оплакват на мен, а не на виновника хитрец.
    Край с коментарите за жълтите!

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от soon Виж публикацията
    Хубава е само дето всички, които я имат ми се оплакват на мен, а не на виновника хитрец.
    Аз Сони не ползвам, само дето всички които го имат ми се оплакват на мен...... Приятелче кой клас си :-)
    soon одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

В детската градина съм. И ти ли ще ми се оплакваш?

7. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

О, Боже! Извинявайте! Извинявай и ти Самсунг с перфектната си продукция!! Повече няма да пиша лъжи за производителя. За него или хубаво или ....
    Учтиво помолихме за допълнителна информация, която да ни помага в покупката на съкровища от правилното място. Спомена за разлика в хардуера между моделите за балканския пазар и европейския. Искаме да разберем каква е. Нямаме нужда от реклама или антиреклама, предпочитаме да се ориентираме сами.

Не е коректно да квалифицираш марка, която не познаваш или не ползваш. Имам някакви съмнения кой е виновника - хитрец, не е необходимо да го визираш в публичното пространство, ако не си сметнал за необходимо. Редно е, след като коментираш "жълтите" от толкова отдавна, да ги подкрепиш с някакви факти / снимки / доказателства. Тези "всички", които ти се оплакват, са или идиоти, или ти си вносителя на марката, която не ползваш. Очакваме уточнение.
    soon и blue1 харесват това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Май идиота е друг и доста тъп, но явно не е сред нас?

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Май идиота е друг и доста тъп, но явно не е сред нас?
    Ей сега вече те баннаха, не бива така да наричаш модератора, който те е оставил на воля да си ядеш от баницата

11. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от podredko Виж публикацията
    Има клавиатури-универсално дистанционно с fly mouse с програмируеми (обучаеми) бутони. Имам такава, има и инфраред за функциите на дистанционно.
    Rikomagic MK705, 2.4GHz, Air Mouse, Wireless Mini Keyboard, IR Remote на цена 65 лв. - rmania.net
    Аз включих такава клавиатура с usb кабел:

и телевизорът я разпознава. Работи безпроблемно, даже с нея ми е много по-удобно, отколкото с малкото дистанционно. Единственият недостатък е, че не може да се включва и да се гаси телевизорът, защото като се изключи телевизора, захранването към USB портовете спира.

-----------

Основния проблем идва от ниско качествените матрици/панели слагани в бройките за Балканските бананови страни.
    Само разпад, изпреварващ 2 годишната им гаранция!
    Глупости, няма такова нещо. Петна по дисплеите има при всички производители. Май се получават от неравномерно нагряване и могат да изчезнат напълно от само себе си.
    Миналото лято и на монитора ми в дясната част имаше бяло петно, а сега е изчезнало напълно само.

Аз пък съм доволен от Самсунг. Сега, със старият софтуер удря в земята останалите марки по картина, черно и контраст. Неслучайно Самсунг са номер едно и при смартфоните, и няма кой да им се опре.
    gurcayy одобрява това.

12. Тук е от
    Feb 2015

Колега Jack аз вързах на моя ТВ -Лоджитех само че друг модел , и от клавиатурата може да се гаси и пуска телевизора .Писал съм подробно как и от къде в тема за друга марка ТВта. Сигурно и тази твоята може да изпълнява функциите.Тествай с някой от бутоните от горните два реда.

13. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

С моята клавиатура явно не може. Мултимедийните бутони са неактивни, От F1~F4 - пише, че не е налично; F5 e смарта F6 - избор на източник, F7 - списък с каналите F8 - mute;
    F9 и F10 - намаляване и усилване на звука, F11 и F12 канал нагоре/надолу.

14.  

15. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    Аз включих такава клавиатура с usb кабел:

и телевизорът я разпознава. Работи безпроблемно, даже с нея ми е много по-удобно, отколкото с малкото дистанционно. Единственият недостатък е, че не може да се включва и да се гаси телевизорът, защото като се изключи телевизора, захранването към USB портовете спира.

-----------

Глупости, няма такова нещо. Петна по дисплеите има при всички производители. Май се получават от неравномерно нагряване и могат да изчезнат напълно от само себе си.
    Миналото лято и на монитора ми в дясната част имаше бяло петно, а сега е изчезнало напълно само.

Аз пък съм доволен от Самсунг. Сега, със старият софтуер удря в земята останалите марки по картина, черно и контраст. Неслучайно Самсунг са номер едно и при смартфоните, и няма кой да им се опре.

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2015

Някой да знае дали моделите Н6400/10, някога ще могат да гледат от флашка 4к файлове кодирани с х265?

17. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Ако телевизора не е 4К няма как да стане, дори и да разполага с необходимия кодек.

18. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

То и няма смисъл да се гледа UHD видео на FullHD телевизор. Все пак и аз съм пробвал на телевизорите от подписа, и на двата показва thumbnail-и, но при опит за пускане на H6400 показва, че не се поддържа резолюцията. Иначе да потвърдя, че JS8000 поддържа и 10bit видео през вградения плеър, H6400 - не.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 55 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  3. Има ли пасивни 3D телевизори на Samsung?
    От detronik във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 21-10-14, 23:00
  4. Samsung спира производството на OLED телевизори
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 07-05-14, 15:20
  5. Отговори: 6
    Последно: 16-08-11, 14:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе