И при мен се появи .Очаквах че ще е във секция ново но е във най-известни
И при мен се появи .Очаквах че ще е във секция ново но е във най-известни
Здравейте, Имам телевизор Samsung UE32J6300, слагам флашка, разпознава устройството, нямам проблеми - филми, аудио, субтитри, снимки и т.н. Проблемът е, че не разпознава текстови файлове, в ръководството не откривам поддържани формати за такива, явно ще трябва някакво приложение, но какво? Тъй като желая да си чета книги на телевизора от флашката. Какви ли не текстови формати пробвах, изписва че няма съдържание. Моля за помощ и съвет!
По-скоро на някоя електронна книга ще подкараш телевизията на Булсат (шегувам се).
Плеърът на телевизора чете видео, фото и музика. За книги - Андроид ТВ и приложение за четене на книги, или Screen Mirroring. Не се бях замислял, че може и книги да се четат на телевизора...
Поздрави!
Комповете на смарт ТV са с куп ограничения. За да си ползвам телевизора по мое усмотрение си купих един китайски TV box за $60. Рутнат е и Самсунга хвърчи с андроида му. Имаш всички плеъри. TV работи като бърз таблет. Специално за четене на книги ползвам е инк четец. Там чета fb2, epub, txt и подобни. На TV чета само DjVu i PDF (тези формати са повече по руските сайтове) , че на 6 инчов четец не става работата добре. TV box имам и за LG. Той дори е по-скъп, но по- евтиният е по-добър. Има H265 и е лолипоп.
Ти май не разбра че някои формати не могат да се конвертират в такива за електронен четец и могат да се четат само на комп или на ТV. На комп трябва да седиш на стол, а TV можеш да гледаш легнал на леглото. Някои книги се намират само в специфични формати, нечетими по различни причини на е инк. В краен случай може на 10 инчов таблет.
Благодаря на всички отговорили на апела ми за помощ!
Не се интересувах една година от ОС и резултата е Tizen. За жалост в техния магазин приложенията са малко. Единият начин е да използвам една програма, за да инсталирам Андроид за Тайзен, другият е да да копирам .wgt файла на USB в директория userwidget. отивам в Smart Hub-> My Apps и run the installed application.
Лек ден!
Виж какъв профил е зададен за въпросния телевизор в настройките на ДМС:
"Настройки" - "Устройства" - " (твоя тв)" - "Настройки" (тези вдясно)
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-09-16 в 19:49.
Здравейте,
От днес съм горд собственик на Samsung 49KS7002U.
Въпросът ми е дали мога и как да инсталирам Булсат Фюжън.
На тъщата купихме по-стар модел и го има.
Трябва да има начин.
Samsung UE55KS8000 (KS8000) Review
Google превод En to Bg