Страница 48 от 55 ПърваПърва ... 384647484950 ... ПоследноПоследно
Резултати от 706 до 720 от общо 822
Like Tree136Одобрявам

Samsung телевизори 2016

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung телевизори 2016

cuci
    Честито и дълго да му се радваш
    Само едно въпросче: защо си взе извит 49KS7502, а не плосък 55KS7002 ?

Ето ти настройки

http://hdtelevizija.com/2016/11/28/s...-tv-recenzija/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-12-16 в 19:13.

2.  

3. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

На новите модели корейците оправиха ли си овърскана? Че като гледам горното видео май е същото мазало като при старите.

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от Jack Krauser Виж публикацията
    На новите модели корейците оправиха ли си овърскана? Че като гледам горното видео май е същото мазало като при старите.
    Интересно - в кой точно момент от клипа видя "същото мазало като при старите" , след като там проблема беше със СД канали от вградения тунер ?
    frodo одобрява това.

5. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

В един момент като взе да бара по настройките за размер на картината и се вижда как изображението се сви. Значи пак има рязане както при старите.
    Затова питам дали го има на всички режими, при всички източници и дали може да се изключва изобщо.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ами показа точно какво върши оверскан опцията в менюто - така е при всички - като я включиш да ти изреже "излишното" в картината , което при СД сигнали често е с видима "непотребна" информация - нашите тарикати телевизонери често се дънят по тоя показател и ако не искаш да гледаш дразнещи бели точки/лентички в някой от краищата на картината ги "режеш" с оверскан опцията .
    Проблема преди при Самсунг беше, че дори и изключен овескана продължаваше да работи и режеше картината и с увеличаването се губеше и острота , но това беше само при картина от вградения тунер.
    В интерес на истината скоро не съм виждал при Булсат подобни издънки поне на каналите дето гледам при тях - преди редовно Нова тв я пускаха така .

7. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012

Предпочитам белите точки да са закрити с черни ленти по края и изображението да е в пълен размер, както е нормално, а не да ми режат от картината. Като толкова държат да има овърскан, можеше просто да добавят един плъзгач в настройките от 0 - 100%, толкова ли е трудно?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Със настройките от последната страница картината най ми харесва но много ми измаря очите.Motion го изключих защото при по бързо движение има леко насичане на картината което ме дразни.При колегата определено черното е по добро

10. Тук е от
    Feb 2002

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    cuci
    Честито и дълго да му се радваш
    Само едно въпросче: защо си взе извит 49KS7502, а не плосък 55KS7002 ?

Ето ти настройки

Samsung 49KS7502 (KS7500) zakrivljeni UHD TV – recenzija – HD Televizija – HDTV eZine

Привет !

Благодаря за линка, но така и не разбрах защо тази опция /еквалайзер/ ми е неактивна.

Защо взех извит :

Първо , защото разстоянието до ТВ е по-малко от 2 м.Около 1.80 е -/+..
    На място в магазините се тътрих и пред двата размера, според разстоянието у нас.. 55-цата ми идеше малко голям, макар разликата да е не толкова голяма.Може би и защото преди бях на 42 и се страхувах да не мятам глава наляво надясно като улав.Сигурен съм , че не сгреших.Дори с 49-ката на моменти се усещам, че движа кратуна по крайщата понякога.

Второ..извития екран ми харесва повече като усещане при гледане.Може и да е събективно, но със сигурност не е за газария.Не съм такъв.Страшно съм доволен от картината и ефекта от извития екран.Пробвах всичко , което сочи негативите на извития екран, не усетих нищо от посоченото...Дори отстрани гледан телевизора не усещам разлика в перспективата. Предполагам е ефекта на "карал симсон и се качил на МЗ и се прави на доволен", но ..такъв е живота .Всичко е преходно.Само да сме здрави.

Идва по-големия проблем... 4к HDR съдържанието и къде да се намира то в изобилие и на БГ разценки ? Торентите са МНОГО ограничени за съжаление, поне за сега.

11. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

Ех....това 4К съдържание...къде ли е?..

http://ultrahdclub.org/login.php?ret....php%3Fcat%3D2

12. Тук е от
    Feb 2002

Имам само една забележка.. няма аналогов изход за слушалки.В моя случай ползвам една много бясна за времето си домашна уредба Panasonic AK45.Който я има знае какъв звук вади копелето...
    Има само оптичен цифров изход и сега е момента да ме посъветвате какъв DAC да си взема.Е, да не е последна дума на техниката, но да върши работа.
    Благодаря и нека цветовете да са инстински

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията

Покорно благодаря !

13. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от iveto Виж публикацията

Tам е само с покана.
    Някой може ли да ми каже точно каква е разликата между 7000 и 7002 - че гледам в Edigital 55KS7000 e на цена с около 300лв по ниска от конкурентите си - само че там са 7002!?

14.  

15. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

М-да-а-а...с покана е...не съм казал че ще е лесно...за съжаление все още нямам права да изпращам такава....

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg Виж публикацията
    Tам е само с покана.
    Някой може ли да ми каже точно каква е разликата между 7000 и 7002 - че гледам в Edigital 55KS7000 e на цена с около 300лв по ниска от конкурентите си - само че там са 7002!?
    Никаква разлика колега, последната цифра е показател на дилъра през който се продава. Hristoslav го е описал така "дилърски - специфичен модел с вариация на екстрите и канал на дистрибуция. Често пряко свързан с подсерията." Примерно в Норвегия мисля, че е 7005.

Примерно преди 2 години исках да си купя Sony 50w829 телевизор, като в Техномаркет се водеше под това име, а в Технополис бе 50w828, като нямаше никаква разлика между двата.
    Този пост е редактиран от modem; 13-12-16 в 12:25.
    brabusbg одобрява това.

17. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Кс 7000 не е ли без сателитен тунер?

18. Тук е от
    Feb 2002

Има сателитен тунер...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 48 от 55 ПърваПърва ... 384647484950 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Избор на климатик 2016 г.
    От avenger във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3492
    Последно: 01-01-17, 18:50
  2. Samsung Телевизори 2015
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1121
    Последно: 02-01-16, 09:17
  3. Има ли пасивни 3D телевизори на Samsung?
    От detronik във форум Samsung телевизори
    Отговори: 6
    Последно: 21-10-14, 23:00
  4. Samsung спира производството на OLED телевизори
    От kod във форум Samsung телевизори
    Отговори: 3
    Последно: 07-05-14, 15:20
  5. Отговори: 6
    Последно: 16-08-11, 14:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе