Да... но самият телевизор ми харесва. А и за тези пари, сега е 3499... Ще го бъде в сервиза, човекът каза, че ще го ремонтират, явно е дефектна бройка. Има ли вероятност да сложат друг панел заради лотарията с панелите?
Хм, 3500...ти си знаеш, идват нови моделиИначе за този модел, панелът ще е същия, но ще го чакаш, понеже надали го имат наличен. Обаче, при този диагонал пътуването не е много здравословно. В София и по-големите градове идват на място, при някои марки.
3500, но точно, че беше за 2700... новите модели ги има всяка година, ако трябва да ги мисля и тях никога няма да взема телевизор. А и за 2700 едва ли ще има същия размер и същия клас от новите модели.
Е, точно за 2700 се съмнявам...уточнявай. Вариант е да го върнеш на магазина и да пратят друг, ако толкова ти харесва и го има. Твоят фабрично запечатан ли беше? Гледам, че има само ограничено количество.
Беше с найлоните. По принцип момчето от магазина ми се обади, че го тестват и ми каза, че е запечатана бройка... колко е вярно само те знаят. Утре ще звънна и на тях да ги чуя какво ще кажат.
65" - AMVA3 AUO
65" - SVA Samsung
55" - AMVA3 AUO
55" - SVA Samsung
48" - SVA Samsung
Samsung Panel Version Thread - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
прегледах някои теми и все повече се убеждавам че проблема не е в матрицата или филма с квантовите точки , а вероятно е в T-con
Ходих до магазин на ТМ, но без телевизора. Казаха ми, че трябва да го занеса при тях да се провери дали наистина има дефект и ако се установи, че има ще го заменят със същия или друг. Попитах при замяна ако е с друга марка и/или модел кой критерий се гледа, жената каза, че или на същата цена, или на по-висока (не ми изглеждаше много сигурна), но трябвало да се консултират с онлайн отдела след като вече е установен дефектът. Та, ако се стигне до подмяна, според мен, най-вероятно ще го заменят с телевизор на същата горе-долу цена, която е 2699, нищо че сега е 3499. Но ако мога да си избера сходен по сегашната му цена, бихте ли препоръчали да е друга марка, или този е най-добър за класа си, примерно, гледам че има LG 60" за същите пари. Блазни ме, че има и 65" Sony, но не е 4K...
LG 60UF850V - Технoмаркет - онлайн магазин
SONY KDL-65W857CSAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
SONY KDL-65W859CBAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
SONY KD-55X8507CSAEP - Технoмаркет - онлайн магазин
Може да вземеш по-скъп с доплащане.
Тези в сравнение с JS8000 как са, а и конкретно разликата между двата каква е, не е ли само в цвета? Забележките ми към Samsung-а са: наличието на clouding или backlight bleeding, досадният огромен overscan при SD каналите, когато се ползва вграден тунер, също и при 3D съдържание автоматично тръгва все едно е активен Motion Pus-ът, но всъщност е изключен и трябва да го включа и след това да го изключа, за да върви нормално 3D съдържанието, а не като опера... друго не се сещам в момента.
Като хардуер са еднакви - разликата е само в цвета.
А в сравнение с JS8000? Като цяло на Sony не им харесвам менюто, чичо ми има Sony, някакъв модел от 2013 или 2014, на работа на тестовата услуга има едно Sony и съм ги ръчкал... може да е щото съм свикнал на Samsung-а.
И все пак не си ръчкал андроидпо добре е! И по бързо :D