Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 51 от общо 51
Like Tree19Одобрявам

Samsung 55JS8000 остатъчно изображение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2015
    Мнения
    111
    #46

    Отговор: Samsung 55JS8000 остатъчно изображение

    Напълно си прав колега.Не оспорвам това което си написал.Мога да го потвърдя със сигурност.Имам добри познати работели във въпросните вериги Лично на мен са ми предлагали преди години още -тел.Самсунг S5 , и лаптоп Сони-Вайо на цени около минус 30-40% от редовната моментна цена , като .ми беше обяснено че са нови нещата със заводски-фабричен дефект проявил се още при продажбата или дни веднага след това.Въпросните уреди се вкарват в оторизирания сервиз сменя се дефектната част и се пускат отново в мрежата.Телефона който ми предлагаха даже и предпазното фолио на дисплея беше залепен така че......Другото за което също си прав е че по-голяма част от нещата се пускат в интернет магазините.Точно от тези сайтове ми бяха предложени уредите за които писах. Така че всичко е божа работа.Лично аз се дразня от явните и очевадни следи оставени по уредите(както в случая описан от теб) и опитите на продавачите да те убедят че купуваш чистак ново.Предпочитам да купувам чрез познати или приятели , но всичко е въпрос на късмет.
    dodo_pv и shame харесват това.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,431
    #47

    Отговор: Samsung 55JS8000 остатъчно изображение

    Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Открих пазар в интернет на преопаковани телевизори, които се предлагат на много по-ниска цена, със същата гаранция, но означени от търговеца като преопаковани. В България, по технотата, се внасят и разпространяват предимно такива, заради по-добрата цена. Проверих съмненията си, разглеждайки няколко български "запечатки". Тогава реших, че не е желателно от българска техноверига да се купува скъпа техника.
    Дай ми линк към този пазар на "преопаковани" телевизори. Има пазар на преоценени бройки с повредени опаковки или одраскани корпуси или престояли стари модели. Refurbished бройките са дефектирали в първите дни и върнати от клиентите. Закарани са в сервиз, където са ги отремонтирали, а после са върнати на пазара с намалена цена.
    За запечатките, в ютуб има доста клипове с разопаковане на модели телевизори - сравни ги .

    Цитат Първоначално публикувано от kokovi4 Виж публикацията
    Именно всичко от горния пост ме накара да си закупя телевизор от Германия, наистина чисто нов а не в кавички. Не само ,че не беше отварян, но според мен и качеството на влаганите материали е друго. Явно има модели за балканските държави и за западна европа. Абсолютно равномерна подсветка , без петна и високи нива на черното, Имат си европейска гаранция 2 години и от сервиза на Самсунг откликват подобаващо .
    Да има разлика между моделите предлагани у нас и тези в Германия - и тя е софтуерна! Нашите са с регионални ограничения на някои екстри и приложения. Ако разбираш от сервизно меню може да си ги отключиш.
    Европейската гаранция важи за всички произведени в Европа телевизори.
    Подчертаното от мен в поста ти е плод на фантазията ти. Материалите са едни и същи, вземи прочети малко из германските форуми.
    lubo1970 одобрява това.

  4. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012
    Мнения
    5,735
    #48

    Отговор: Samsung 55JS8000 остатъчно изображение

    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Материалите са едни и същи, вземи прочети малко из германските форуми.
    Дали ще си купиш телевизора от германското, от руското или от българското техно е все тая. Качеството е едно и също.
    Производителите на електронни компоненти, процесори и видео-панели са едни и същи.
    Разликата е само къде ги сглобяват, а сглобяването на ледовете не е кой знае колко трудно.
    Пъхат панела в рамката, закачат три платки отзад, завинтват капака, тестват, опаковат и това е цялата работа.

  5. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив
    Мнения
    6,511
    #49

    Отговор: Samsung 55JS8000 остатъчно изображение

    @Hristoslav2, преди малко повече от 2 години тръгнах от idealo.de, за да си търся нов телевизор, с по-голям диагонал. Когато въведох точният модел, ми излязоха много търговци, с различни рейтинги, подредени по възходящ ред, в зависимост от цената, на която продават изделието. Направи ми впечатление, че в сайтовете на някои от тях, предимно при тези с висок рейтинг беше отбелязано изрично, че стоката е неразпечатвана и в оригинална опаковка, с ненарушена цялост, за която съответния търговец декларира. При други търговци липсваше такова пояснение, а цената беше малко по-ниска. Бяха позиционирани по-горе на страницата на идеало. После започнах да ровя в ebay.de и там намерих подробности, описващи продажба на същото изделие в опаковки с нарушена по някакъв начин цялост, но нови и гаранционни. Обявите на тези търговци са съобразени с правилата на немския ибей, налагащ разграничаване между нови стоки с нарушена или липсваща опаковка от останалите. Цената там беше доста по-ниска от тази в Идеало. Вече имах опит със старите ми тошиби и само трябваше да навържа нещата. Не мога да твърдя за някаква хардуерна разлика или разлика в качеството на компонентите между продаваните в България телевизори и тези в Германия, защото не мога да го докажа. Факт е, обаче, че и двете тошиби 40WL768G бяха облачни, а 55F8000 е перфектен. И трите телевизора би трябвало да са с матрици на Самсунг, според справката ми из нета и в този форум. Това са нещата, които смятам, че мога да публикувам в публичното пространство. Лесно проверимо е, а ти си прецени, дали има или няма паралелна продажба на отремонтирана техника. За сведение на уважаемите читатели, не съм хейтър или маниакален привърженик към определена марка. Имам слабост към хубавите неща, както повечето.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от dodo_pv; 20-03-16 в 12:16.
    shame одобрява това.

  6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,431
    #50

    Отговор: Samsung 55JS8000 остатъчно изображение

    Цитат Първоначално публикувано от dodo_pv Виж публикацията
    Факт е, обаче, че и двете тошиби 40WL768G бяха облачни, а 55F8000 е перфектен. И трите телевизора би трябвало да са с матрици на Самсунг, според справката ми из нета и в този форум. Това са нещата, които смятам, че мога да публикувам в публичното пространство. Лесно проверимо е, а ти си прецени, дали има или няма паралелна продажба на отремонтирана техника. За сведение на уважаемите читатели, не съм хейтър или маниакален привърженик към определена марка. Имам слабост към хубавите неща, както повечето.
    Прави разлика между Самсунг матрица и Самсунг панел!
    В тошиба може да използват матрица на Самсунг, а останалата част от панела да е тяхно или нечие друго производство(подизпълнител).
    Неравномерността на подсветката не зависи от типа матрица, а от типа реализация на подсветката.
    dodo_pv одобрява това.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2015
    Мнения
    111
    #51

    Отговор: Samsung 55JS8000 остатъчно изображение

    Телевизорът който купих преди около 3седмици при последното по голямо намаление беше чрез познат работещ във веригата само че в друг магазин.Обади се на негов познат колега от магазина в който имаше бройка каза му че е за брат му ,момчето отсреща потвърди и гарантира че бройката не е била отваряна и тн, но това нищо не значи. И пак казвам всичко е въпрос на късмет.

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

  1. Image Retention Прегаряне на изображение на LCD монитор DELL
    От KillingTime във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 13-02-12, 20:29
  2. Отговори: 9
    Последно: 01-01-12, 15:56
  3. Търсене с изображение вместо текст ?
    От shutdawn във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 11-09-07, 15:37
  4. Черно-бяло изображение с Elite PV-371X и Sang TV?
    От svetlik във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 5
    Последно: 22-07-06, 14:06
  5. C++, MFC и Бутони с изображение !
    От ganch във форум Програмиране
    Отговори: 2
    Последно: 16-03-06, 09:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе