Резултати от 1 до 3 от общо 3
Like Tree3Одобрявам
  • 3 Post By kod

Боклуци

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Sofia

DVR Samsung 48H6400

След като за пореден път на влизане в банята пуснах да си запиша дадена ТВ програма установих, че имам записани точно 2 минути от нея. И понеже преди обвинявах детето, че натиска копчето 2 пъти и го пуска та след това спира, аз сега собственоръчно го натиснах.
    Оказва се че "Time recording" е "Current" - тоест гледа си EPG-то (което обикновено като го отворя ми дава not available за всички канали извън текущия) и спира като има смяна на програмата! Евала, само че аз като натисна REC искам запис докато свърши "касетката"/"DVD"/"HDD", не докато някой е решил, че свършва програмата - т.е. аз съм решил, че ще си запиша последните 2 минути?!?
    Някой да знае как да си реша проблема? А именно като дам REC да записва не да ми се прави на умен, какъвто не е! И като натисна REC да не трябва да влизам в 100 менюта да казвам че искам да записвам...
    Благодаря Ви предварително!

P.S. Телевизора е 48H6400. Записвам на външен хард USB2.0, на който ако задам sheduled recordig никога не съм има проблем, т.е. проблема е само когато натисна REC и ми записва само до края на текущата програма... а аз искам просто да записва.
    Този пост е редактиран от drianov; 27-04-16 в 21:31.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2005

Отговор: Боклуци

Извинявай за спама .ще ти отговоря като ти дам пример аз как съм решил проблема със записите от ТВ обикновен кабелен приемник от 100 лв записва и записа си го гледам на компютъра на телевизора където ти е кеф .

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Отговор: Боклуци

С това заглавие тази тема няма да я бъде.
    Изключително неинформативно и примитивно агресивно.
    Имаш срок до утре на обяд да оправиш заглавието, така че да стане ясно какво се очаква от темата, в противен случай ще бъде изтрита.
    lazarus18, Aleksandars и bagerista9 харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Asrock-боклуци
    От nothd във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 23
    Последно: 01-02-12, 22:59
  2. Боклуци ли са новите инвертори на МИДЕЯ
    От ya във форум Климатици Midea
    Отговори: 45
    Последно: 04-01-11, 22:44
  3. Перални Indesit - боклуци ли са ???
    От @nGell във форум Бяла техника
    Отговори: 44
    Последно: 23-01-09, 15:10
  4. почистване на харда от боклуци
    От IBANEZ_ във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 20-04-08, 22:52
  5. RAM боклуци
    От Lamia във форум Общ - хардуер
    Отговори: 9
    Последно: 13-02-01, 17:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе