Искам да знам пералните Indesit боклуци ли са ???
Искам да знам пералните Indesit боклуци ли са ???
Не знам. Имам такава от 2004 год и до момента си пере без проблеми.
четох във форума, че италианската техника не е на ниво...
От 97ма си бачка перфектно ... къде чу че са боклуци?Първоначално публикувано от @nGell
Нека кажем че не са АЕГ примерно, но то и цената им е друга
за наденицата ли питате, тук и аз четох, че Индезит и Аристон не били хубави, ама все се чудя как така аз имам толкова много приятели и познати, които ползват една от двете марки и никой до сега не ми се е оплакал за качество на изпиране или каквото и да е и всички са доволни от пералните си, явно просто на някои хора не им харесват и са решили да си ги оплюват, но това не означава , че не са здрави или, че не изпират добреПървоначално публикувано от snoopdoggystyle
Ние също сме с Индезит от 1997 г. и до сега не е виждала техник , изпира хубаво, единствено оборотите на центрофугата са малки (400об/мин) но сега вече има модели с по-високи обороти.
Индезит пералня WGS434TX ползвам от 1996г до сега. Единствения дефект, който ми е дала за целия срок на експлоатация е изсъхнал пусков кондензатор на двигателя. Пере без забележки! Само пари не съм пробвал да пера с нея.
И аз познавам много хора които имат индезит и са много дововолни !!!
тогава е странно защо питаш във форума след като имаш и лични наблюденияПървоначално публикувано от @nGell
И ние е c сме Индезит от 98-ма, 400 об.мин.Единствен проблем, банел в помпата.Майстор дойде и ме светна как да си ги махам после сам...Желязна е просто. Жена ми пере почти всеки ден.Два пъти съм я разнасял,поради смяна на жилище.След това разбрах , че е трябвало да вържа барабана с някви болтове да се не клати.За нивелиране също не съм се старал много.Предполагам ,че центрофугирането на малки обороти е допринесло за тая безаварийност.Досега переше трима , сега по-стечения на обстоятелств трябва да пере петима.Замислям се обаче да я сменя въпреки ,че съм доволен от нея,а и ми е подарък. Взехме я навремето от магазин Зора, ама още преди да станат верига. В София на улица Козлодуй . Тогава уж за италиaнска я взех.Тогава се говореше, че всички основни части за перални са еднакви,само дето дизайна е различен. .Ако някой знае,нека да каже къде ги сглобяват сега и с какво отстъпват по качество на други водещи марки.
220voltov Каква марка пералня смяташ да си вземеш ?