Да, запиши и модела от стикера отзад. Сравни го със старият панел за всеки случай![]()
Да, запиши и модела от стикера отзад. Сравни го със старият панел за всеки случай![]()
Благодаря!Ако го правят в нас е лесно,но ако е в сервиза,задължително ще ги накарам да ми снимат и двата стикера
Искай смяната да е у вас! Никакъв проблем няма да ти го сменят в къщи. Има модулна група която точно това прави. От сервиза са много бързи и точни. Моя 48" го смениха в къщи на диванаПредния ден им изпратих снимки с петното, поръчаха го от Холандия, /при теб може и от Унгария/ на другия ден го взеха от офис на DHL и в нас за 20 минути го смениха. Снимах предишния и новия панел, и двата от Словакия. В къщи имаш предимството както са ти писали, да видиш освен цветове, пиксели, петна ,така и за облаци като сложиш пердетата. И пак ще си имаш чисто нов тв.
И да приключа темата/надявам се/!Имам си нов,ЗДРАВ телевизор!Панелът пристигна вчера от Холандия с DHL.Днес момчетата от мобилния екип на Samsung/K&K service/ го докараха в нас и го смениха за по-малко от 40 минути.Прегледах му всички означения по стикерите,както ме бяхте посъветвали, и ги сравних със стария панел - всичко си съвпадна.Опаковката на новия панел беше много по-добра от опаковката на самия телевизор и го монтираха,като ползваха специална стойка за него.Прегледах го обстойно за неработещи пиксели,неравномерна подсветка,петна и т.н.-всичко е ОК!
Много съм доволен от бързината на реакцията и от професионалното отношение на екипа на Samsung!
Удължих гаранцията на 5 години и сега остава само да отварям бирата!![]()
Този пост е редактиран от jordanik; 20-07-16 в 17:33.
Браво! Гледай го с кеф!
Добре беше да заснемеш стикера на панела, а може би и целият процес на подмяната на панела
След смяната на панела влизаха ли в сервизното меню ?
И аз мислех да снимам стикерите,но понеже двата панела бяха един до друг и лесно ги сравних/и двата са правени в Словакия/.Виж,за запис на цялата смяна не се сетих изобщо,а щеше да бъде интересно видео,но поне видях как става всичко.Общо взето сглобката е на щипки и букси и единствените винтове са на стойката и два на задния капак отдолу.Според момчетата,панелът е натиснат в ъгъла и затова е показал този дефект,но външно няма никакви поражения.
Иначе,те пуснаха телевизора с тяхно си дистанционно и изкараха разни тестови таблици и мрежи,предполагам от сервизното меню,но никакви настройки не промениха в него.
Този пост е редактиран от jordanik; 20-07-16 в 18:38.