Здравейте,
Вчера закупих SAMSUNG UE-43KU6072 Ultra HD LED. Не успявам да включа СА Модула на машината. Има ли специфична настройка, която пропускам или съм попаднал на дефектна бройка?
Здравейте,
Вчера закупих SAMSUNG UE-43KU6072 Ultra HD LED. Не успявам да включа СА Модула на машината. Има ли специфична настройка, която пропускам или съм попаднал на дефектна бройка?
Нещо такова е джаджата. Тъпото е, че от този модул ми зависят спортните Диеми и глупавото HBO /HBO GO е друга бира/.
Този пост е редактиран от iveto; 15-11-16 в 09:16.
Оператор, модел, карта ?
Платена ли ти е таксата?
Нет1 е оператора. Нямам неплатени такси. Купих чисто нов СА модул, но пак не работи. Като цяло телевизорът е гаден и утре ще се пробвам да го върна в Технополис. Дали ще се навият?
Преди да върнеш телевизора може да звъннеш на съпорта на Нет1 - любезни са и си разбират от работата
Проверете работата на модула на друг телевизор.
Този пост е редактиран от doooon; 16-11-16 в 12:14.
Бърз ъпдейт на динамичните събития около моите TV терзания. Замяната се случи! Преди всичко минах през Технополис и обясних за драмите ми. Консултантите предложиха да пробвам с техен Cl+ module, ако не стане връщам ТВ-то. Имах надежда нещата да се случат и да гледам мачове нормално, но... и модулът на Технополис не сработи. След това- опаковане, товарене и със Самсунга пак в магазина. Приеха го и тръгнах да избирам друг ТВ. Знаех, че избор от същата марка е рисковано, не знам- дали заради оператора или нещо друго, но продавачите също предложиха други две марки- LG и SONY. Ето ме сега с едно чисто ново KD-43-XD8005 на стената. Cl+ модулът тръгна без проблем. Картината е супер с оглед възможностите на БГ оператори.
Много интересни разлики виждам в двата производителя. Мисля да се пробвам с едно безпристрастно, аматьорско ревю между двете машини. Има неизговорени неща за операционните ТВ системи на Samsung и Google. Подкрепете ме и сядам да пиша.
Ето го единият от замесените:
[QUOTE=dimitar1914;794165]Бърз ъпдейт на динамичните събития около моите TV терзания. Замяната се случи! Преди всичко минах през Технополис и обясних за драмите ми. Консултантите предложиха да пробвам с техен Cl+ module, ако не стане връщам ТВ-то. Имах надежда нещата да се случат и да гледам мачове нормално, но... и модулът на Технополис не сработи. След това- опаковане, товарене и със Самсунга пак в магазина. Приеха го и тръгнах да избирам друг ТВ. Знаех, че избор от същата марка е рисковано, не знам- дали заради оператора или нещо друго, но продавачите също предложиха други две марки- LG и SONY. Ето ме сега с едно чисто ново KD-43-XD8005 на стената. Cl+ модулът тръгна без проблем. Картината е супер с оглед възможностите на БГ оператори.
Много интересни разлики виждам в двата производителя. Мисля да се пробвам с едно безпристрастно, аматьорско ревю между двете машини. Има неизговорени неща за операционните ТВ системи на Samsung и Google. Подкрепете ме и сядам да пиша.[/QUOTE
Ние те подкрепяме напълно за отличния избор.....за разлика от Самсунг-юзерите...
кажи нещо за разликите между двете системи и тв-та ще е интересно от първа ръка
Ето го и линка към ревюто: https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post795889
Нарочно изчаках повече дни, за да дам шанс на SONY.
Сонито се продава.
Колко пари , пиши на лични