Колеги ТВ-то е UE49MU8000(последните букви ги забравих),та сега резолюцията е 1920х1080,но искам да я увелича на 3840х2160,но нямам идея как да го направя от менюто,ако може да помогнете ще съм ви благодарен
Колеги ТВ-то е UE49MU8000(последните букви ги забравих),та сега резолюцията е 1920х1080,но искам да я увелича на 3840х2160,но нямам идея как да го направя от менюто,ако може да помогнете ще съм ви благодарен
Т.е.самите тв канали трябва да са с такава резолюция и не зависи от настройките на телевизора ли?
Точно така.
В предният си пост, вероятно си гледал информацията за входящият сигнал - бутон i (info)
https://news.samsung.com/global/sams...-hdr10-content
Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-12-17 в 20:38.
здравейте ,
може ли малко помощ за избора на телевизор ,
каква е разликата между :
1 Samsung 40 MU6102 /
2.Samsung 40 MU6172
3 Samsung 43 MU6102
Доколкото четох 43 инчовите са с IPS панел а 40 са с MVA
а между 1 и 2 каква е точно разликата
благодаря предварително
43" може да е както с VA, така и с PLS/IPS - трябва да се провери конкретната бройка.
Различните цифри са разлики в дизайна (цвят на рамка) и различни поставени тунери - DVB-S2 ...
Пише го в сервизното меню, но няма да ти позволят да влезеш там - другите начини ти ги описах в ЛС - най-сигурният е да погледнеш структурата на пикселите с лупа.
Здравейте, колеги
Искам да закупя телевизор до 900 лв. който да е 4K и задължително да има HDR. Колкото по-малък, толкова е по-добре, защото се гледа на около метър разстояние.
Имам си основен телевизор SONY 49 X80C.
Телевизора който искам да закупя ще се ползва само за PlayStation 4 PRO и гледане на филми в Netflix. Спрял съм се на два модела и те са:
https://zora.bg/product/43pus626212-1
https://zora.bg/product/ue40mu6102-1
Кой от двата модела има по-добра картина и по-добър HDR? Външният вид не ме интересува толкова както и стойката, в случаят на Philips ми харесва повече.
Благодаря предварително за отговорите!
Не си прав Светльо, на някои модели Филипс и дистанционните им са страхотни (от задната страна са с qwerty клавиатура която върши добра работа).![]()
Не съм 100% сигурен, но тоя мисля не е с такова, а и дизайна му предполага постоянното объркван как си го хванал (на Сони-то ми и Булсатското редовно ги хващам обратно
)
Самсунг-а също така е с по-нисък input lag , а заданието беше за ползване с ПС4 - HDR-а не е толкова ярък като на по-високият клас, но разликата е видима .
Най-големият плюс на моя самсуняк е, че от дистанционното му командвам всичко свързано на HDMI-ите (Мтелски приемник, андроиден плеър и PS4). Да не ползвам 5 дистанционни е безценно.
Това с многото дистанционни да е само кусура!
В Lidl от време на време се появяват за 15лв. програмируеми и обучаеми с LCD 10 в 1.
Могат да управляват и определени функции на някои климатици даже.
Здpaвeйтe, ĸoлeги.
Koй oт двaтa мoдeлa биxтe ми пpeпopъчaли caмo зa РlауЅtаtіоn 4 Рrо c НDR:
lg 43UЈ635V
Ѕаmѕung UЕ40МU6102
Ѕаmѕung-а глeдaм,чe e c 8 битoвa мaтpицa, a LG-тo гo дaвaт c 10 битoвa(8+FRС) НDR10. LG-тo e c ІРЅ, a ЅАМЅUNG-a c МVА.