Не е нужно да пускаш във всяка тема един и същ въпрос - ползвай правилната , а именно за избор на телевизор.
Самсунг-а е по-добрият избор - ЛГ-то е с посредствени контраст и черно и в недобре осветени помещения не изглежда добре.
Не е нужно да пускаш във всяка тема един и същ въпрос - ползвай правилната , а именно за избор на телевизор.
Самсунг-а е по-добрият избор - ЛГ-то е с посредствени контраст и черно и в недобре осветени помещения не изглежда добре.
Здравейте и благодаря за темата. Преди няколко дни си закупих телевизор от Турция тъй като не ми е далечко а и цената ми се стори доста изгодна. Модела е 40MU7000 и излезна за под 900лв. Благодарение на форума и на линковете които споделяте успях да си направя българко меню тъй като нямаше. Въпросът ми е мога ли по някакъв начин да си пусна HDR филм от компютъра? Защото си свалих един 4K HDR филм и компютъра е свързан с HDMI кабел към ТВ-то но нещо не се получава.
Да в крайна сметка го пуснах директно на ТВ-то с флашка.
И да нямаше Български език на менюто защото както споменах е купен от Турция и имаше само 5 езика турски, английски и още 3 други.
"Направих" му бг меню като влязох в Сервизното меню и от там му промених региона на EU защото беше Turkey и по този начин се появи Българския език в менюто.
Това го видях от един руски форум който бяхте споделили samez.eu само че там руснаците си слагаха Руски език.
Здравейте! Един ламерски въпрос от мен: не мога да открия vbox7 app-a на ТВ 49MU7002. Въпросната апликация я ползвам успешно на миналогодишния 55KS7002, но при модела от 2017 не я откривам налична за изтегляне... идеи?
Ми явно някой от нова груп трябва да си размърда задника и да я актуализира за ползване в новата версия на Tizen ... ама не съм много убеден, че ще стане скоро ...
Пробвал съм това с шерването на екрана от телефон точно на 49MU7002 става за снимки, но не и за клипове
Този пост е редактиран от Pezilink; 29-12-17 в 22:48.
Честита Нова Година!
Да прехвърлим дискусията в новата тема:
Samsung телевизори 2018