Виж кой от съседите ти е на същият кабелен оператор и занеси телевизора при него за тест - сканирай за програми.
Виж кой от съседите ти е на същият кабелен оператор и занеси телевизора при него за тест - сканирай за програми.
За сега съм с приемник на оператора.Техниците дори ми препоръчаха да нося тв-то в сервиза.Благодаря на отзовалите се.
@ssamm22 , трябва да намериш липвсащите канали. Намираш честотата на някой от тях и сканираш ръчно телевизора на тази честота. Ако ти излезе - проблема ти е в настройките на търсене и държава. Ако не ти излезе - проблема ти е в софтуера, тунера или сигнала.
Забелязах един пиниз при мене в нашата мрежа, който се случва със самсунзите - ако сканираш мрежово но избереш аналогова+цифрова, от цифровата не вади всичките канали, а ако избереш само цифрова при същите настройки каналите излизат. Та ще се наложи малко да си поиграеш, разбери коя е честотата с пълната nit таблица за твоя оператор и я използвай за честота в настройките на цифрова. Пиши ми на скайпа - toctep.info ,за да ти кажа малко по-конкретно какво трябва да направиш. Целта е да разбереш дали имаш проблем с телевизора , ясно е че за момента си с бокс и проблем нямаш
И последното нещо , което трябва да правиш е да носиш телевизора в сервиз Сам каза, че още в началото е било така, но по някакъв начин са изкарали каналите, просто новите не знаят как
@ssamm22 - Какви са стойностите Сила и Качество на запаметените на тв програми?