Здравейте,
имам телевизор SAMSUG LE32C450, до вчера нямах никакви проблеми с него. Вчера спира токът на 3 пъти в рамките на 1 час и след последното спиране телевизорът така и не тръгна. Естествено се усъмних в захранването, отворих го внимателно и го разгледах замерих основните компоненти и всичко изглеждаше наред, но телевизорът така и не тръгваше. Закарах го на телевизионен техник и след около час ми звънна и каза че телевизора е готов. Като го попитах какво му е ми каза че е презаписал фърмуера на ново бил се бъгнал неговия. Въпроса ми е как го е направил при положение че телевизора не тръгваше , в сайта на Samsung си има фърмуер и инструкции как да се обнови но по стандартния начин чрез USB Flash. Но в моя случай нямаше как да го направя понеже така и не тръгваше телевизора. Ако някои знае как се прави нека сподели защото при следващото спиране на тока ако телевизорът работи пак може да се получи това , а за въпросната манипулация техникът ми взе 80 лева. По принцип се занимавам с компютри и съм технически грамотен. Благодаря предварително.